Beskrivning

Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.

En riktig pärla med studiokänsla och stor terrass mot vattnet, väntar på dig som söker ett hem med topputsikt och massor av plats för sällskapslivet!

 • En 2:a på 76 kvm betyder fantastiskt stora ytor i ett hem med sagolik rymd och öppenhet, inte minst då bostaden ligger högt upp med fri utsikt genom stora fönster från golv till tak. Här ser du havet från i stort sett hela lägenheten, och njuter av milsvida vyer över vattnet och Stockholms hamninlopp nedanför Nacka Strand.
 • Vardagsrum och kök är samlade i en vidsträckt sällskapsdel med stora glaspartier ner till golvet på två sidor. Köket är exklusivt och inspirerande med industrikänsla och integrerad maskinpark. Här i lägenhetens hjärta är det härligt att höra båtarna nerifrån kajen, och bjuda hem vänner till sköna sommarkvällar på terrassen.
 • Terrassen ligger högt, fritt och med hänförande utsikt över vattenspegel, båtar och Djurgården. Här får man känslan av att sitta på balkongen eller takbaren till ett fashionabelt hotell, och det bästa av allt är att det är ens eget hem, så att man kan njuta av det varje dag.
 • Utöver den underbara sällskapsdelen är övriga ytor fint planerade med ett avskilt rymligt sovrum, också med i princip en hel glasvägg mot terrassen, samt stor walk-in-closet i anslutning. Lägg till ett stilfullt inrett badrum, yteffektiv hall och smakfullt kök, och du är hemma.
 • Ytskikt, material och interiör är i fint skick, med genomgående ljusa parkettgolv, klinker i badrummet samt neutralt vita väggar. Gott om förvaringsplats för kläder finns i sovrummets stora walk-in-closet och till lägenheten hör även ett förråd. Föreningen har
 • p-platser finns att hyra samt cykelförråd.
 • Här får du en avstressande närhet till vatten och natur i ett mysigt område med eget torg där du har restaurang, pizzeria, sushi och café. Jarlabergsskolan ligger inom gångavstånd och fina natur- och strövområden finns på båda sidor om området, österut har du stora Nyckelviken med motions- och promenadstigar samt restaurang/café. Shopping och all tänkbar service finns i Nacka Forum.
 • Från den här idyllen vid vattnet tar du dig både smidigt och på ett väldigt trevligt sätt in till city med pendelbåten som går 4 minuter bort och tar dig till Strömkajen inne i stan. Dessutom går det bussar till Slussen precis utanför huset.
 • Välkommen till en enastående fin bostad med studiokänsla, magisk havsutsikt, högt fritt läge, terrass och läcker interiör, nära pendelbåt och bussar!
 • PLANLÖSNING:
 • HALLEN har getts så lite plats som möjligt, för att ge maximal yta till övriga rum. Därför kommer du här direkt in i en smart entré som öppnar upp till köket och bostadens sociala ytor. Till vänster finns plats för klädavhängning. Golvet är ett ljust parkettgolv som fortsätter i övriga rum.
 • BADRUMMET är mycket smakfullt inrett med grått klinkergolv med golvvärme och påkostat vackert kakel i stora plattor på väggarna. En stor duschhörna avskiljs med en glasvägg och ovanför tvättstället sitter en maffig väggspegel med lampor. I badrummet har du även egen tvättmaskin och torktumlare i en praktisk tvättdel.
 • VARDAGSRUMMET är magnifikt med sitt ljusinsläpp från golv till tak, som ger hela bostaden en känsla av att bo utan väggar på två sidor. Planeringen av husen gör samtidigt att bostaden har väldigt lite insyn. Här har du en sällskapsyta som uppmuntrar och inbjuder till sociala tillställningar i stort och smått, från soffhäng med närmaste vännerna till fester och mingel - perfekt för dig som gillar ett aktivt och socialt liv.
 • TERRASSEN ger bostaden en skön, solig uteplats där du har ännu mer påtaglig utblick över vattnet och båtlivet, Kvarnholmen och Djurgården. Här ryms både matbord och ett par vilstolar för måltider och avkoppling under sommaren. Allt med vidsträckta vyer över både havet och himlen. Här väntar många mysstunder då du kan betrakta allt rån Finlandsfärjor till små segelbåtar som stävar förbi.
 • KÖKET är ett riktigt läckert industrikök med proffsig känsla, frikostiga arbetsytor på bänkskivor i sten och massor av förvaring i både skåp och öppna hyllor. Maskinparken omfattar spishäll och en stor imponerande fläkt som ger karaktär till hela köket, samt inbyggnadsugn och integrerad diskmaskin, kyl och frys. Kort sagt ett kök för den ambitiösa hemmakocken.
 • SOVRUMMET får självklart också ta del av den magiska utsikten via en vägg med glaspartier mot terrassen. I övrigt är rummet i väldigt bra storlek, med gott om plats för exempelvis skrivbord förutom säng. Bakom rummet har du en rymlig och välinredd walk-in-closet för effektiv och samlad klädförvaring.
Energideklaration
Utförd
Parkering

Det finns garageplatser att hyra för 1000kr/mån

Fakta
 • Antal Rum 2 rum
 • Hustyp Bostadsrättslägenhet
 • Boarea 76kvm
 • Byggnadsår 1997, 2016-2018 Renoverades hela fastigheten.
 • Månadsavgift 4 499 kr Inkl, Värme, vatten, kabel-tv (Basutbud) och bredband. Ingen planerad avgiftshöjning.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Fabrikörvägen-4A
Förening
BRF Fabrikören
Lägenhetsnummer
13809.1103
Postnummer
131 52
Ort
NACKA STRAND
Marknadsförs som
Övrig bostad
Månadsavgift
4 499 kr Inkl, Värme, vatten, kabel-tv (Basutbud) och bredband. Ingen planerad avgiftshöjning.
Byggnad
Byggnadsår
1997, 2016-2018 Renoverades hela fastigheten.
Boarea
76 kvm
Antal rum
2
Driftkostnader
El
330 kr
Total driftkostnad
ca 330 kr/år
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Fabrikören
Antal lägenheter
113
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
1
TV och bredband
TV och Bredband levereras av Ownit och föreningen har en gemensam anslutning så kostnad inkluderas i månadsavgiften.
Renoveringar utförda och planerade
Fastigheten totalrenoverades 2018.
Parkering
Det finns garage i fastigheten för medlemmar att hyra
Alla bilder
Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.Underbart luftig och läcker 2:a 76 kvm med havsutsikt.
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Susanne Persson

  Susanne Persson

  Fastighetsmäklare

  0733-61 22 86

  susanne@susannepersson.se