Välkommen till en kanontrea i bästa läge i huset, högst upp med fina materialval och bra planlösning, samt en enorm terrass som har sol hela dagen!

  • Antal Rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrättslägenhet
  • Boarea 63 kvm
  • Månadsavgift 3 500 kr. I avgiften ingår, Värme,Vatten,Kabel-TV,Internet, Gruppavtal med ComHem. Ingen planerad avgiftshöjning enligt uppgift från styrelsen.
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Superfin 3:a högst upp med 70 kvm terrass!

En av områdets bästa lägenheter är nu till salu, en trea på 63 kvm högst upp i huset, i högt fritt läge och med fantastisk takterrass som är större än lägenheten, 70 kvm! Bostaden har en suverän planlösning med vardagsrum och kök tillsammans över en rejäl yta, härligt ljusinsläpp i alla rum och två bra sovrum placerade i varsin hörna.

Den stora öppna terrassen är förstås en av de främsta fördelarna med bostaden, i högt, fritt läge med vidsträckt utsikt och helt utan insyn. Här får familjen ett extra sällskapsrum på sommaren, med sol hela dagen och massor av plats för både grillkvällar och soffhäng.

Extra takhöjd, ljus smakfull interiör och fina materialval är andra detaljer som gör bostaden både trivsam och elegant. Hallen är välkomnande och öppnar upp direkt mot vardagsrummet och dess fönster. Badrummet har golvvärme.

Till lägenheten hör ett källarförråd i garageplanet, samt möjlighet att överta en p-plats utomhus. Föreningen har en stor trevlig innergård med lekplats, perfekt för att släppa ut barn för att leka. I övrigt finns cykelförråd, gemensam takterrass samt övernattningslägenhet att hyra för 100 kronor/natt.

Utöver bostadens många kvaliteter är läget väldigt bra, med lugna omgivningar och samtidigt bekväm närhet till Edsbergs centrum där det bland annat finns mataffär, café, blomsteraffär, vårdcentral och Edsbergsskolan. Det är även nära till Edsvikens vatten med bad och strandpromenad bort mot Edsbergs slott. Åt andra hållet har du Rösjön med badplatser inom lagom cykelavstånd.

Kring Edsberg finns stora naturområden åt flera håll, med motionsspår för löpträning, skidåkning och promenader i skog och mark, och strax norr om området har du Väsjöbacken för slalom och snowboardåkning. Närmare finns fotbollsplaner och idrottsplatser.

Kommunikationerna är smidiga med buss 607 som går precis utanför och tar dig till Danderyds sjukhus och t-bana eller till Sollentuna med stort shoppingcentrum och pendeltågsstation. Med bil är du snabbt ute på väg 262 med snabb restid till andra större leder samt både E4 och E18.

Välkommen till en modern, välplanerad och stilfull trea med en terrass värdig en större villa, i högt, härligt och insynsfritt läge, nära service, natur och bad i Edsviken!

PLANLÖSNING:

HALLEN är välkomnande och rymlig, med bra plats för klädavhängning, bland annat i ett par garderober. Interiören är ljus och golvet har klinkerplattor.

SOVRUM 1 bredvid hallen är ett lättmöblerat sovrum eller arbetsrum på 7 kvm, som rymmer både säng, skrivbord med mera. Rummet har ljus interiör och en egen hörngarderob. Fönstret vetter mot terrassen.

BADRUMMET har klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Ytan är 7 kvm och rummet är bra planerat med stor duschhörna längst in. Här finns även bostadens egen tvättstuga med maskiner samt arbetsbänk och skåp ovanför. Badrumsmöblerna är stilrena och ger frikostig förvaring.

VARDAGSRUMMET är enastående ljust tack vare de stora glaspartierna längs hela sidan mot terrassen, och den öppna planlösningen gör sällskapsytorna luftiga och sociala. Rummet har gott om plats för soffgrupp, hemmabio med mera, i en trivsam miljö med ljusa väggar och generös takhöjd. Golvet är parkett.

TERRASSEN ger bostaden massor av extra livskvalitet, med 70 kvm högst upp under himlen, helt öppet med fantastiskt solläge från morgon till kväll. Ytan ger i det närmaste ett extra hem på sommaren, med plats för både matbord, grill och sköna utemöbler för att koppla av. Och kanske en liten takbar för att bjuda in vännerna på ”hotellhäng”?

KÖKET är yteffektivt och funktionellt, med arbetsytor och skåpinredning i vinkel vilket ger bra svängrum på få kvadratmeter. Inredningen är vit och maskinparken är modern. Ett stort skafferi rymmer mycket matvaror och köket har inbyggd mikro. Ovanför arbetsdelen sitter vitt kakel. Vid fönstret på långsidan mot gården finns utrymme för ett stort matbord.

SOVRUM 2 på 14 kvm är ett rejält master bedroom med mycket förvaring i en hel garderobsvägg, och rikligt ljusinsläpp från dubbelfönster mot gården. Väggarna är ljusa och golvet har en heltäckningsmatta, som är lätt att ta bort om man så vill då den är tejpad.

Föreningsnamn
Brf Rudbecks Hus
Antal lägenheter
66
Parkering
Garage 1100kr per månad. P-plats 500kr per månad. Både garage och p-plats finns att hyra.
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Äkta förening
1
Finanser
Inga gjorda eller planerade renoveringar i föreningen.
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Föreningen äger marken
Ja
Tillåta juridisk person som köpare
Nej
Tillåta tvillingägande
Ja
Byggår
2018
Byggnadsår
2018
Boarea
63 kvm
Antal rum
3
Renoveringar
Inga gjorda eller planerade renoveringar i föreningen.
Kommentar
Kostnad för el tillkommer ca 200kr/månad samt försäkring ca 150kr/månad.
Enligt uppgift från säljaren.
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
5
Våning
5
TV
Comhem
bredband
Comhem 70/70
Rudbecks Väg 147

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Oscar Stridh
Fastighetsmäklare

Oscar Stridh

0760-51 86 66

oscar@susannepersson.se

KONTAKTA MIG