Beskrivning

Mycket välplanerad 2:a med stor balkong.

En liten lägenhet med stora kvaliteter får du i denna 2:a 36 kvm, med öppet kök och vardagsrum samt stor insynsfri balkong med kvällssol.

 • För en singel eller ett par väntar här en enastående smart planerad 2:a där de 36 kvm är väl tillvaratagna. Planlösningen skapar rymd genom ett stort allrum med både vardagsrum och kök tillsammans, samtidigt som även hall, sovrum och badrum är rymliga.
 • En betydande fördel är balkongen på hela 4,5 kvm som ger lägenheten lite av ett extra rum på sommaren, helt insynsfritt och med skön kvällssol. Balkongen nås från sovrummet via en dörr med glas ända ner till golvet, vilket gör sovrummet väldigt ljust.
 • Utsikten är fin utan insyn från grannar, köket är lättarbetat med bra ytor och plats för matbord - eller så kan man ha en köksö för att skapa både sittplats och mer arbetsyta. Även badrummet är bra planerat, med vägghängda möbler och plats för tvättmaskin.
 • Interiören är genomgående i vitt, alla rum har parkettgolv utom badrummet som har klinker med golvvärme. Gott om förvaringsplats finns i garderober i både hall och sovrum. Till lägenheten hör också ett förråd.
 • Föreningen har förråd för cyklar, barnvagnar och rullstolar på entréplan. Det finns även en trevlig gemensam innergård med sittbänkar och sandlåda. I övrigt finns två gemensamma uppvärmda garage med 70 platser, samt platser på gatan. Mer information om föreningen finns på www.silverdalskulle.se.
 • Läget är attraktivt i ett lugnt och tryggt område med mycket grönska och närhet till vackra promenadstråk kring Edsviken. Här tar du dig snabbt och enkelt till både bad, motionsspår och strövtåg i skog och mark. Kring Silverdals torg har du bra vardagsservice i form av närlivs, två restauranger, café, gym med mera. Förskolor, skolor och idrottshall finns också i närområdet.
 • Busshållplats har du inom en minuts gångavstånd, där det går flera bussar direkt till Sollentuna centrum eller till Helenelund för anslutning till pendeltåg.
 • Välkommen till en ljus, mycket välplanerad lya med 2 rum, stor balkong och optimalt läge nära både natur, service och kommunikationer!
 • HALLEN är ett välkomnande kapprum med plats för hatt- och skohylla. Det finns även bra plats för ytterligare förvaring i en skjutdörrsgarderob. Golvet är i parkett och väggarna är vita.
 • BADRUMMET är fräscht och rymligt med svart klinkergolv med golvvärme samt helkaklade vita väggar. Duschhörnan har vikvägg i glas och rummet har plats för tvättmaskin som är både tvätt och torktumlare. Vägghängd wc och tvättställskommod gör det lätt att städa och hålla rent.
 • KÖKET är smart och yteffektivt med bra skåpinredning och arbetsytor på få kvadratmeter. Det finns utrymme för ett litet matbord och interiören är smakfull med vita skåp och mörk bänkskiva. Maskinparken är modern med spis och fläkt, diskmaskin, kyl och frys samt inbyggd mikrovågsugn.
 • VARDAGSRUMMET på totalt 16,5 kvm inkluderat köket är smart och välplanerat, med en bra soffhörna vid fönstret. Den öppna planlösningen skapar mycket rymd i ett fint sällskapsrum för både vardagsliv och umgänge med vänner. Väggarna är vita och golvet i parkett.
 • SOVRUMMET på 9 kvm rymmer både säng och skrivbord, och får rikligt med ljusinsläpp från det stora glaspartiet mot balkongen. Bra förvaring finns i en rad med garderober. Rummet har vita väggar och parkettgolv.
 • BALKONGEN är ovanligt stor för en så pass liten lägenhet, med 4,5 kvm som rymmer en rejäl sittgrupp. Den har också ett insynsfritt och bra läge med eftermiddags- och kvällssol från 16-tidenpå sommaren, den tiden då man helst utnyttjar sin balkong för middagar och kvällsavkoppling. Balkongen inramas av glasräcke och trägolv.
Energideklaration
Utförd
Energiklass
D
Kommunikation

Busshållplatsen 3 minuter, Helenelund station( 5 minuter med buss), Kista T-bana

Fakta
 • Antal Rum 2 rum
 • Hustyp Bostadsrättslägenhet
 • Boarea 36kvm
 • Månadsavgift 2 787 kr I avgiften ingår, Värme,Vatten,Kabel-TV,Internet. Ingen planerad avgiftsändring. Uppgifter från säljarna samt bostadsrättsföreningen.

Budgivning pågår
Högsta bud

2 050 000kr

Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Margreteborgsvägen-25
Förening
Brf Silverdals Kulle 1
Lägenhetsnummer
1102
Postnummer
191 37
Ort
SOLLENTUNA
Marknadsförs som
Övrig bostad
Månadsavgift
2 787 kr I avgiften ingår, Värme,Vatten,Kabel-TV,Internet. Ingen planerad avgiftsändring. Uppgifter från säljarna samt bostadsrättsföreningen.
Byggnad
Byggnadsår
2013
Boarea
36 kvm
Antal rum
2
Fönster
2-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övriga byggnader
Det finns cykelförråd, barnvagnsrum och förråd. Till lägenheten hör även ett källarförråd på ca 10kvm.
Driftkostnader
El
250 kr
Försäkring
150 kr
Total driftkostnad
ca 400 kr/år
Kommentar
Driftkostnader enligt uppgift från säljaren.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Silverdals Kulle 1
Antal lägenheter
118
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
2
Allmänt om föreningen
Föreningen (äkta) består av 118 stycken bostadsrätter upplåta med bostadsrätt och 2 stycken hyreslokaler.
Alla bilder
Mycket välplanerad 2:a med stor balkong.Mycket välplanerad 2:a med stor balkong.Mycket välplanerad 2:a med stor balkong.Mycket välplanerad 2:a med stor balkong.Mycket välplanerad 2:a med stor balkong.Mycket välplanerad 2:a med stor balkong.Mycket välplanerad 2:a med stor balkong.Mycket välplanerad 2:a med stor balkong.Mycket välplanerad 2:a med stor balkong.Mycket välplanerad 2:a med stor balkong.Mycket välplanerad 2:a med stor balkong.Mycket välplanerad 2:a med stor balkong.Mycket välplanerad 2:a med stor balkong.Mycket välplanerad 2:a med stor balkong.Mycket välplanerad 2:a med stor balkong.Mycket välplanerad 2:a med stor balkong.Mycket välplanerad 2:a med stor balkong.Mycket välplanerad 2:a med stor balkong.
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Oscar Stridh

  Oscar Stridh

  Fastighetsmäklare

  0760-51 86 66

  oscar@susannepersson.se