• Populärt läge
 • Modernt boende
 • Ljus atmosfär
 • Fräsch interiör
 • Ypperliga förvaringsmöjligheter
 • Fint ljusinsläpp
 • Säkerhetsdörr
 • Garanti på vitvaror

 • Antal Rum 3 rum
 • Hustyp Bostadsrättslägenhet
 • Boarea 70 kvm
 • Månadsavgift 3 661 kr. I avgiften ingår värme och vatten samt grundutbud av TV. Obligatoriskt tillägg för bredband om 234 kr/månad.
 • BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING 810 468 kr
 • Upplåtelseform Bostadsrätt

Modernt boende med ljus och luftig atmosfär belägen i populärt område

Trivsamt och modernt boende för paret eller den lilla familjen. Bostaden har en luftig och ljus atmosfär samt tilltalande interiör. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en stor social yta att umgås på för familjen och era vänner. Köket är funktionellt utrustat med bra arbetsytor och god förvaring. Två bra sovrum, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Många stora fönster sörjer för fint ljusinsläpp och det är utmärkta förvaringsmöjligheter i många garderober och en rymlig klädkammare. Bostadens balkong nås med access från vardagsrummet och är belägen i fint västläge med utsikt över området.

I och omkring Silverdal finns alla möjligheter till friluftsliv, bad samt träning året runt, och dessutom finns all tänkbar service nära och smidigt. Edsvikens vatten ger en avkopplande miljö, där du har flera fina badplatser och skogarna har motionsspår för både löpning och skidåkning. På vintern kan du åka skridskor på plogade isbanor. Simhall, tennisbanor och andra idrottsanläggningar finns det gott om i närheten.

Du kan också shoppa, fika och gå ut och äta på många ställen och hitta dina favoriter alldeles i närheten. Bara på intilliggande Silverdals eget torg finns mycket vardagsservice - från närlivs, bageri, gym och frisör till flera restauranger. För att shoppa loss ordentligt kan du välja mellan Sollentuna centrum, Kista galleria och Mall of Scandinavia - alla med ett rikt utbud av butiker och service.

Med bil är du ute på E4 inom några minuter, och till city åker du enkelt med bland annat direktbussar (516 och 526) till/från Sergels torg varje vardag morgon och kväll. Alldeles utanför porten går buss 607 till Danderyd och Karolinska. Några minuter bort går buss 178 till Mörby och Jakobsberg via Helenelund och Kista. Till närmaste pendeltågsstation Helenelund promenerar du på ca en kvart, och därifrån tar det en kvart in till Centralen - summa ca 30 minuter. Pendeln går även till Arlanda. Du bor nära naturen och har samtidigt snabbt pendlingsavstånd in till Stockholms city.

Varmt välkomna på visning!

Föreningsnamn
Brf Tillsammans
TV och bredband
Telenor
Renoveringar utförda och planerade
Inga renoveringar utförda då husen byggdes 2020.
Parkering
I föreningen finns 36 parkeringsplatser, plats kan hyras till en kostnad om 500 kr/mån. Det finns även två laddplatser som kan hyras till en kostnad om 600 kr/mån. Det finns också två platser för bilpool. Kön hanteras av NABO och i dagsläget finns inga lediga platser. Längs gatorna i Silverdal finns många parkeringsplatser där man kan stå gratis i tolv timmar. Se skyltning.
Allmänt om föreningen
Brf Tillsammans är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 76 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt.

Föreningen registrerades 2018-03-12.

En överlåtelseavgift tas ut om 1 313 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 525 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2023.
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Organisationsnummer
769617-7844
Äkta förening
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Föreningen äger marken
ja
Tillåts juridisk person som köpare
Nej
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Gård
Mysig och solig innergård med lekplats, cykelställ och sittplatser.
delade utrymmen

Det finns kombinerade barnvang- och rullstolsrum i varje trapphus. På gården finns miljörum för sopsortering beläget.
Byggår
2020
Utförd
Ja
Energiförbrukning
77 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
D
Byggnadsår
2020
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
70 kvm
Uppvärmning
Fjärrvärme och värmepump frånluft (el)
Ventilation
Frånluft med återvinning
Övriga byggnader
Vindsförråd om ca 2 kvm.
Renoveringar
2021 Installation av handdukstork.
El
1 030 kr
Försäkring
270 kr
Total driftkostnad
ca 1 300 kr/mån
Antal i hushållet
3
Kommentar
I angiven driftskostnad för tre personers hushåll ingår hushållsel 1 030 kr/månad och hemförsäkring 270 kr/månad. Samtliga uppgifter är beräknade enligt schablon (källa Konsumentverket 2023). Kostnaderna kan både vara högre och lägre för nya ägare/boende.
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
2
Våning
1
TV
Triple play via Telenor
Johannesbergsvägen 62

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Susanne Persson

Susanne Persson

Fastighetsmäklare / Partner

0733-61 22 86

susanne@susannepersson.se

KONTAKTA MIG