• Fantastiskt läge
  • Balkong i sydväst
  • Fint renoverad
  • Stor trädgård
  • Lågt belånad förening

  • Antal Rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrättslägenhet
  • Boarea 59 kvm
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Fint renoverad och välplanerad 2:a centralt i populära Sundbyberg. Här väntar sagolikt vackert 20-tal med fiskbensparkett, spröjsade fönster, djupa fönsternischer, stuckatur och härlig takhöjd. Balkongen i vardagsrummet med ljust sydvästläge och utsikt över den lummiga trädgården är pricken över i:et - en riktig drömlägenhet.

Det är lätt att trivas i Sundbyberg, med småstadskänsla, puls och otroligt bra kommunikationer har många hittat hit. Det är bara 5 minuter till tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar. Läget är perfekt mitt i smeten med närhet till restauranger, affärer och uteliv och samtidigt ett lugnt läge, avskilt och på höjden där den stora trädgården blir till en grön oas.

Välkommen till en av Sundbybergs finaste 2:or med drömläge i förening med låg skuldsättning!

RUMSBESKRIVNING

HALL med fiskbensparkett och vita väggar, hatthylla och öppen spis (fungerar ej). Gallergrind finns.

BADRUMMET till vänster i hallen är vackert renoverat 2016 och känns fortfarande som nytt. Klassisk badrumsinredning i vitt från Svedbergs med vitt kakel och franskt klinkergolv.

KÖKET ligger bakom hallen med mycket skåp och förvaring har du garanterat plats för serviser och köksredskap. Modernt lantkök där köksinredningen går i vitt med elegant tapet som bryter av. Bänksksiva i ek och stor gashäll från Germania. Integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Vid det vackra fönstret dukar man med fördel upp den lilla middagen.

VARDAGSRUM med fiskbensparkett och ljusgrå väggar med gott om plats för matbord och sittgrupp. Bakom vackra pardörrar öppnar sig BALKONGEN ovanför den lummiga trädgården. Det är ett ogenerat läge utan direkt insyn där man ändå njuter av ljuset och solen från morgon till kväll.

SOVRUMMET med fiskbensparkett och mullvadsgrå väggar är otroligt vackert med stort spröjsat fönster och med plats för både dubbelsäng och skrivbord.

KLÄDKAMMARE finns det två av och ger generöst med förvaringsutrymme från golv till tak, den kreative kan hitta lösningar för hemmakontoret om det krävs. Det finns även vinds- och källarförråd samt tvättstuga och bastu i föreningen.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Föreningsnamn
BRF Spiken 1
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Organisationsnummer
716416-7368
Gatuadress
Sturegatan 47B
Postnummer
172 31
Stad
SUNDBYBERG
Tillåts juridisk person som köpare
Ej angiven
Byggår
1929
Byggnadsår
1929
Boarea
59 kvm
Uppvärmning
Fjärrvärme
Renoveringar
2016 - Nytt badrum (våtrumsintyg finns)
El
492 kr
Övriga kostnader
242 kr
Total driftkostnad
ca 734 kr/mån
Kommentar
Summa driftskostnad ca 734 kr/månad, övrigt avser gas. Kostnader för försäkring tillkommer. Uppgifter avseende driftskostnaderna kommer från säljaren
Hiss
Sturegatan 47A

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Patrik Bergström

Patrik Bergström

Fastighetsmäklare

0733-15 19 54

patrik@susannepersson.se

KONTAKTA MIG