• Två terrasser
 • Takhöjd om 3,45 meter
 • Stora fönster
 • Potentiellt 3:e sovrum
 • Öppen planlösning
 • Rymligt källarförråd
 • Parkliknande gård
 • Stabil brf

 • Antal Rum 3 rum
 • Hustyp Bostadsrättslägenhet
 • Boarea 81 kvm
 • Månadsavgift 4 293 kr. I avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband.
 • Upplåtelseform Bostadsrätt

Högst upp med dubbla terrasser och takhöjd om 3,45 meter

Mycket tilltalande lägenhet belägen högst upp med dubbla balkonger i både väst och öst. Härligt ljusflöde från stora fönsterpartier och fantastisk rymd tack vare takhöjd om upp till 3,45 meter. Smart planlösning med kök och vardagsrum i fil, med stor öppning, vilket ger en stor samt social yta. Härifrån nås även den västvända terrassen som erbjuder sol under eftermiddag och kväll. Ena sovrummet har också utgång till den. Båda sovrummen är rejäla och ligger i vardera ände av lägenheten. Från sovrummet med den väl tilltagna takhöjden nås även den östvända terrassen. Hallen känns välkomnande och från den når man både badrum och den inbyggda klädkammaren med fönster. Den senare är ca 4 kvm och kan även användas som ett extra sovrum, arbetsrum eller barnrum om så önskas.

Föreningsnamn
Brf Pomona
Antal lägenheter
137
Antal lokaler
5
TV och bredband
Tele2 och Ownit.
Parkering
Föreningens garage har 58 platser för bilparkering och 7 platser för motorcykelparkering, som kan hyras i första hand av medlemmar i föreningen. Månadshyran för en garageplats för personbil i Pomonas garage är 1035 kronor medan en parkeringsplats för MC kostar 260 kronor per månad. Avgiften administreras av SBC i anslutning till medlemsavgiften. Boende i Frösunda som är folkbokförda i Solna Stad och är registrerade bilägare kan genom Solna Stad ansöka om boendeparkering på gatan.
Allmänt om föreningen
Föreningens hus är byggt runt en rymlig innergård och har 10 uppgångar. Följande adresser tillhör Brf Pomona; Anders Lundströms gata 10-12,
Frögatan 1, Gustav III:s Boulevard 39-43, Pomonagatan 2-4 och Signe Tillischgatan 2-4.

Som hyresgäster i lokalerna finns en indisk restaurang, en pizzeria, en asiatisk restaurang, en tandläkare och en frisersalong.

Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida:
https://www.brfpomona.se/
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Organisationsnummer
769601-8808
Äkta förening
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Föreningen äger marken
Ja
Tillåts juridisk person som köpare
Nej
Tillåts delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Gård
På gården, som ligger innesluten av huset, finns en gräsplan med lekplats. Där finns sandlåda, gungor och klätterställning barn boende i föreningen. På gården finns även bänkar och en grillplats, där medlemmar kan grilla på sommaren.
delade utrymmen
Två gemensamma tvättstugor varav en är belägen på Signe Tillischgatan 4 och en på Anders Lundströms gata 12 (Här finns även en grovtvättmaskin).

Flera cykel- och barnvagnsrum. Utöver detta finns också cykelparkering i valvet på Anders Lundströms gata samt framför vissa entréer.

Soprum finns på flera platser runt om huset och hanteras regelbundet både vad avser hushållsavfall, pappersåtervinning och annan källsortering som till exempel vitt och färgat glas, papp och småelektronik. Föreningen samordnar även återvinning av metall och matavfall.
Byggår
2002-2003
Datum
22 Mars 2020
Energiförbrukning
106 kwh/kvm (Atemp) per år
Byggnadsår
2002-2003
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
81 kvm
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
6
Våning
6
TV
Tele2
bredband
Tele2 och Ownit
Gustav III:s Boulevard 39, 6 tr

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Roger Thalén

Roger Thalén

Fastighetsmäklare / Partner

0761-09 97 51

roger@susannepersson.se

KONTAKTA MIG