• Radhuskänsla
 • Stor uteplats
 • Kvällssol
 • Genomgående gott skick
 • Öppen planlösning
 • Stora fönster
 • Modernt & bekvämt
 • Källarförråd

 • Antal Rum 3 rum
 • Hustyp Bostadsrättslägenhet
 • Boarea 80 kvm
 • Månadsavgift 4 913 kr. I avgiften ingår värme, vatten samt bostadsrättstillägg till hemförsäkringen. Obligatorisk tillägg om 220 kr/månad för bredband.
 • Upplåtelseform Bostadsrätt

För dig som har svårt att välja mellan hus och lägenhet!

Här finns chansen för dig som drömmer om huslivet samtidigt som du vill dra nytta av fördelarna med att bo i en lägenhet. Uteplatsen är väl tilltagen och bidrar till en härlig radhuskänsla. Här kan du njuta av solen från lunchtid fram till att du avnjuter middagen i utemöbeln. Uteplatsen är diskret avskärmad med hjälp av det träribbade insynsskyddet där gröna klängväxter ramar in. Föreningens grönskande gård utgör en förlängning av uteplatsen och bidrar än mer till känslan av husliv. Här finns stora gräsytor, planteringar, utemöbler och en lekplats för de mindre barnen.

Huset är byggt 2013 och lägenheten håller en bra standard med genomgående fina parkettgolv, fint och full utrustat kök samt fräscht badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt badkar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en stor, social yta. I andra delen av lägenheten ligger de båda sovrummen som båda är stora och vetter mot föreningens lugna gård. Bra förvaringsmöjligheter med flertalet garderober och en inbyggd klädkammare. I källaren finns även ett rymligt förråd med full takhöjd.

Eftertraktat geografiskt läge med promenadavstånd till Tegelhagsskogens naturreservat vid Edsviken, med motionsspår och promenadstråk, samt bad och strandpromenad längs vattnet. Bostaden ligger nära det öppna grönområdet i Silverdal, och träningsmöjligheter inomhus finns i Silverdalshallen och gym vid Silverdals torg.

Flera bra förskolor och grundskolor i närområdet. Vid Silverdals torg finns utöver gym även en närlivsbutik, present- och heminredningsbutik samt pizza/kebab, wok/asiatiskt och bageri. När du är sugen att äta ute promenerar du till anrika värdshuset Lillstugan som är väldigt uppskattad.

Här har du lugnet och naturen nära, och samtidigt smidig resväg till city och större centrum. Vid busshållplatsen, ett stenkast från bostaden, går direktbuss 516 till Sergels torg vardagar morgon och kväll, buss 526 till Karolinska sjukhuset, samt buss 178 till Danderyds sjukhus eller Kista centrum för byte till tunnelbanans röda respektive blå linje. Buss 178 går även till Helenelunds pendeltågsstation där tåget går till både Stockholm och Arlanda.

Föreningsnamn
Brf Silverdals Kulle 1
Antal lägenheter
118
Antal lokaler
2
TV och bredband
Föreningen har ett gruppanslutningsavtal med Telenor gällande TV, telefoni och bredband. Bredbandshastighet 250/250.
Renoveringar utförda och planerade
Då fastigheterna är relativt nybyggda har inga renoveringar gjorts. Inget är heller inplanerat i dagsläget för år 2023.
Parkering
Föreningen har 34 parkeringsplatser (400 kr/månad) och 70 st garageplatser (850 kr/månad). 12 av platserna har uttag för laddning av elbil, för dessa tillkommer en avgift om 500 kr/mån utöver ordinarie garagehyra. Det finns även 3 st garageplatser för MC (250 kr/mån). Uthyrningen av dessa platser sköts av Skanska. Parkering finns även på anvisade platser på gatorna i området.
Allmänt om föreningen
Föreningen (äkta) består av 118 stycken bostadsrätter upplåta med bostadsrätt och 2 stycken hyreslokaler
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Organisationsnummer
769622-2384
Gatuadress
Margreteborgsvägen 25
Postnummer
191 37
Stad
SOLLENTUNA
Äkta förening
Ja
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Föreningen äger marken
Ja
Tillåts juridisk person som köpare
Nej
Tillåts delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Gård
Gemensamma innergårdar med gräsmatta, sandlåda och utemöbler.
delade utrymmen
Barnvagnsförråd och cykelförråd.
Byggår
2013
Utförd
Ja
Energiklass
D
Byggnadsår
2013
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
80 kvm
Uppvärmning
Fjärrvärme
El
600 kr
Försäkring
250 kr
Total driftkostnad
ca 850 kr/mån
Hiss
Ja
TV
Telenor
bredband
Telenor
Margreteborgsvägen 25

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Roger Thalén

Roger Thalén

Fastighetsmäklare / Partner

0761-09 97 51

roger@susannepersson.se

KONTAKTA MIG