Beskrivning

Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.

Välkommen till en mycket elegant, modern och nyrenoverad 3:a 76,5 kvm, med stor solig balkong och lugnt läge på återvändsgata nära grönområden.

 • En attraktiv, modern och väldigt smakfull 3:a väntar i barnvänligt läge nära grönområden samt med utsikt mot en stor fin gård. Boytan på 76,5 kvm är optimalt disponerad med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum tack vare att man tagit bort en del av väggen till köket, samt två sovrum som är både rymliga och ljusa.
 • Balkongen på generösa 6 kvm ligger perfekt mot sydväst, med sol från förmiddagen och ända till kvällen. Då den är inglasad är den dessutom användbar under en lång säsong och blir en skön egen oas där hela familjen kan sitta ute och äta frukost, middag eller bara koppla av under sommarhalvåret.
 • Interiören är stilren och ljus, med genomgående ljusa väggar, vackra trägolv i vardagsrum, kök och hall samt väl vald klinker i badrummet. Lägenheten är även påkostad med nya vitvaror 2016 samt renovering av köket med ny spisfläkt, nytt kakel och nytt golv, totalrenoverat badrum, nymålning av alla väggar och tak, nytt hallgolv och nya innerdörrar. Fina detaljer som sticker ut är handtagen till garderoberna.
 • Till bostaden hör ett källarförråd och föreningen har en välutrustad och fräsch tvättstuga samt festlokal, övernattningslägenhet, bastu och gym. P-platser och garageplatser finns att hyra via kö. Mer information om föreningen finns på http://brfplatan.se.
 • Balkong och sällskapsytor har utblick över den stora gården där det finns lekplats, utemöbler och gräsmattor. Sovrummen vetter istället mot den lugna gatan med vändplats och parkering. Bakom denna har du skog och mark som fortsätter ut till större friluftsområden för strövtåg, promenader, löpning med mera. Det är nära till Väsjöbacken, och Rösjöns fina badplatser ligger inom bekvämt cykelavstånd. I övrigt finns sporthall, fotbollsplaner, simhall, liksom flera förskolor och skolor som Rösjöskolan, Edsbergsskolan och Rudbecks gymnasium.
 • Service för vardagsbehoven finns i Edsbergs centrum och kring torget på promenadavstånd, där du bland annat har Ica-butik och orientalisk mataffär, apotek och vårdcentral, flera restauranger, bageri/konditori, bibliotek, gym, frisör. För större shoppingturer kan du snabbt ta bilen till Sollentuna centrum med ett stort utbud av butiker och service.
 • Några minuter bort går bussar till Sollentuna pendeltågsstation och även till Danderyds sjukhus där du kan byta till t-bana. Från Sollentuna station går det relativt snabbt att ta pendeln till Stockholms city och även till Arlanda.
 • Välkommen till en social och härlig trea, nyrenoverad till toppskick, med både elegans och mysfaktor, stor solig balkong och naturnära läge i Edsberg!
 • PLANLÖSNING:
 • HALLEN är praktisk och välkomnande, med en entrédel där du har en stor hörna för ytterkläder till vänster och även ett lite separat kapprum med rejält utrymme för sittbänk med mera. Hallgolvet är nytt från 2016, väggarna är vita.
 • BADRUMMET är nyss totalrenoverat, fräscht och lättstädat, med snyggt klinkergolv till helkaklade vita väggar. Här finns en rejäl duschhörna och rymlig tvättställskommod, samt spegelskåp. Tvättmaskinen byttes till en ny 2016.
 • SOVRUM 1 är ett mysigt och bra barnrum med plats för skrivbord, lekyta med mera förutom säng. Fönstret ger milsvid utsikt över omgivningarna och rummet har egna garderober och nymålade ljusgrå väggar.
 • SOVRUM 2 är ett spatiöst master bedroom med härlig garderobsvägg som pryds av de läckra handtagen, likadana i båda sovrummen. Storleken på rummet ger bra med plats för flera möbler förutom dubbelsäng, allt inramat av de nymålade ljusgrå väggar.
 • KÖKET har öppnats upp på ett fint sätt till ett genomgångskök från hall till vardagsrum. På så sätt hålls sällskapsytorna ihop och vardagsrummet möter matplatsen, medan den återstående väggen mot köket blir en bra tv-vägg. Köket renoverades smakfullt 2016 med ny kyl, frys, spis och diskmaskin. Skåpinredningen går i ljusgrått och innefattar mycket förvaring och bra arbetsytor med en extra hörnbänk. Väggen ovanför diskbänken pryds av vitt kakel och vid fönstret mellan kök och vardagsrum har du en bra matplats för både vardag och fest.
 • VARDAGSRUMMET är ett lättmöblerat, stort och ljust sällskapsrum med mycket utrymme för soffgrupp, bokhylla och läshörna. Fönster och balkongdörr ger ett maffigt ljusinsläpp från gårdssidan, och stora öppningar mot både hall och matsal/kök skapar en social och luftig miljö där det är enkelt att umgås och samtala även om någon pysslar i köket. Interiören är stilren med vita väggar till det fina parkettgolvet.
 • BALKONGEN på 6 kvm ger bra med ytor för ett matbord eller några vilstolar. Läget mot sydväst ger sol större delen av dagen, från förmiddag till kväll. Utsikten är fin då balkongen ligger högt och fritt med gården och trädtopparna i blickfånget. Inglasningen kan enkelt öppnas upp när man vill njuta av solen, vår och höst kan man istället dra igen och nyttja balkongen som ett uterum. Balkongen har trätrall.
Energideklaration
Utförd
Energiklass
E
Fakta
 • Antal Rum 3 rum
 • Hustyp Bostadsrättslägenhet
 • Boarea 76.5kvm
 • Månadsavgift 4 254 kr I avgiften ingår Värme,Vatten,Kabel-TV samt Internet. Inga planerade avgiftsändringar enligt föreningen.

Budgivning pågår
Högsta bud

2 150 000kr

Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Flintlåsvägen-34
Förening
Brf Platån
Lägenhetsnummer
1301
Postnummer
192 59
Ort
SOLLENTUNA
Marknadsförs som
Övrig bostad
Månadsavgift
4 254 kr I avgiften ingår Värme,Vatten,Kabel-TV samt Internet. Inga planerade avgiftsändringar enligt föreningen.
Byggnad
Boarea
76.5 kvm
Antal rum
3
Driftkostnader
El
600 kr
Försäkring
390 kr
Övriga kostnader
100 kr
Total driftkostnad
ca 1 090 kr/år
Kommentar
Driftkostnad är enligt uppgift från säljarna.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Platån
Antal lägenheter
583
Varav hyresrätter
1
Antal lokaler
12
Renoveringar utförda och planerade
Fönster renoverades 1962-1964 och planeras renoveras 2020-2021
Fasader renoverades 1991-1992 och planeras renoveras 2022-2023
Hiss renoverade maskiner 2000-2001 och planeras bytas ut 2025
Värmesystem renoverades 2004 och planerad åtgärd 2029
Balkonger byttes 2005 och planeras underhåll 2035
Tak renoverades 2008-2009 med planerat underhåll 2024
Stambyte genomfördes 2009-2011 och planera åtgärd 2039
Ventilation renoverades 2011 med planerad åtgärd 2025
Tvättstugor totalrenoverades 2011-2016 med underhåll planerat 2030
Trapphus målning och ny belysning 2015 med underhåll planerat 2030
El 2016 planerad åtgärd 2046
Entrégolv 2017 planerad åtgärd 2047
Målning 2018 planerad åtgärd 2038
Parkering
Varmgarage 600kr/mån
Termogarage 500kr/mån
P-plats bred motorvärmare 300kr/mån
P-plats utan motorvärmare 150kr/mån
Alla bilder
Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.Superfin 3:a med stor balkong i naturnära läge.
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Oscar Stridh

  Oscar Stridh

  Fastighetsmäklare

  0760-51 86 66

  oscar@susannepersson.se