• Stort radhus 134 kvm
  • 4 sovrum på övre plan
  • Lugnt läge nära ängen och skolor
  • Insynsskyddad baksida med söderläge
  • Förening med låg skuldsättning

  • Antal Rum 5 rum
  • Hustyp Bostadsrättsradhus
  • Boarea 134 kvm
  • Månadsavgift 5 129 kr. I avgiften ingår värme, vatten, parkering och renhållning
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Populärt radhus på 134 kvm med perfekt planlösning och 4 stora sovrum väntar på lugna Tallallén nära ängen och torget. Här har du en, modern bostad med trivsam villakänsla. Många och stora fönster, rymd och ljus samt flera uteplatser väntar i denna väldigt yteffektiva bostad, där familjen får både egna rum och stora luftiga gemensamhetsytor. Allt i lugna barnvänliga kvarter som samtidigt har närhet till både fina naturområden samt småstadskänslan och servicen kring Silverdals torg.

Planlösningen ger utrymme för både privatlivet och sällskapslivet, med en ljus, öppen och härlig entrévåning där kök och vardagsrum förenas över en stor yta för umgänge och gästfrihet. Till detta har du en övervåning med fyra stora sovrum så att alla familjemedlemmar får egen plats och underlättar för den som jobbar hemifrån.

Material och interiör är genomgående stilrena och tidlösa, med ekparkettgolv samt klinkergolv. Köket är renoverat av en inredningsarkitekt i december 2016. Inredning i grågrönt och vackra detaljer ger köket karaktär och kompletterar den ljusa skandinaviska stilen i övrigt. Golven är genomgående i ekparkett utom badrummen som har klinker med golvvärme. Badrummet på entréplan har dusch, det på andra våningen badkar och båda badrummen har handdukstork.

I dessa hus har man även planerat bra för förvaring, bland annat finns en stor inredd klädkammare på övervåningen. Till huset hör en p-plats och ett bra utomhusförråd (ca 10 kvm) för stolsdynor, grill och verktyg. Huset är som sagt välförsett med uteplatser, främst baksidans altan i söderläge, med en liten lättskött trädgård till, och sedan en mindre entréveranda nära köket, med kvällssol. Utöver dessa finns en balkong på övervåningen, med ostört läge mot baksidan och fin utsikt över ängen.

För familjen som vill bo lugnt och barnvänligt men samtidigt nära service och kommunikationer är läget optimalt - mitt i Silverdal nära torg och butiker, samtidigt som det är promenadavstånd till såväl skog och badplats som kommunikationer. Silverdal är välplanerat med lekplatser, förskolor och skolor, här finns många grönytor och inte minst Edsvikens natur och motionsspår. När du vill äta gott har du Lillstugan ett stenkast bort - en anrik krog som är älskad av Silverdalsborna.

I närheten finns även stora härliga naturområden för promenader och strövtåg i skog och mark, bland annat finns fina motionsspår. Lägg till badplatser kring Edsviken, och familjen har här alla möjligheter till ett aktivt friluftsliv alla årstider.

Kring torget finns närlivs, restauranger, café och gym. Det går också snabbt att promenera eller cykla till Sollentuna centrum för större shoppingturer. När du ska till city eller jobb med mera har du bra kommunikationer bara några minuter bort, där det går bussar till t-bana i Kista och till pendeltågsstationerna i Helenelund och Sollentuna. Jobbar du inne i stan har du en utmärkt direktbuss till och från Norra Bantorget varje vardag.

Välkommen till lugnet mitt i Silverdal, i ett välplanerat hus med många sovrum och uteplatser, samt en härligt öppen och inbjudande sällskapsvåning!

Inga förändringar av årsavgiften är planerad under det kommande året enligt uppgift från ordföranden i föreningen (2021-03-21). Överlåtelseavgift är 1.190 kr och betalas av säljaren. Pantsättningsavgift är 476 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren. Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Föreningsnamn
Brf Stadsparken i Silverdal
Antal lägenheter
38
Allmänt om föreningen
Brf Stadsparken är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten Måltiden 2 i södra Sollentuna, Silverdal.
Föreningens fastighet består av 38 radhus i två plan upplåtna med bostadsrätt. Föreningen disponerar över 38 öppna parkeringsplatser. Alla hus är uppförda under 2006-2007
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Företagsnummer
769615-2086
Gatuadress
Johannesbergsvägen 42
Postnummer
191 38
Stad
Sollentuna
E-post
ordforande@brfstadsparken.se
Äkta förening
1
Offentlig kontakt
Oscar Furugård
Telefon Allmän kontakt
0704174156
Anteckningar
Ekonomiska förvaltaren till föreningen:
HSB Norra Stor-Stockholm
kundcenter61@hsb.se
ordforande@brfstadsparken.se
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Föreningen äger marken
Ja
Tillåta juridisk person som köpare
Nej
Tillåta tvillingägande
Ja
Överföringsavgift betald av
Säljare

ÖVRIGT

Inga förändringar av årsavgiften är planerad under det kommande året enligt uppgift från ordföranden i föreningen (2021-03-21).

Överlåtelseavgift är 1.190 kr och betalas av säljaren.
Pantsättningsavgift är 476 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Byggnadstyp
2 plans radhus
Boarea
134 kvm
Antal rum
5
Fönster
3-glas isolerfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation
Renoveringar
2019 - Ny tvättmaskin och diskmaskin
2016 - Renovering av kök (byte av luckor, inredning, bänkskiva, vitvaror samt målning
2016 - Målning och tapetsering samtliga rum övre plan
El
667 kr
Försäkring
208 kr
Total driftkostnad
ca 875 kr/mån
Kommentar
Kostnad för TV och internet tillkommer. Uppgifter avseende driftskostnaderna kommer från säljaren.
Hiss
bredband
Fiber via Sollentuna Energi stadsnät, flera leverantörer att välja mellan.
Tallallén 14

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Patrik Bergström
Fastighetsmäklare

Patrik Bergström

0733-15 19 54

patrik@susannepersson.se

KONTAKTA MIG