Beskrivning

Barnfamiljsidyll
Inglasat uterum
Gaveltomt
Ljust och luftigt
Flera uteplatser
Carport
Välskött förening med god ekonomi

 • I barnvänligt område ligger denna välplanerade villa i bostadsrättsform. Villan ligger med lugnt gavelläge längst in på återvändsgata. Tomten, som är en av områdets största, är välutnyttjad och erbjuder förutom plats för befintliga fruktträd och bärbuskar, altaner, lekstuga och sandlåda även plats för exempelvis studsmatta och gungställning. Altaner i olika väderstreck ger möjlighet att hitta såväl sol- som skuggläge hela dagen. Tomten omgärdas av insynskyddande häckar.
 • Huset är genomgående väldigt välhållet och omhändertaget. För allt utvändigt underhåll samt underhåll av t.ex. värmesystem och ventilation ansvarar bostadsrättsföreningen, vilket är perfekt för dig som värdesätter ett tryggt och lättskött boende. Exempel på underhåll som föreningen gjort under de senaste åren är utvändig ommålning (2017) samt takttvätt (2018). Invändigt målade nuvarande ägare om 2018 samtidigt som nya golv lades i kök och vardagsrum och övriga golv slipades och behandlades.
 • ENTRÉPLAN:
 • Entré/hall med plats för klädavhängning och en klädkammare under trappan, grått klinkergolv. Direkt till vänster i hallen ligger tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare, ljusblått klinkergolv, dörr till framsidan. Till höger från hallen ligger entréplanets sovrum med parkettgolv och fönster mot entrésidan. Bredvid sovrummet ligger det från 2017 renoverade duschrummet med dusch, WC och handfat. På golvet ligger ett grått klinkergolv och på väggarna sitter ett snyggt vitt kakel. Övriga entréplanet innefattar vardagsrummet och köket i öppen planlösning. Här ligger ett parkettgolv inlagt 2018. Från vardagsrummet når man dels altanen på husets norra sida genom altandörr med glas som ger extra fint ljusinsläpp, dels det härliga uterummet som med sin uppvärmning via golvvärme under det gråa klinkergolvet blir som ett extrarum. Uterummet är ca 15 kvm stort. I direkt anslutning till uterummet finns en altan med morgon- och förmiddagssol. Husets andra, helt insynsskyddade altan, har eftermiddags- och kvällssol. Köket, från 2015 (IKEA) och med kompositskiva från 2020, är fullt utrustat med spishäll, ugn, fläkt, microvågsugn, kyl/frys och diskmaskin. Detta plan har genomgående vattenburen golvvärme samt hela 2,60 m i takhöjd vilket bidrar till extra rymd
 • ÖVER PLAN:
 • På övre planet ligger tre sovrum. Alla dessa har parkettgolv som slipades och behandlades med vitpigmenterad hårdvaxolja 2018. Ett likadant golv ligger i hallen, i vilken man också hittar dörren till en stor klädkammare. Badrummet med badkar, WC och handfat har ljusblått klinkergolv på golvet och vitt kakel på väggarna.
 • Välkomna till denna barnvänliga och välskötta bostadsrättsvilla som det bara är att flytta in i!
Energideklaration
Allmän om området

Huset ligger mycket nära kommunikationer, bara någon minuts promenad till närmaste buss som tar dig till Norrvikens pendeltågsstation. För den aktiva familjen ligger huset perfekt till, bara ett stenkast från entrén till Norra Järvafältets naturreservat med rast- och badplatser, motionsspår och vandringsleder. Mycket populärt bland barnfamiljer, löpare och cyklister. I närheten av huset finns även ett fint elljusspår med utegym och för den som gillar ridning finns tre ridhus i närområdet. På gångavstånd finns flera omtyckta förskolor och skolor (upp till åk 9) dit du tar dig på säkra gång- och cykelvägar.

Fakta
 • Antal Rum 5 rum
 • Hustyp Bostadsrättsvilla
 • Boarea 108.5kvm
 • Månadsavgift 5 800 kr inkl. kallvatten, sophämtning, snöröjning, Kabel-TV och fiberanslutning

Budgivning pågår
Högsta bud

5 000 000kr

Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrättsvilla
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Basunvägen-46
Förening
HSB Brf Vitmåran
Lägenhetsnummer
61-2317-1-23-3
Postnummer
192 74
Ort
SOLLENTUNA
Marknadsförs som
1-familjs friliggande villa
Månadsavgift
5 800 kr inkl. kallvatten, sophämtning, snöröjning, Kabel-TV och fiberanslutning
Byggnad
Byggnadsår
1998
Byggnadstyp
1 ½ plan
Boarea
108.5 kvm
Antal rum
5
Fönster
3-glasfönster isoler
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation
Övriga byggnader
Förråd, ca 9 kvm.
Driftkostnader
Uppvärmning
800 kr
El
600 kr
Total driftkostnad
ca 1 400 kr/år
Antal i hushållet
4
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
HSB Brf Vitmåran
Antal lägenheter
28
Varav hyresrätter
0
Alla bilder
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Per Larsson

  Per Larsson

  Fastighetsmäklare

  070 495 74 55

  per@susannepersson.se