Äntligen en välplanerad 3a om 75 kvm i ett gårdshus med egen parkeringsplats i en av Sollentunas bästa föreningar invid Sollentuna Centrum.

  • Antal Rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrättslägenhet
  • Boarea 75 kvm
  • Månadsavgift 3 731 kr. Inklusive, värme, vatten och källarförråd. Enligt uppgift från säljaren och bostadsrättsföreningen. Ingen planerad avgiftsändring enligt uppgift från föreningen.
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.

Trea med solig uteplats i lugnt och attraktivt område.

En skyddad uteplats med sol från morgon till kväll i ett lugnt och eftertraktat bostadsområde nära naturen. En vacker grön och lugn plats väntar dig om du flyttar in i denna ljusa och öppna trea.

På Bergsbovägen 17A välkomnas du av en välbevarad trea om 75 kvadrat med öppen planlösning och härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Fina materialval som ett Vedumkök och fönsterbrädor i Norrvangemarmor från Gotland ger en extra stilkänsla och exklusivitet åt hela bostaden. Treglasfönster i samtliga rum borgar för ett tyst och rofyllt hem. Den här attraktiva våningen ligger i markplan i ett eget hus med egen entré på föreningens innegård med byggår 1989. Lägenheten totalrenoverades i samband med att bostadsföreningen bildades år 2012. Här finns även möjlighet att hyra en egen parkeringsplats precis invid lägenheten vilket är helt unikt i föreningen.

Rumsbeskrivning.

Entrén/hall välkomnar med snygga svarta klinkerplattor och en garderobsvägg som rymmer en betydande del av ditt förvaringsbehov. Här finns även plats för kapphängare och sittmöbel.

Efter entrén öppnar lägenheten upp mot generösa ytor för kök och vardagsrum, där rummet har stort ljusinsläpp Från flera fönster och högt i tak. Det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet har möjlighet till flera små sittgrupper och plats för stor soffgrupp. Genomtänkta färger och materialval ger stort utrymme för personlig stil.

Köket från Vedum är stilrent med rymliga vita lådor, högskåp upp till taket och sobert vitt kakel. Bänksskivan sträcker sig över hela arbetsytan med nedsänkt diskho och snygg, svart spisplatta. Maskiner och kyl/frys är från Electrolux. Köket har fönster mot egen baksida, där de stora fönstren bjuder på härlig kvällssol.

Intill hallen ligger det större sovrummet med plats för dubbelsäng. Här finns inbyggda garderober och fönster med generöst ljusinsläpp. Det mindre sovrummet ligger intill med fönster i två väderstreck. Sovrummet kan även användas som arbetsrum, eller som idag, en kombination av de två. Fönstren har invändiga persienner samt utvändiga markiser för soliga dagar.

Badrummet är helkaklat med klassiska vita plattor samt naturklinker på golvet. Duschen har en duschvägg av glas och intill finns utrymme för förvaring och spegel. En snygg vit kommod under handfatet erbjuder förvaring, liksom spegelskåpet ovanför. I badrummet finns såväl tvättmaskin som separat torktumlare från Electrolux. Det finns även gott om förvaring och god plats för hantering av tvätt ovanför tvättmaskinerna.

Den trevliga uteplatsen ligger väl skyddad bakom en uppvuxen häck. Här finns plats för såväl bord, stolar och sköna fåtöljer för en rofylld stund i solen. Lägenheten ligger i ett grönt område på en bilfri väg vilket borgar för lugn. Parkeringsplats i direkt anslutning till lägenheten med månadsavgift 300 kr och parkering med laddstolpe för elbil finns på föreningens gemensamma parkeringsplats. Till bostaden hör även ett stort och rymligt förråd på 12 kvadratmeter i husets källarplan med utgång i markplan på baksidan av huset.

Föreningen har även flera gemensamma lokaler, där det finns möjlighet att låna utemöbler, grovdammsugare, verktyg och snickarrum.

Det är svårt att tro att detta lugna bostadsområde ligger så pass nära Sollentuna Centrum. Men faktum är att boende ligger endast ett kort stenkast från såväl centrum som pendeltåg och bussar. I Sollentuna Centrum finns all tänkbar service med butiker, stor mataffär, restauranger och biograf. I området finns också flera omtyckta skolor, gymnasium och förskolor.

Bostaden gränsar till ett grönt och uppvuxet villaområde där familjen snabbt kan ta sig till cykel- och promenadstråket nedanför Strandvägen, intill Edsviken. Här finns flera båtklubbar och gräsmattor med en liten sandstrand för sol och bad sommartid och promenadavstånd till edsbergs slott och park.

Överlåtelseavgift är 1183 kr och betalas av säljaren. Pantsättningsavgift är 473 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren. Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Föreningsnamn
Brf Tombolan Nytorp
Antal lägenheter
14
Organisationsform
Bostadsförening
Organisationsnummer
769623-7739
Äkta förening
Ja
Överlåtelseavgift
1 182 kr
Pantsättningsavgift
473 kr
Föreningen äger marken
Ja
Tillåts juridisk person som köpare
Ja
Tillåts delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare

ÖVRIGT

Överlåtelseavgift är 1183 kr och betalas av säljaren.
Pantsättningsavgift är 473 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Byggår
1989
Kommentar för byggår
Fastigheten byggdes 1989 men förvärvades av bostadsrättsföreningen och renoverades 2012
Byggnadsår
1989
Boarea
75 kvm
Uppvärmning
Fjärrvärme
Renoveringar
Installerat laddstolpar till samtliga 9 parkeringsplatser 2017-2018.
Byte till starkare fläktmotor till ventilationssystemet, våren 2020
Kommentar
El 230kr/mån Försäkring 210kr/mån TV & Internet 240kr/mån Summa 680kr/mån Driftkostnader enligt säljaren.
Hiss
Bergsbovägen 17A

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Oscar Stridh

Oscar Stridh

Fastighetsmäklare

0760-51 86 66

oscar@susannepersson.se

KONTAKTA MIG