• Antal Rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrättslägenhet
  • Boarea 89 kvm
  • Månadsavgift 4 920 kr. I månadsavgiften ingår värme, vatten samt bredband och TV.
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Lyxig 3:a - möjlig 4:a - med gavelläge och fin inglasad uteplats i fritt sydväst läge. Äntligen är en av lägenheterna i de vackra townhouse inspirerade husen vid torget till salu. Här väntar tilltalande arkitektur med stora fönster partier, modern planlösning och luftigt placerade villor - allt i en grönskande oas mitt i Edsvikens hjärta.

Lägenheten erbjuder stora sociala ytor i öppen sällskapsdel med vardagsrum, kök och matplats. Det inglasade uterummet i soligt sydvästläge har fri utsikt över innergårdens grönska och Edsvikens villastad. Modernt U-format kök som är trivsamt både till vardagsmåltiderna och de stora middagsbjudningarna när man kan umgås med gästerna under matlagningen. Köket har även bra arbetsytor och en fin detalj är att du får kolsyrat vatten direkt ur kranen, praktiskt och miljövänligt!

De två sovrummen är stora och med möjligheter att skapa ett tredje sovrum som tillsammans med uterummet gör att lägenheten känns extra stor. Placering av sovrummen är genomtänkt i olika delar av lägenheten, vilket ger en bra avskildhet. Det finns ett stort duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Vid entrén finns även gäst-wc och klädkammare.

I föreningen finns det möjlighet att hyra garageplats och utomhusparkering inklusive laddboxar. Det finns förråd (ca 4 kvm) vid innegården samt separat barnvagnsförråd och separat cykelförråd.

Läget vid Edsvikens torg gör att man kan uppleva Edsvikens caféliv på nära håll med Gateau runt hörnet och Gelaterian ett par minuter bort. Det finns också ett gym vid torget och massor av sportaktiviteter väntar i området, allt från Sollentunavallens idrottscenter i norr till tennisbanor i söder, samt båtklubbar och havsbad längs Edsvikens vatten.

Det finns flera förskolor och skolor i området, t ex Helenelundsskolan och Tegelhagsskolan. Fina kommunikationer med bussförbindelser till bland annat Sollentuna station, Karolinska, Kista, Danderyd och Mörby. Till pendeltåget vid Helenelunds station promenerar du på en kvart.

Välkommen till en stor, lyxig och social lägenhet med underbart uterum i sydvästläge, perfekt placerat vid torget nära Edsvikens puls och kommunikationer!

RUMSBESKRIVNING

HALLEN välkomnar dig till med stormönstrad tapet från Midbec samt grått klinkergolv. Här finns bra förvaring, till vänster hittar du gäst-wc, till höger ingång till duschrummet.

WC med kommod och spegelskåp, grått klinkergolv samt vita helkaklade väggar, en fin detalj är den inbyggda hyllan bakom wc.

DUSCHRUMMET är stort med plats för dusch med glasväggar, wc samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Här finns arbetsbänk och överskåp, golvet har grått klinker med golvvärme och väggarna är vita helkaklade.

SOVRUM 1 till vänster om hallen väntar ett stort sovrum med grönmönstrad tapet från Midbec och ekparkett. Med lugnt läge mot innergården och walk-in-closet passar det utmärkt som master bedroom.

VARDAGSRUMMET är öppet mot kök och matsal vilket ger ett fantastiskt rum med stora sociala ytor. Fint ekparkettgolv med vita och tapetserade väggar.

UTERUMMET ligger utanför vardagsrummet i fritt sydväst läge med sol från middag till kväll. Här finns plats för matbord och loungemöbler, inglasningen är med solskydd från Balkongrutan (2021).

KÖKET är perfekt placerat mellan vardagsrum och matrum. U-format Vedumkök med Siemens maskiner samt med både bra förvaring och arbetsbänkar. Här finns även dricksvattenkylare med kolsyrat/kylt vatten direkt från kranen (Pan Atlantic water solutions). Köksinredning i vitt med mörkgrå bänkskivor. Barskåpet tar säljaren med sig.

MATRUMMET finns bakom köket här är gott om plats för stort matbord och bardisken är ett utmärkt komplement för att laga mat och hänga med familj och gäster. Golvet är i samma ekparkett som i övriga rum, med vita och tapetserade väggar.

SOVRUM 2 är också ett stort sovrum med tapet från Sandbergs och ekparkett och fint ljusinsläpp. Här finns garderober samt gott om plats för säng och skrivbord. Tack vare storleken och placeringen finns även möjligheter att göra om rummet till två sovrum.

Inga förändringar av årsavgiften är planerad enligt uppgift från föreningen (2022-04-02). Överlåtelseavgift är 1208 kr och betalas av köparen. Pantsättningsavgift är 483 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren. Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Föreningsnamn
Brf Edsvikens torg
Antal lägenheter
26
Antal lokaler
2
TV och bredband
Fiber via Sollentuna stadsnät.
Renoveringar utförda och planerade
2019 installerades solceller.

I föreningen finns en underhållsplan som sträcker sig till 2036.
Parkering
28 garageplatser, plats kan hyras till en kostnad om 900 kr/mån. En MC-plats finns. Fyra parkeringsplatser utomhus, kan hyras till en kostnad om 500 kr/mån, samt parkeringsplatser på gatan.
Allmänt om föreningen
Brf Edsvikens torg är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 26 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även två hyreslokaler.

Föreningen köpte fastigheten 2014 och upplåter marken med äganderätt.
Organisationsform
Bostadsförening
Organisationsnummer
769622-5510
Gatuadress
Edsviksvägen
Äkta förening
Ja
Finanser
I månadsavgiften ingår värme, vatten samt bredband och TV.

Inga förändringar av årsavgiften är planerad enligt uppgift från föreningen (2022-04-02).
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Föreningen äger marken
Äger
Tillåts juridisk person som köpare
Nej
Tillåts delat ägande
Nej
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Gård
Fin innergård med planteringar, lekplats och utemöbler.
delade utrymmen
Det finns förråd (ca 4 kvm), barnvagnsrum och cykelförråd.

Byggår
2013-2014
Utförd
Ja
Datum
22 Juni 2020
Energiförbrukning
88 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
C
Byggnadsår
2013-2014
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
89 kvm
Uppvärmning
Bergvärme, vattenburet system
Ventilation
FTX
El
700 kr
Försäkring
200 kr
Total driftkostnad
ca 900 kr/mån
Kommentar
Summa driftskostnad ca 900 kr/månad. Uppgifter avseende driftskostnaderna kommer från säljaren
Hiss
Nej
Totalt antal våningar
2
Våning
1
bredband
Fiber via Sollentuna stadsnät
Edsviksvägen 84E

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Patrik Bergström

Patrik Bergström

Fastighetsmäklare

0733-15 19 54

patrik@susannepersson.se

KONTAKTA MIG