• Låg månadskostnad
  • Bra förening med god ekonomi
  • Fräsch och nyrenoverad lägenhet
  • Stambyte gjort nyligen
  • Närhet till naturen
  • Bra kommunikationer

  • Antal Rum 1 rum
  • Hustyp Bostadsrättslägenhet
  • Boarea 22 kvm
  • Månadsavgift 993 kr. I avgiften ingår värme och vatten
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

KOMMANDE FÖRSÄLJNING!!

KONTAKTA FASTIGHETSMÄKLAREN FÖR MER INFORMATION!!

Överlåtelseavgift är 1 208 kr och betalas av säljaren. Pantsättningsavgift är 483 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren. Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Föreningsnamn
Brf Kullen 1 & 2
Antal lägenheter
62
Varav hyresrätter
5
Antal lokaler
23
Renoveringar utförda och planerade
Stambyte kommer med största sannorlikhet att ske under 2016. Föreningen inhämtar i dasgsläget offerter från olika företag. Första huset inom föreningen som kommer att stambytas är Snickarevägen 3A och 3B.
Det kommer även att ske ombyggnation av befintliga utrymmen som idag är lokal, förråd och garage till tre nya bostadsrätter. De nya bostadsrätterna kommer få adress Snickarevägen 3A.
Allmänt om föreningen
Trevlig fastighet med Edsvikens villaområde som granne. En promenad genom villaområdet tar dig till Edsvikens vatten med bad och båtliv. Centralt läge nära Helenelunds Centrum, buss och pendeltåg. På Sollentunavägen går bussar bl.a. till Stockholms innerstad och med pendeltåget kommer du snabbt och smidigt till Stockholms Central. Gångavstånd till Kista centrum. I föreningen finns 59 lägenheter med bostadsrätt, sju lägenheter och flera lokaler med hyresrätt. Styrelsen arbetar aktivt för att föreningen ska bli skuldfri genom att konvertera lokaler och hyresrätter till attraktiva bostadsrätter som säljs till marknadspris. www.brfkullen1och2.se
SBC är förenigens ekonomiska förvaltning
Organisationsnummer
769607-5261
E-post
info@brfkullen1och2.se
Offentlig kontakt
Sebastian Johansson
Föreningen äger marken
Nej
Antal hyresenheter
5
Tillåts juridisk person som köpare
Nej
Tillåts delat ägande
Nej
Byggår
1953
Utförd
Ja
Datum
10 Februari 2020
Energiklass
F
Byggnadsår
1953
Boarea
22 kvm
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Renoveringar
Se årsredovisning s.5
El
100 kr
Övriga kostnader
55 kr
Total driftkostnad
ca 155 kr/mån
Kommentar
Beräkning av driftkostnad gjord enligt schablon och kan variera. Övrigt: Obligatorisk kostnad om 55kr/månad för kabel-Tb tillkommer.
Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
1
Anhaltsvägen 41

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Oscar Stridh

Oscar Stridh

Fastighetsmäklare

0760-51 86 66

oscar@susannepersson.se

KONTAKTA MIG