Beskrivning

Modern och ljus 3,5:a centralt i Silverdal

Öppen planlösning, modern interiör och centralt läge väntar i denna 3,5:a som även har balkong, gott om förvaringsplats och en walk-in-closet

 • En ljus och rymlig 3,5:a i modern stil finns nu tillgänglig när Silverdals torg. Ytan på 78 kvm är bra planerad med alla sovrum samlade på ena sidan och öppen sällskapsyta med kök, matplats och vardagsrum på den andra. Parkett i alla rum och klinkers med golvvärme i badrummet.
 • Bostaden har en rymlig balkong om ca 7 kvm med eftermiddagssol, utan insyn och med fri utsikt över området. Köket har alla moderna bekvämligheter vad gäller både utrustning och inredning. Allt är stilrent med träluckor som matchar det eleganta parkettgolvet. En fräsch walk-in-closet adderar möjligheter och extra lyx.
 • Till lägenheten hör det ett förråd i källaren och i föreningen finns det flera cykelrum och barnvagnsrum. Har du bil finns garageplats att hyra även för dig med elbil. Föreningen har även p-platser utomhus att hyra.
 • I Silverdal bor du lugnt och naturnära samtidigt som skolor och service finns ett stenkast bort. Vid Silverdals torg hittar du bekväm närservice som en välsorterad närlivs, gym, frisör, café och restauranger. Du kan också cykla eller promenera till Helenelund där du har en större Ica Supermarket och ytterligare service och restauranger. För storhandling och shopping finns Kista galleria, Sollentuna centrum, Stinsen och Mall of Scandinavia på bekvämt avstånd.
 • Flera skolor och förskolor ligger en kort promenad bort närmaste grundskola ligger precis utanför bostaden på andra sidan gatan. Området bjuder också på ett stort utbud av aktiviteter med allt från sporthallar, fotbollsplaner och tennisbanor till simhall, ridskola och scoutkår på nära avstånd. Vill du komma ut i naturen kan du promenera ner till Edsvikens vatten och grönområden på en kvart. Här kan du ta promenader i skogen, ta joggingturer eller åka längdskidor i elbelysta motionsspår eller bada om sommaren. På andra sidan E4:an ligger dessutom Igelbäckens naturreservat med stora skogsområden, fält och strövområden.
 • Kommunikationerna är bra med både bussar och pendeltåg på nära avstånd. Närmaste busshållplats ligger alldeles utanför huset där bussar går mot Karolinska Sjukhuset och Danderyds sjukhus. Vid Danderyds sjukhus kan du smidigt byta till tunnelbanans röda linje. Pendeltåg hittar du vid Helenelunds station som du enkelt når via promenad, cykel eller buss. Härifrån tar det bara 12 minuter in till Stockholm city.
Interiörbeskrivning

HALLEN har gott om yta och förvaringsmöjligheter med plats för både kapphängare och garderober. Vita väggar möter ett ljust parkettgolv som leder vidare in i resten av lägenheten.

KÖKET har snygg träinredning med en mörkare bänkskiva och stor diskbänk. Över bänkskivan är väggen fint kalkad i vitt. Många skåp och lådor ger utmärkta förvaringsmöjligheter och moderna vitvaror är snyggt integrerade. Det finns en integrerad diskmaskin, en induktionshäll och fläkt, inbyggd ugn och mikro samt rymlig kyl och frys i fullhöjd. När du är färdig med maten serverar du den smidigt antingen vid en ljus och trevlig matplats intill eller på balkongen som också ligger i anslutning.

VARDAGSRUMMET är luftigt och öppet mot köket. Väggarna är ljust gula och golvet i samma parkett som i köket och hallen. Mycket ljus kommer in från två stora fönster. Du får enkelt plats med en stor soffa, soffbord, tv och bokhyllor.

SOVRUM 1 är ett stort master bedroom med väggar i beige och mycket dagsljus från ett stort fönster. Här finns gott om plats att inreda med en stor dubbelsäng, skrivbord och flera garderober.

SOVRUM 2 har ljusrosa väggar och ett fönster på kortsidan. Här har du plats för en enkelsäng, skrivbord och förvaring.

WALK-IN-CLOSET med parkettgolv och fönster gör klädförvaringen till ett lyxigt nöje. Inred helt efter egen smak och designideal.

BADRUMMET är mycket rymligt. Längst in har du en dusch med stång för duschdraperi, där det också finns plats att placera ett badkar. Intill finns wc, handfatskommod och badrumsskåp. Närmast dörren huserar tvättmaskin och torktumlare under en arbetsbänk och ett rymligt skåp.

BALKONGEN ger dig en trevlig plats att njuta av solskenet. Bord och stolar får enkelt plats på den rymliga ytan om 7 kvm. Den smarta inglasningen går enkelt sätta upp och ta bort. Välj hur du vill ha den efter vädret, och nyttja den även kyligare dagar.

Energideklaration
Fakta
 • Antal Rum 3.5 rum
 • Hustyp Bostadsrättslägenhet
 • Boarea 78kvm
 • Månadsavgift 3 517 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband samt IP-telefoni. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsström ca 250 kr/månad samt hemförsäkring ca 267 kr/månad. Totalt per månad ca 517 kr, sammanräknat per år ca 6 204 kr. Uppgifter från säljaren samt bostadsrättsföreningen
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Silverdalsvägen-37-
Förening
Brf Silverdals Torg
Lägenhetsnummer
12-3413-1-4016
Postnummer
191 38
Ort
Sollentuna
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 517 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband samt IP-telefoni. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsström ca 250 kr/månad samt hemförsäkring ca 267 kr/månad. Totalt per månad ca 517 kr, sammanräknat per år ca 6 204 kr. Uppgifter från säljaren samt bostadsrättsföreningen
Byggnad
Byggnadsår
2009
Boarea
78 kvm
Antal rum
3.5
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Frånluft med återvinning
Övriga byggnader
I föreningen finns cyckel- och barnvagnsrum och till lägenheten hör ett förråd om ca 5 kvm
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Silverdals Torg
Antal lägenheter
159
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
7
Allmänt om föreningen
Brf Silverdals Torg är en välskött förening med god ekonomi och bildades 2007 (äkta förening) och består av 159 bostadsrätter och 7 stycken lokaler, samtliga är uthyrda.
Alla bilder
Modern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i SilverdalModern och ljus 3,5:a centralt i Silverdal
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Rasmus Törnros

  Rasmus Törnros

  Fastighetsmäklare

  08-410 88 702

  0733-15 19 50

  rasmus@susannepersson.se