Beskrivning

Välkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna Väsjön

Låg månadskostnad.
Egen parkeringsplats.
Närhet till natur.
Hög materialstandard.
Stor uteplats.
Fantastiskt kök.

 • KONTAKTA FASTIGHETSMÄKLAREN FÖR VISNING!
 • Villan på Ledungsvägen 25 i Väsjö är ett modernt så kallat ateljéhus uppfört år 2018 med vacker grå fasad i trä och vit ytterdörr. Denna minivilla erbjuder ett fantastiskt boende om 20,5 kvm med ett stort möblerbart kök, badrum med golvvärme, god förvaring samt ett sovrum en trappa upp. Mot den insynsskyddade uteplatsen finns två stora terrassdörrar för maximalt ljusinsläpp. Till villan hör en egen tomt med gräsmatta samt en egen parkeringsplats .
 • Du välkomnas in i den ljusa hallen med plats för klädhängare. Här liksom i övriga villan är väggarna vitmålade och golven har en vacker trestavsparkett i ek. I taket finns dimbar belysning med infällda vita LED spotlights. Dolt under trappan till övervåningen finns gott om praktisk förvaring där luckorna har vita snickerier och exklusiva läderklädda mässingshandtag från Ballingslöv.
 • Omedelbart till vänster ligger villans badrum med behaglig golvvärme för årets kalla dagar. Golvet är lagt i en sober grå slipad natursten av märket Azul Valverde och väggarna är helkalkade i vitt. Här finns dusch med skärmvägg i härdat klarglas, elektrisk handdukstork, handfat med vit kommod under en vägghängd spegel samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Blandarna är från tyska Grohe och wc-stol och tvättställ från IFÖ.
 • Efter hallen öppnar sig villans öppna och ljusa möblerbara kök. Ekparketten står sig fint mot kökets vita snickerier och bänkskiva i ljus marmor. Ugn, fläkt, spishäll och kökets integrerade kyl/frys samt integrerade diskmaskin är alla från Electrolux. Den rostfria diskhon är integrerad i marmorbänken och har en smakfull blandare i mässing från Tapwell. Liksom förvaringsskåpen har köksskåpen läderklädda mässingshandtag från Ballingslöv.
 • Det öppna och rymliga köket har plats för soffa och matbord intill de höga terrassdörrarna. Ljusinsläppet blir extra stort tack vare rummets generösa takhöjd med mindre fönster ovanför båda terrassdörrarna. Härifrån har du utsikt över tomten och kan följa årstidens växlingar från första parkett. Rummet har utgång till villans uteplats med trätrall. Här finns plats för exempelvis bord, stolar och en grill. På tomtens framsida finns även en träbänk för soliga dagar.
 • Trappan till övervåningen har räcke i härdat klarglas och vackra trappsteg i ek. Övervåningen har lågt i tak och räknas därför inte in i villas boyta. Här finns dock rum för en sovplats och avställningsyta. Låga fönster ger ljusinsläpp och i taket finns infällda LED Spotlights. Liksom i övriga rum har golvet vita väggar och vacker ekparkett.
 • Naturnära Väsjön i Södersätra har under de senaste åren vuxit fram runt sjön med samma namn mellan naturreservaten Törnskogen och Rösjön. Rösjön har en fin badplats som du når via ett charmigt koloniträdgårdsområde. I närheten finns även en populär skidbacke. Väsjön utvecklas nu till en modern stadsdel med bussar till Sollentuna Centrum och Danderyds sjukhus. I området finns parker, torghandel och natursköna strandpromenader. Inte långt från Väsjöbacken ligger Häggviks handelsplats liksom Edsbergs Centrum med närmare 20 affärer, restauranger, apotek, vårdcentral, skolor och ett stort utbud för träning och idrott.
Energideklaration
Fakta
 • Antal Rum 1.5 rum
 • Hustyp Bostadsrättslägenhet
 • Boarea 20.5kvm
 • Månadsavgift 1 548 kr
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Ledungsvägen-25
Förening
Brf Bystaden
Lägenhetsnummer
A3
Postnummer
192 48
Ort
SOLLENTUNA
Marknadsförs som
Övrig bostad
Månadsavgift
1 548 kr
Byggnad
Byggnadsår
2018
Boarea
20.5 kvm
Antal rum
1.5
Driftkostnader
Kommentar
Summa ca 1 000kr/mån. Kostnader för Tv/bredband, vatten & avlopp och hushållsström tillkommer. Uppgifter avseende driftkostnad kommer från säljaren.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Bystaden
Antal lägenheter
12
Varav hyresrätter
0
Parkering
Brf Bystaden har totalt 20 st parkeringsplatser och till varje parhus ingår två parkeringsplatser som och till varje minivilla ingår en parkeringsplats.
Alla bilder
Välkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna VäsjönVälkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna VäsjönVälkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna VäsjönVälkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna VäsjönVälkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna VäsjönVälkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna VäsjönVälkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna VäsjönVälkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna VäsjönVälkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna VäsjönVälkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna VäsjönVälkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna VäsjönVälkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna VäsjönVälkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna VäsjönVälkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna VäsjönVälkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna VäsjönVälkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna VäsjönVälkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna VäsjönVälkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna VäsjönVälkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna VäsjönVälkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna VäsjönVälkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna Väsjön
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Oscar Stridh

  Oscar Stridh

  Fastighetsmäklare

  0760-51 86 66

  oscar@susannepersson.se