Beskrivning

Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!

Välkommen till en mycket attraktiv trea med en ovanligt stor uteplats, i toppskick och toppläge nära naturreservat, service och kommunikationer.

 • Missa inte chansen till en trea med uteplats i enastående storlek, utmärkt planlösning och fint skick, dessutom strategiskt belägen nära såväl grönområden och löpspår som skolor, vardagsservice, restauranger och kommunikationer. Uteplatsen, som i praktiken får sol från tre håll, ger mycket radhuskänsla och är ett underbart extrarum på sommaren. Samtidigt är fönstren vid kök och matplats fria från insyn tack vare att huset är byggt i souterräng.
 • Boytan på 73 kvm har en optimal rumsfördelning med stora sällskapsytor som förenar vardagsrum och matsalsdel, och i anslutning till matsalsdelen har du sedan ett kök som är lagom öppet mot matsalen. Till detta har du ett rejält master bedroom och ett rymligt barnrum.
 • Uteplatsen sträcker sig runt huset i två riktningar och har en inglasad avdelning med öppen glasvägg mot väster och kvällssolen. Från uteplatsen har du direkt access till föreningens innergård, med både sandlåda och fina gräsytor där man tryggt kan släppa ut barnen för lek och spring.
 • Bostaden är utrustad med larmabonnemang som kan övertas av köparen (Verisure med kamera i vardagsrum, rörelsesensor i master bedroom samt brytsensorer på alla fönster och dörrar i markplan). Lägenheten är för övrigt mycket väl ljudisolerad och tyst när dörrar och fönster är stängda.
 • Huset är byggt 2011 vilket innebär att bostaden är fräsch och modern med ljus interiör och original parkettgolv (Tarkett) samt klinker i badrummet. Som det anstår en relativt ny lägenhet har man även planerat in gott om förvaringsutrymmen i stora garderober med skjutdörrar och Elfa-system i hall och master bedroom. Bostaden har även renoverats med ny diskmaskin, inbyggnadshäll (spis) och självrengörande ugn i januari 2015 samt ny tvättmaskin och torktumlare i augusti 2019.
 • Fiberuppkopplingen är bra med kopplingsdosa i hallen och totalt 12 uttag i olika rum, vilket förenklar både surfning, arbete, tv och dataspel. Till lägenheten hör ett källarförråd på 4 kvm en våning ner. Föreningen har p-platser att hyra både utomhus och i garage via separat kö. Mer information om föreningen finns på www.silverdalsbacken.se.
 • Utöver en härlig bostad med radhuskänsla får du här ett kanonläge med promenadavstånd till Tegelhagsskogens naturreservat vid Edsviken, med motionsspår och promenadstråk, samt bad och strandpromenad längs vattnet. Bostaden ligger nära det öppna grönområdet i Silverdal, och träningsmöjligheter inomhus finns i Silverdalshallen och gym vid Silverdals torg.
 • Närmaste förskola ligger i grannföreningens lokaler och ytterligare två förskolor finns inom gångavstånd. Flera bra grundskolor finns inom en halv kilometer: Utbildning Silverdal, Silverbäcken samt Futuraskolan Rådan. Vid Silverdals torg cirka en halv kilometer bort finns utöver gym även en närlivsbutik, present- och heminredningsbutik samt pizza/kebab, wok/asiatiskt och bageri/café Ganache. När du är sugen att äta ute promenerar du till anrika värdshuset Lillstugan som är väldigt uppskattad.
 • Här har du lugnet och naturen nära, och samtidigt smidig resväg till city och större centrum. Vid busshållplatsen 100 meter från bostaden går direktbuss 516 till Sergels torg vardagar morgon och kväll, buss 526 till Karolinska sjukhuset, samt buss 178 till Danderyds sjukhus eller Kista centrum för byte till röd respektive blå linje på t-banan. Buss 178 går även till Helenelunds pendeltågsstation varifrån du kan ta tåget till både Stockholm och Arlanda.
 • Välkommen till en fantastiskt fin 3:a med magnifik uteplats, radhuskänsla och optimal planlösning, samt tillgång till såväl friluftsliv och bad som service och kommunikationer!
 • PLANLÖSNING:
 • HALLEN Hallen är välkomnande då den öppnar upp mot vardagsrummet rakt fram. Den har en stor hörna för ytterkläder till höger och inbyggda garderober med spegelskjutdörrar. Väggarna är vita.
 • BADRUMMET är välutrustat, fräscht och yteffektivt, med bra duschhörna med glasvägg, funktionella badrumsmöbler och en komplett tvättdel med arbetsbänk och överskåp. Golvet är mörka klinker med golvvärme och väggarna är helkaklade i vitt.
 • VARDAGSRUMMET är inbjudande och spatiöst, med social öppenhet mot matsalsdel och kök. Ljusinsläppet är frikostigt från flera stora fönster och ytorna lättmöblerade med soffgrupp, hemmabio och bokhylla med mera. Kontakten med köket är trevlig både till vardags och när man har gäster. Väggarna är vita.
 • UTEPLATSEN sträcker sig längs två sidor av bostaden och får sol från tre håll. På kortsidan mot öster har du morgonsol, medan långsidan mot söder får sol resten av dagen och kvällen. Allt över fantastiska ytor som ger fritt utrymme för grillplats, matgrupp, vilstolar, loungehörna med mera. Uteplatsen är också lättillgänglig då den nås från både matsalsdelen nära köket, och från master bedroom.
 • KÖKET är effektivt med mycket arbetsyta och förvaring på få kvadratmeter, vilket ger mer utrymme åt matsal och vardagsrum. Köket är stilrent och praktiskt med vita släta luckor, snygga bänkskivor, vita stänkskydd ovanför arbetsbänken, dubbel diskho samt uppdaterad maskinpark (2015) som bland annat inkluderar självrengörande ugn och induktionshäll.
 • SOVRUM 1 är ett väl tilltaget master bedroom, med egen utgång till uteplatsen och gott om plats för flera möbler utöver dubbelsäng. Här finns också en garderobsvägg med skjutdörrar och praktisk Elfa-inredning. Rummet har vita väggar.
 • SOVRUM 2 är ett mysigt barnrum med utrymme för både säng och skrivbord med mera. Det ligger perfekt nära både vardagsrum och föräldrarum, med ljusinsläpp från öster. Väggarna är vita.
Energideklaration
Utförd
Energiklass
C
Parkering

Parkering ute och i garage i föreningen (separat kö och extra kostnad på 738 SEK / mån i garage).

Fakta
 • Antal Rum 3 rum
 • Hustyp Bostadsrättslägenhet
 • Boarea 73kvm
 • Månadsavgift 3 837 kr I avgiften ingår värme. Utöver avgifter tillkommer Bredband/TV/telefon och specificeras som gemensam post på 254SEK i månadsavin. Ingen planerad avgiftshöjning enligt uppgift från föreningen.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Johannesbergsplan-2
Förening
Brf Silverdalsbacken
Lägenhetsnummer
2003
Postnummer
191 38
Ort
SOLLENTUNA
Marknadsförs som
Övrig bostad
Månadsavgift
3 837 kr I avgiften ingår värme. Utöver avgifter tillkommer Bredband/TV/telefon och specificeras som gemensam post på 254SEK i månadsavin. Ingen planerad avgiftshöjning enligt uppgift från föreningen.
Byggnad
Byggnadsår
2011
Boarea
73 kvm
Antal rum
3
Driftkostnader
El
600 kr
Vatten och avlopp
122 kr
Total driftkostnad
ca 722 kr/år
Kommentar
Enligt uppgifter från säljarna.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Silverdalsbacken
Varav hyresrätter
0
Allmänt om föreningen
Föreningen bildades 2008 och byggnaderna stod klara för inflytt 2011. I den äkta bostadsrättsföreningen finns det totalt 99 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och två verksamhetslokaler.
Alla bilder
Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!Superfin trea med enorm uteplats och kanonläge!
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Oscar Stridh

  Oscar Stridh

  Fastighetsmäklare

  0760-51 86 66

  oscar@susannepersson.se