Beskrivning

Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.

Äntligen en välplanerad 3a i ett gårdshus i en av Sollentunas bästa föreningen om 75kvm med egen parkeringsplats invid Sollentuna Centrum.

 • En skyddad uteplats med sol från morgon till kväll i ett lugnt och eftertraktat bostadsområde nära naturen. Det väntar dig om du flyttar in i denna ljusa och öppna trea.
 • På Bergsbovägen 17A väntar dig en välbevarad trea om 75 kvadrat med öppen planlösning och härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Fina materialval som ett Vedumkök och fönsterbrädor i Norrvangemarmor från Gotland ger en extra stilkänsla och exklusivitet åt hela bostaden. Treglasfönster i samtliga rum borgar för ett tyst och rofyllt hem. Den här attraktiva ligger i markplan i ett eget hus med egen entré på föreningens innegård med byggår 1989. Lägenheten totalrenoverades i samband med att bostadsföreningen bildades år 2012. Du får även hyra en egen parkeringsplats invid lägenheten vilket är helt unikt i föreningen.
 • Rumsbeskrivning.
 • Entrén/hall välkomnar dig med snygga svarta klinkerplattor och en garderobsvägg som rymmer en betydande del av ditt förvaringsbehov. Här finns även plats för kapphängare och sittmöbel.
 • Efter entrén öppnar lägenheten upp mot generösa ytor för kök och vardagsrum, där rummet har stort ljusinsläpp. Det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet har möjlighet till flera små sittgrupper och plats för stor soffgrupp. Genomtänkta färger och materialval ger stort utrymme för personlig stil.
 • Köket från Vedum är stilrent med rymliga vita lådor, högskåp upp till taket och sobert vitt kakel. Bänksskivan sträcker sig över hela arbetsytan med nedsänkt diskho och snygg, svart spisplatta. Maskiner och kyl/frys är från Electrolux. Köket har fönster mot egen baksida, där de stora fönstren bjuder på härlig kvällssol.
 • Intill hallen ligger det större sovrummet med plats för dubbelsäng. Här finns inbyggda garderober och fönster med generöst ljusinsläpp. Det mindre sovrummet ligger intill med fönster i två väderstreck. Sovrummet kan även användas som arbetsrum, eller som idag, en kombination av de två.
 • Badrummet är helkaklat med klassiska vita plattor samt naturklinker på golvet. Duschen har en duschvägg av glas och intill finns utrymme för förvaring och spegel. En snygg vit kommod under handfatet erbjuder förvaring, liksom spegelskåpet ovanför. I badrummet finns såväl tvättmaskin som separat torktumlare från Electrolux. Det finns även gott om förvaring ovanför tvättmaskinerna.
 • Uteplatsen ligger väl skyddad bakom en uppvuxen häck. Den trevliga uteplatsen har plats för såväl bord, stolar och sköna fåtöljer för en rofylld stund i solen. Lägenheten ligger i ett grönt område på en bilfri väg vilket borgar för lugn. Parkeringsplats i direkt anslutning till lägenheten med månadsavgift 300kr och parkering med laddstolpe finns på föreningens gemensamma parkeringsplats och ligger ett stycke bort från lägenheten. Till bostaden hör även ett 12 kvadratmeter stort förråd i husets källarplan.
 • Det är svårt att tro att detta lugna bostadsområde ligger så pass nära Sollentuna Centrum. Men faktum är att det ligger bara ett kort stenkast från såväl centrum som pendeltåg och bussar. I Sollentuna Centrum finns all tänkbar service med butiker, stor mataffär, restauranger och biograf. I området finns också flera omtyckta skolor, gymnasium och förskolor.
 • Bostaden gränsar till ett grönt och uppvuxet villaområde där familjen snabbt kan ta sig till cykel- och promenadstråket nedanför Strandvägen intill Edsviken. Här finns flera båtklubbar och gräsmattor med en liten sandstrand för sol och bad sommartid.
 • Varmt välkommen på visning!!!!
Energideklaration
Fakta
 • Antal Rum 3 rum
 • Hustyp Bostadsrättslägenhet
 • Boarea 75kvm
 • Månadsavgift 3 731 kr Inklusive, värme, vatten och källarförråd. Enligt uppgift från säljaren och bostadsrättsföreningen. Ingen planerad avgiftsändring enligt uppgift från föreningen.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Bergsbovägen-17A
Förening
Brf Tombolan Nytorp
Lägenhetsnummer
211
Postnummer
191 35
Ort
SOLLENTUNA
Marknadsförs som
Övrig bostad
Månadsavgift
3 731 kr Inklusive, värme, vatten och källarförråd. Enligt uppgift från säljaren och bostadsrättsföreningen. Ingen planerad avgiftsändring enligt uppgift från föreningen.
Byggnad
Byggnadsår
1989
Boarea
75 kvm
Antal rum
3
Uppvärmning
Fjärrvärme
Driftkostnader
El
230 kr
Försäkring
210 kr
Övriga kostnader
240 kr
Total driftkostnad
ca 680 kr/år
Antal i hushållet
1
Kommentar
Övrigt är TV & Internet 240kr/mån
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Tombolan Nytorp
Antal lägenheter
14
Varav hyresrätter
0
Alla bilder
Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Oscar Stridh

  Oscar Stridh

  Fastighetsmäklare

  0760-51 86 66

  oscar@susannepersson.se