• Poolområde med trädäck
 • Uterum med skjutdörrar i glas
 • Eldstad
 • Parkettgolv
 • Fint ljusinsläpp
 • Plan tomt
 • Insynsskyddat
 • 50% i lägenhet
 • Bergvärme
 • Garage

 • Antal Rum 6 rum varav sovrum 3
 • Hustyp Friliggande villa
 • Boarea/Biarea 177 kvm / 19 kvm
 • Tomtarea 917 kvm
 • Upplåtelseform Friköpt

Välplanerad villa i trivsamt område med trädäckat poolområde & stort uterum

Varmt välkomna till en trivsam och väldisponerad villa. Genomgående luftig känsla med fint ljusinsläpp från många fönster. Behaglig färgsättning och fina materialval samt många spotlights i taken som ljuskällor.

Vardagsrummet är rymligt och enkelt att möblera. Snygg eldstad höjer både trivsel och värme. Vardagsrummet har access till det stora uterummet i anslutning till poolområdet. Uterummet har skjutdörrar i glas som kan öppnas eller stängas beroende på väderlek utanför. Är det kyligt så finns infravärme. Även köket är stort och lättarbetat med en U-formad kökslinje och barlösning. Mycket goda förvaringsmöjligheter och den upphöjda diskmaskinen spar på familjens ryggar. Burspråket är den naturliga matplatsen med plats för många runt bordet. hallen har ljust stengolv och förvaring i stor garderob med platssparande skjutdörrar. En bit in finns en stor nich som gjord som spelhörna eller arbetsplats. Badrummet är stort med svarta klinker, kakel i grå nyanser och inslag av trä. Där finns både dusch och ett inkaklat badkar och modern dubbelkommod. Det finns även bastu och en separat toalett med vägghängd WC. Tvättstugan med tvättpelare har grovho, stora arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Huset har tre sovrum på samma plan ni får fördela på det sätt som passar bäst för just er familj. Det ena har en fiffig lösning med inbyggd byrå. Allrummet på övervåningen används idag som TV-rum. Det här huset väntar nu på sin nya familj som säkert kommer trivas lika bra som den nuvarande.

Ovanpå garaget, där 2 A och 2 B har en varsin halva, finns en lägenhet (50 kvm) om två rum, kokvrå och badrum. Lägenheten ägs idag till hälften vardera fastighet. I dagsläget hyrs den ut. Den fungerar även som generationsboende ifall familjens tonåring vill ha sin egna vrå, eller för övernattande gäster.

Förutom ett väldisponerat hem är läget toppen med närhet till kommunikationer, förskolor, skolor, service, bad och natur. Barnen kan själva promenera till Helenelundsskolan på knappt några minuter, samma avstånd är det till busshållplatsen vid Kummelby där bussar går till Sergels torg. Helenelunds pendeltågsstation, service och mataffär når du på ca 10 minuters promenad. För större shoppingturer ligger Sollentuna centrums rika utbud av butiker, restauranger och service ungefär 900 meter bort. Även Häggviks handelsplats och Kistagallerian finns på bekvämt avstånd.

Inom ca 800 meter finns fler bra förskolor och skolor att välja på. För barnfamiljen finns även bra tillgång till parker och lekparker, och det är nära till Tegelhagsskogen för träning och rekreation. Sollentuna erbjuder många varianter av friluftsaktiviteter. Bad i Edsviken om sommaren, skridskor eller skidor om vintern. Sporthallar, idrottsanläggning, simhall, gym, motionsspår bland annat - kort sagt, mängder av aktiviteter att välja bland året runt.

För större utflykter med picknick finns Järvafältet och Bögs gård som inbjuder till korvgrillning, djurskådning och svampplockning. kort sagt, mängder av aktiviteter att välja bland året runt. Det finns även ett utmärkt utbud av restauranger, från vita dukar i Ulriksdal och anrika värdshusmiljöer i Edsviken, till hemmagjord glass och goda sallader på Gelaterian, cafémat och färskt bröd på Gateau, och ett stort utbud i Sollentuna centrum. Sist men inte minst ligger Sollentunas bästa pizzeria, Kummelby Pizzeria en bit bort. I det omedelbara närområdet är det en trivsam stämning bland grannar, en familjär känsla helt enkelt.

Tomtarea
917 kvm
Övrigt
Plan trädgårdstomt med gräsytor, buskar och annan växtlighet.
Sammanställning uteplats
Trädäckat poolområde med stort uterum intill. Insynsskyddat läge med lummig grönska som ramar in.
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
tomt parkering
Garage för 1-2 bilar och plats på uppfart för fyra bilar. Garaget delas med fastigheten på 2 B.
Utförd
Nej
Byggnadsår
1989
Byggnadstyp
1 ½ plan
Boarea
177 kvm
Biarea
19 kvm
Antal sovrum
3
Fasad
Trä
Fönster
3-glasfönster isoler
Stomme
Trä
Tak
Betongtegel
Grund
Torpargrund, betong på plintar
Uppvärmning
Bergvärme CTC 2022
Ventilation
Självdrag
Övriga byggnader
Garage för 1-2 bilar och plats på uppfart för fler bilar.
Renoveringar
2006 badrum renoverades.
2008 renoverades köket.
Rättigheter / Gemensamhets-
anläggningar
Förmån: Officialservitut Utfart, 0163-F5420-A4.1
Planbestämmelser
Detaljplan (1994-04-22)
Rättigheter förmån
Förmån: Officialservitut Utfart, 0163-F5420-A4.1
Totalt
7 982 000 kr
Taxeringsår
2021
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
2 768 000 kr
Markvärde
2 793 000 kr
Värdeår
1989
Totalt
5 561 000 kr
Skatt/Avgift
9 287 kr
Egilsvägen 2A

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Susanne Persson

Susanne Persson

Fastighetsmäklare / Partner

0733-61 22 86

susanne@susannepersson.se

KONTAKTA MIG