• Påkostat stadsradhus
 • Smakfulla materialval
 • 2 badrum
 • Stora terrasser
 • Härlig takhöjd
 • Stenkast från Mörby C
 • Nära skolor & förskolor
 • Nära Kevinge golfbana

 • Antal Rum 5 rum
 • Hustyp Bostadsrättsradhus
 • Boarea 110 kvm
 • Upplåtelseform Bostadsrätt

"Danderyd Townhouse" - Ritat av prisad arkitekt

Välkommen till detta påkostade och mycket tilltalande stadsradhus med centralt samt oslagbart läge i Danderyd. Vattenburen golvvärme på alla plan samt genomgående stilrena materialval som andas lyx och kvalitet. Huset är uppdelat på tre plan där den industridesignade och detaljerade trappan i svart smide löper genom alla plan och skapar härlig karaktär. Genomgående stora fönsterpartier och takfönster ger oslagbart ljusflöde på alla planen. Nedre plan har en stor social yta bestående av kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är inrett i ljusa färger och utrustat med inredning från Marbodal, bänkskiva i sten samt vitvaror från Siemens. På detta plan finns även tvättstuga/pannrum och ett rymligt badrum med dusch. Två uteplatser ramar in huset, en trädäckad på östra sidan och en stenlagd på västra sidan vilka erbjuder sol från morgon till kväll. Mellanplanet har idag allrum, badrum med badkar och 3 sovrum. Här kan man enkelt skapa ytterligare ett sovrum eller walk in closet om allrumet delas av. Den dubbla takhöjden på detta plan är hänförande och skapar en otrolig rymdkänsla. Övre plan har en väl tilltagen och insynsskyddad terrass i bästa västläge med kvällssol. Utöver den finns också en inredd vind vilket lämpar sig utmärkt som arbetsrum, gästrum och/eller förvaring.

Garage under huset för 1200 kr/månad. Alla medlemmar är garanterad en egen plats. Möjligt att installera laddbox. I garaget finns även ett förråd om ca 5 kvm till vardera hus.

Läget är perfekt för den som vill ha det bästa av två världar - att bo i hus i uppväxta villakvarter och samtidigt ha tillgång till all service som ett centralt läge erbjuder. Mörby Centrum ligger på ett par minuters promenad och där finns alla tänkbara butiker, affärer samt perfekta kommunikationer med både t-bana samt flertalet bussar. Gångavstånd till vattnet vid Edsviken, Kevinge golfbana och mysiga Nora torg. Gott om förskolor och skolor i området.

Föreningsnamn
Brf Bergåsstigen
Antal lägenheter
9
TV och bredband
Öppen fiber via Telia.
Parkering
Garageplats kan hyras för 1 200 kr/mån och alla medlemmar är garanterade en varsin plats. Här finns el framdraget och man kan på egen bekostnad installera laddbox. Utöver garaget har man även uppställningsplats för en bil framför huset.
Allmänt om föreningen
Brf Bergåsstigen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningens fastighet består av nio townhouse och ett garage med 10 parkeringsplatser samt en MC-plats.

Föreningen köpte fastigheten 2015 och upplåter marken med äganderätt.
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Organisationsnummer
769624-2010
Gatuadress
Bergåsstigen 2A-H
Postnummer
182 33
Stad
DANDERYD
Äkta förening
Ja
Finanser
I avgiften ingår vatten.

Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Föreningen äger marken
Ja
Tillåts juridisk person som köpare
Nej
Tillåts delat ägande
Ja, under förutsättning att man bor i bostadsrätten.
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Byggår
2016
Byggnadsår
2016
Byggnadstyp
3 plans radhus
Boarea
110 kvm
Uppvärmning
Vattenburen värme NIBE
Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
bredband
Öppen fiber via Telia
Bergåsstigen 2J

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Roger Thalén

Roger Thalén

Fastighetsmäklare / Partner

0761-09 97 51

roger@susannepersson.se

KONTAKTA MIG