SIGTUNAS COOLASTE TOWNHOUSE!

  • Antal Rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrättslägenhet
  • Boarea 71 kvm
  • Månadsavgift 3 641 kr.
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

SIGTUNAS COOLASTE TOWNHOUSE!

Här vill man bara bo, med 50 m till Stora gatan hittar du detta ”hus” från 1700-talet och som en gång i tiden var Sigtunas största gård.

Idag topprenoverat ända till ytterväggarna med bara dom lyxigaste materialvalen så som Kvänumkök, Ekgolv från Berg & Berg, Silestone bänkskivor, Vitvaror från Miele, inredning från Duravit och Dornbrascht. Tvättstuga och all annan förvaring är platsbyggd.

Här bor du på ca 71 kvm i två plan som är lätta att disponera om. På entreplanet hittar vi köket från Kvänum i ljust grått som är fint planerat för umgänge och där man ser ut i Sigtunas finaste park åt ena hållet och ut i den privata trädgården åt det andra hållet. Här ryms ett stort matbord med plats för många om man så vill.

Övre plan är öppen till nock med fantastiska takbjälkar i ek. Här är idag bara ett stort rum som är en öppen planlösning med allrum och sovrum men som lätt går att dela av till två rum. Badrummet är en dröm som man gärna spenderar tid i. Här är allt så smakfullt, förvaring och garderober är platsbyggda och med stor omsorg planerat.

Föreningen består av 3 lägenheter, där de andra medlemmarna bor i fastigheten som går i vinkel, vilket gör att du inte har någon under eller över dig utan bor mer som i ett eget hus.

Hela den underbara trädgården på ca 300 kvm har ett högt plank vilket gör att den är helt insynsskyddad. Alla har sin egen del med utemöbler osv och resterande yta delar man på. Här kan du ligga och sola ena minuten och nästa gå till Ica, gymmet, affärer, stranden.

Möjligheten att få bo här är UNIK!

Frågor avseende upplåten mark och eventuella avgiftsförändringar kontakta fastighetsmäklaren. Enligt uppgift från föreningen är denna bostad registrerad som en 3a om 65 kvm men nyttjas i dag som en 2a. Överlåtelseavgift är 1 190 kr och betalas av köparen. Pantsättningsavgift är 476 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren. Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Föreningsnamn
Humlegården 13
Antal lägenheter
3
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Organisationsnummer
769602-1620
Äkta förening
Ja
Föreningen äger marken
Nej
Tillåts juridisk person som köpare
Nej
Tillåts delat ägande
Ja

ÖVRIGT

Frågor avseende upplåten mark och eventuella avgiftsförändringar kontakta fastighetsmäklaren. Enligt uppgift från föreningen är denna bostad registrerad som en 3a om 65 kvm men nyttjas i dag som en 2a.

Överlåtelseavgift är 1 190 kr och betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 476 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Byggår
1741
Utförd
Datum
24 November 2013
Energiförbrukning
122 kwh/kvm (Atemp) per år
Byggnadsår
1741
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
71 kvm
Ventilation
Självdrag
Övriga byggnader
Förrådsbyggnad finns i trädgården som medlemmarna delar på.
Antal i hushållet
1
Kommentar
I månadsavgiften ingår uppvärmning, hushållsström, parkering, sophantering och försäkring. Tillkommer gör kostnaden för tv/bredband. Uppgift avseende driftskostnader kommer från säljaren.
Hiss
Nej
Totalt antal våningar
2
Ladugränd 3 B

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Susanne Persson

Susanne Persson

Fastighetsmäklare

0733-61 22 86

susanne@susannepersson.se

KONTAKTA MIG