Beskrivning

UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!

Townhouse med unik karaktär, härlig rymd och ljus präglar denna bostad om 5 rum, sällskapsvåning och en uteplats på hela 35 kvm i en lugn oas!

 • Kombinera villakänsla med läcker townhousekaraktär, i denna unika våning med tre etage och fin uteplats! Njut av generös takhöjd, tidlös design, öppna sällskapsytor och stora fönster som ger ljusinsläpp från tre håll.
 • De tre etagen är bra planerade med entré- och sällskapsvåning i mitten och familjens mer privata utrymmen fördelade på övriga våningar. En perfekt planlösning för familjen med gott om utrymme för hemmakontor samt separat barn- och ungdomsavdelning.
 • Det är sällsynt med lägenheter som har så stor uteplats som denna, uteplatsen har en härlig känsla av sydeuropeisk innergård. Den nås från sovrum/allrum på nedervåningen och ligger mot söder med sol större delen av dagen.
 • Fastigheten, ursprungligen byggt 1989 inhyste företaget Gerber fram till 2012 då det omvandlades till väl genomtänkta bostäder med modern, smakfull interiör och häftig atmosfär. En vacker spiraltrappa i trä knyter samman de tre etagen som på övervåningen blir ett "tornrum" omgivet av panoramafönster.
 • Ytterligare detaljer värda att nämna är sovrummens takkupor som ger en mysig vindsvåningskaraktär, det fina ljuset och utsikten från "tornfönstren" på övre plan, badrum (inklusive dusch) på varje etage, många förvaringsutrymmen samt dessutom ett källarförråd på 10 kvm med full takhöjd.
 • Föreningen är välskött och ekonomiskt stark. Den omfattar endast 14 lägenheter vilket ger en småskalig känsla. Föreningen har 16 p-platser med laddstoplar för uthyrning och i övrigt finns hobbyrum, cykelförråd och egen miljöstation på gården.
 • Förutom ett unikt och speciellt hem får du här ett idylliskt läge i Nytorp i Edsvikens villastad. Två minuter bort ligger Sollentuna centrum med sitt stora utbud av butiker, service och restauranger samt även pendeltågsstation och knutpunkt för ett flertal busslinjer. Med bil har du även snabb tillgång till både Stinsens handelsplats och Kista galleria. Arlanda nås med bil eller pendeltåg på under 30 min.
 • För barnfamiljer är läget ypperligt, med en rad populära förskolor och skolor i närområdet, bland andra Vittra, Sollentuna International School och Fria Gymnasiet. Läget vid Edsviken ger också tillgång till stora grönområden med motionsspår, badplats på gångavstånd och idrottsplatser som Sollentunavallen och simhall med mera.
 • Välkommen till en bostad med unika kvaliteter. Ett "townhouse med villakänsla" mitt i stan!
 • Rumsbeskrivning
 • Entrévåning
 • UTEPLATSEN på norrsidan vid entrén är stenlagd och får sol från ca 15-tiden på sommaren.
 • HALLEN är ett rymligt kapprum med svart klinkergolv i entrédelen, bra utrymme för klädavhängning och hela fem garderober plus städskåp. Väggarna är vita och golvet fortsätter med robust ekparkett.
 • BADRUMMET har svart klinkergolv och helkaklade vita väggar samt ett stort fönster. Duschhörnan har glasvägg mot wc och snygg inredning från Hafa bestående av spegelskåp och vägghängd tvättställskommod. Det finns även en rymlig hörna som är förberedd för tvättpelare.
 • KÖKET välkomnar dig in i den underbara sällskapsdelen med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här har du generösa arbetsytor i vinkel, med bänkskivor i svart laminat och vit stilren inredning (Vedum) med mängder av skåp och lådor som gör det lätt att spara, förvara och ha ordning. Utrustningen är modern och funktionell med spishäll och ugn, kyl och frys i fullhöjd samt integrerad diskmaskin. Allt är från ombyggnadsåret 2012. Köket får massor med ljusinsläpp från ett stort fönsterparti ovanför diskbänken och de frikostiga ytorna ger plats för långbord eller flera mindre bord vid större middagar och fester.
 • VARDAGSRUMMET flödar av ljus från tre håll om man inräknar köket, och inbjuder till ett rikt socialt liv vare sig man bjuder hem vänner på middag eller ordnar en stor mingelfest. Ytan ger rejält med plats för sköna soffor och fåtöljer där både familjen och vännerna kommer att trivas med avslappnat soffhäng och umgänge. Högt i tak, eleganta falsade höga fönster och den snygga spiraltrappan är detaljer som ger miljön en alldeles speciell karisma. Golvet är i ekparkett och väggarna är vita.
 • Nedervåning
 • HALL med 3 garderober.
 • SOVRUM 1 på 10 kvm flödar av ljus tack vare stora fönster åt två håll, varav ett mot uteplatsen. Rummet har plats för både säng och skrivbord med mera. Väggarna är vita och golvet i ekparkett.
 • SOVRUM 2 är ett utsökt extra sällskapsrum/bibliotek eller master bedroom, med direktutgång via pardörrar till uteplatsen och 11 kvm generös möbleringsyta. Väggarna är vita och golvet i ekparkett.
 • UTEPLATSEN som du når från nedersta etaget sträcker ut sig över 35 kvm med önskeläge i söder, så att du här får sol från morgon till sen eftermiddag! Här får du känslan av en sydeuropeisk innergård i lugn oas, en härlig stenlagd patio med plats för både grill, stort matbord, loungemöbler och odlingsprojekt. Smäckra träspaljéer ramar in den här mysiga oasen och skyddar från insyn.
 • BADRUMMET är här kombinerat med en rymlig tvättdel med maskiner från Electrolux (2012) och dubbla överskåp för förvaring. Inredningen är i övrigt likadan som i de andra badrummen, svarta klinkers och vita väggar samt möblering från Hafa.
 • Övervåning
 • SOVRUM 3 uppe under takåsarna är riktigt rymligt med hela 16 kvm yta samt snedtak som ger hög mysfaktor. Rummet har tre garderober och fönster på gavelsidan mot sydväst. Väggarna är vita och golvet i ekparkett.
 • SOVRUM 4 är i stort sett en spegelbild av sovrum 3, också generöst med sina 16 kvm men med fönster mot nordöst. Här finns även tre garderober och bra med plats för flera möbler förutom säng.
 • BADRUMMET är inrett som övriga med svart klinkergolv, helkaklade väggar och likadana stilrena badrumsmöbler samt handdukstork. Även detta badrum har dusch.
Energideklaration
Utförd
Fakta
 • Antal Rum 5 rum
 • Hustyp Bostadsrättslägenhet
 • Boarea 148kvm
 • Månadsavgift 7 363 kr Inklusive, värme, vatten och källarförråd. Ingen planerad avgiftsändring enligt uppgift från föreningen.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Bergsbovägen-17D
Förening
Brf Tombolan Nytorp
Lägenhetsnummer
203
Postnummer
191 35
Ort
SOLLENTUNA
Marknadsförs som
Övrig bostad
Månadsavgift
7 363 kr Inklusive, värme, vatten och källarförråd. Ingen planerad avgiftsändring enligt uppgift från föreningen.
Byggnad
Byggnadsår
1989
Byggnadstyp
3 plan
Boarea
148 kvm
Antal rum
5
Fönster
Isolerglasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Driftkostnader
El
625 kr
Försäkring
290 kr
Total driftkostnad
ca 915 kr/år
Kommentar
Summa ca 915/mån. Kostnader för Tv/bredband tillkommer. Uppgifter avseende driftkostnad kommer från säljaren.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Tombolan Nytorp
Antal lägenheter
14
Varav hyresrätter
0
Alla bilder
UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!UNIK 5:A 148 KVM I TRE VÅNINGAR MED STOR UTEPLATS!
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Oscar Stridh

  Oscar Stridh

  Fastighetsmäklare

  0760-51 86 66

  oscar@susannepersson.se