• Höst upp i huset
  • Välplanerad
  • Förening med väldigt god ekonomi
  • Närhet till natur och kommunikationer
  • Låg månadskostnad
  • Smakfullt renoverat

  • Antal Rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrättslägenhet
  • Boarea 40.5 kvm
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

KOMMANDE FÖRSÄLJNING

KONTAKTA FASTIGHETSMÄKLAREN FÖR MER INFORMATION!!

I en av Sollentunas bättre förening väntar en härligt rymlig och trivsam tvåa med lugnt, eftertraktat läge i mysiga Edsberg, nära allt från badvatten och skogar till service och kommunikationer. Allt i utmärkt skick och modern design vad gäller materialval och utrustning.

Ytan på 40.5kvm är väldigt välplanerad för en tvåa och gör att du här får ett hem med massor av luft och ljus, framför allt i sällskapsdelen med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Storleken ger möjlighet även för en familj att trivas och få gott om plats här.

Ett rymligt vardagsrum med bra ljus ger enastående utrymme för middagar och fester med släkt och vänner, samtidigt som det är avkopplande och trivsamt för vardagens familjeliv. Lägg till balkongen som ger ett extra sällskapsrum på sommaren, och du har en trivsam oas för sommarens sociala liv.

Även sovrummet är stort och lätt att möblera med garderober eller byråer. Till lägenheten hör även ett förråd. Totalt ger det lägenheten frikostiga förvaringsutrymmen för kläder med mera.

Läget är strategiskt och otroligt fint, i utkanten av Edsberg intill ett naturreservat med stora skogsområden. Det gör att du här får ett hem omgivet av lugn och nära naturen, samtidigt som du har tillgång till Edsbergs centrum, kommunikationer med mera.

Med Rösjöns friluftsområde som granne har du nära till strövtåg, löprundor eller skidturer i skog och mark. Rösjöns friluftsbad når du via både skog och bilväg, och åt andra hållet ligger Edsviken där du också har utmärkta badplatser samt båtklubb och en vacker strandpromenad. På Edsviken plogas isbana och längdåkningsspår på vintern. Mindre än en kilometer bort har du även sportanläggningar i form av Edsbergs sportfält och Edsbergshallen.

I närområdet finns både förskolor och skolor av hög kvalitet, som Rösjöskolan (F-6), Gärdesskolan (F-9) och Edsbergsskolan (7-9) samt Rudbecks gymnasium. I Edsbergs centrum har du utmärkt service, från matbutiker och bibliotek till apotek, vårdcentral, café och pizzeria. Det finns även en mysig kvarterskrog i området. För de större shoppingrundorna ligger Sollentuna centrum bara omkring tio minuter bort med buss eller bil.

Edsbergs speciella läge i östra Sollentuna, vid gränsen mot Täby kommun, har gett en mysig småstadskänsla då området ligger i en egen "hörna". Edsberg är uppkallat efter Edsbergs Slott, med ursprung från 1600-talets. Idag fungerar slottet och dess närmaste omgivningar som kulturcentrum där det anordnas exempelvis konstutställningar, teater och musikevenemang.

Kommunikationerna är bra utbyggda med flera busslinjer i tät trafik som trafikerar Edsberg och snabbt tar dig till/från Sollentuna station eller Mörby centrum där du har t-bana. Även nattetid går det bra att ta sig hem, med direkttrafik från/till Stockholms central.

Välkommen till ett nytt och fantastiskt trivsamt hem med stora öppna ytor i ett superbt läge nära skog och mark, badplatser samt service och kommunikationer!

Överlåtelseavgift är 1 208 kr och betalas av säljaren. Pantsättningsavgift är 483 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren. Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Boarea
40.5 kvm
Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
3
Flintlåsvägen 23

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Oscar Stridh

Oscar Stridh

Fastighetsmäklare

0760-51 86 66

oscar@susannepersson.se

KONTAKTA MIG