Välkommen till en mycket attraktiv fyra med både balkong och uteplats, i toppskick och toppläge nära naturreservat, service och kommunikationer.

  • Antal Rum 4 rum
  • Hustyp Bostadsrättslägenhet
  • Boarea 93 kvm
  • Månadsavgift 4 596 kr. I avgiften ingår, värme, vatten, sophämtning, försäkring för bostadsrättstillägg, skötsel av gård och vägar och städning av trapphus. Föreningen har haft en avgiftsfri januarimånad sedan flera år.
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Fantastisk fyra med både balkong och uteplats!

Utöver en härlig bostad med radhuskänsla får du här ett kanonläge med promenadavstånd till Tegelhagsskogens naturreservat vid Edsviken, med motionsspår och promenadstråk, samt bad och strandpromenad längs vattnet. Bostaden ligger nära det öppna grönområdet i Silverdal, och träningsmöjligheter inomhus finns i Silverdalshallen och gym vid Silverdals torg.

Närmaste förskola ligger i grannföreningens lokaler och ytterligare två förskolor finns inom gångavstånd. Flera bra grundskolor finns inom en halv kilometer: Utbildning Silverdal, Silverbäcken samt Futuraskolan Rådan. Vid Silverdals torg cirka en halv kilometer bort finns utöver gym även en närlivsbutik, present- och heminredningsbutik samt pizza/kebab, wok/asiatiskt och bageri/café Ganache. När du är sugen att äta ute promenerar du till anrika värdshuset Lillstugan som är väldigt uppskattad.

Här har du lugnet och naturen nära, och samtidigt smidig resväg till city och större centrum. Vid busshållplatsen 100 meter från bostaden går direktbuss 516 till Sergels torg vardagar morgon och kväll, buss 526 till Karolinska sjukhuset, samt buss 178 till Danderyds sjukhus eller Kista centrum för byte till röd respektive blå linje på t-banan. Buss 178 går även till Helenelunds pendeltågsstation varifrån du kan ta tåget till både Stockholm och Arlanda.

Överlåtelseavgift är 1183 kr och betalas av säljaren. Pantsättningsavgift är 473 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren. Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Föreningsnamn
Brf Silverdalsbacken
Allmänt om föreningen
Föreningen bildades 2008 och byggnaderna stod klara för inflytt 2011. I den äkta bostadsrättsföreningen finns det totalt 99 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och två verksamhetslokaler.
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Företagsnummer
769618-3230
Äkta förening
1
Överlåtelseavgift
1 183 kr
Pantsättningsavgift
473 kr
Föreningen äger marken
Ja
Tillåta juridisk person som köpare
Nej
Tillåta tvillingägande
Ja
Överföringsavgift betald av
Köpare

ÖVRIGT

Överlåtelseavgift är 1183 kr och betalas av säljaren.
Pantsättningsavgift är 473 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Utförd
Datum
15 December 2014
Energiklass
C
Boarea
93 kvm
Antal rum
4
Fönster
3-glasfönster isoler
Uppvärmning
Fjärrvärme
Renoveringar
Ommålat 2020
Tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, kyl och frys är utbytta 2020.
Spishäll utbytt 2016 och ungen 2014
Skåpluckor utbytta till folierade vita.
Inglasning av balkong 2012
El
600 kr
Vatten och avlopp
150 kr
Total driftkostnad
ca 750 kr/mån
Antal i hushållet
4
Kommentar
Summa ca 750kr/mån. Kostnader för Tv/bredband och försäkring tillkommer. Uppgifter avseende driftkostnad kommer från säljaren.
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
6
Våning
1
Margreteborgsvägen 11

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Oscar Stridh
Fastighetsmäklare

Oscar Stridh

0760-51 86 66

oscar@susannepersson.se

KONTAKTA MIG