• Rymlig sekelskiftestvåa
  • Vacker fiskbensparkett
  • Stora fönsterpartier med spröjs
  • 3.25 m takhöjd
  • Ev. möjlighet till balkong
  • Stabil förening

Alla bilder
Vacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av ÖstermalmVacker sekelskiftespärla i hjärtat av Östermalm

Maryam Akhondipour

Fastighetsmäklare / jur. kand.

Jag är jurist med längre akademisk bakgrund, särskilt i fastighetsrätt. I takt med att mitt intresse för överlåtelse av fastigheter ökade blev det naturligt att även ta steget att bli mäklare. Idag arbetar jag deltid som mäklare och förmedlar både fastigheter samt bostadsrätter i främst Stockholm och södra Sverige.

För mig är varje förmedlingsuppdrag en spännande uppgift att ta sig an. Jag tror på långa visningstider, kontinuerlig kommunikation och uppföljning - på så sätt blir alla spekulanter sedda och eventuella frågor utredda. Mitt huvuduppdrag är att, förutom att tillvarata säljarens ekonomiska intresse, vara en trygg, kompetent och stadig stöttepelare genom hela förmedlingsprocessen. För köparens del är min uppgift att vara en förtroendeingivande och lyhörd mäklare som tillvaratar hans/hennes intressen.

Enligt mig innebär en lyckad affär att med entusiasm och tålamod förmedla objektet till försäljning och till slut matcha rätt köpare. Min förhoppning är att alla parter ska uppskatta förmedlingsprocessen - det genererar också bästa möjliga slutpris.

Kontakta mig

NÅGRA RADER FRÅN MINA KUNDER

5/5 i betyg (4 omdömen)
13 Maj 2023

“Bästa jag kunde tänka mig. ”

Sandhamnsgatan 42D
25 december 2022

“Maryam överträffade alla mina förväntningar och har gett mig en en ny bild av hur en mäklare bör vara. Maryam är väldigt kompetent, klok, och varm, och gör det där lilla extra som jag inte har upplevt med någon annan mäklare. Jag har känt mig väldigt trygg med Maryam under hela processen och ger henne högsta betyg. ”

Sibyllegatan 42

MINA FÖRSÄLJNINGAR

Såld
Gärdet, STOCKHOLM
Sandhamnsgatan 42D
67 kvm / 3 rum 4 100 000 kr
Såld
Östermalm, STOCKHOLM
Sibyllegatan 42
49 kvm / 2 rum 5 550 000 kr
Såld
Östermalm, Östermalm
Sibyllegatan 42, 1 tr
29 kvm / 1,5 rum 4 450 000 kr
Såld
Östermalm, Stockholm
Karlavägen 59D, 1 tr
57 kvm / 2 rum 8 500 000 kr
Såld
Gärdet, STOCKHOLM
Sandhamnsgatan 42D
67 kvm / 3 rum 4 100 000 kr
Såld
Östermalm, STOCKHOLM
Sibyllegatan 42
49 kvm / 2 rum 5 550 000 kr
Såld
Östermalm, Östermalm
Sibyllegatan 42, 1 tr
29 kvm / 1,5 rum 4 450 000 kr
Såld
Östermalm, Stockholm
Karlavägen 59D, 1 tr
57 kvm / 2 rum 8 500 000 kr

Om Oss

Med stort engagemang för dig och din affär

Vi på Susanne Persson förmedlar både villor, bostadsrätter och fritidshus i Stockholm. Det vi vill erbjuda våra kunder är en trygg förmedling för alla parter i affären, med målet att få nöjda kunder som gärna anlitar oss igen.

Därför har vi valt att utmärka oss med ett stort personligt engagemang där vi skräddarsyr varje uppdrag efter kundens förutsättningar och behov. Vi åtar oss bara ett fåtal förmedlingar åt gången. På så sätt kan vi erbjuda dig som kund den uppmärksamhet och service som krävs för att skapa bästa möjliga affär. Dessutom blir vårt jobb mycket roligare!

Eftersom en försäljning ofta går hand i hand med att köpa bostad, är vi också måna om att göra dig väl förberedd när du hittat ditt drömboende.

Vi har valt att vara en renodlad, oberoende mäklare utan kopplingar till någon bank eller kedja. Däremot kan du få både ekonomisk och juridisk hjälp genom vårt nätverk.

Välkommen till Susanne Persson Fastighetsförmedling!