• Låg månadskostnad.
  • Egen parkeringsplats.
  • Närhet till natur.
  • Hög materialstandard.
  • Stor uteplats.
  • Fantastiskt kök.

  • Antal Rum 1,5 rum
  • Hustyp Bostadsrättslägenhet
  • Boarea 20.5 kvm
  • Månadsavgift 1 548 kr.
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Välkommen till denna nybyggda ljusa minivilla om 1,5 rum i natursköna Väsjön

KONTAKTA FASTIGHETSMÄKLAREN FÖR VISNING!

Villan på Ledungsvägen 25 i Väsjö är ett modernt så kallat ateljéhus uppfört år 2018 med vacker grå fasad i trä och vit ytterdörr. Denna minivilla erbjuder ett fantastiskt boende om 20,5 kvm med ett stort möblerbart kök, badrum med golvvärme, god förvaring samt ett sovrum en trappa upp. Mot den insynsskyddade uteplatsen finns två stora terrassdörrar för maximalt ljusinsläpp. Till villan hör en egen tomt med gräsmatta samt en egen parkeringsplats .

Du välkomnas in i den ljusa hallen med plats för klädhängare. Här liksom i övriga villan är väggarna vitmålade och golven har en vacker trestavsparkett i ek. I taket finns dimbar belysning med infällda vita LED spotlights. Dolt under trappan till övervåningen finns gott om praktisk förvaring där luckorna har vita snickerier och exklusiva läderklädda mässingshandtag från Ballingslöv.

Omedelbart till vänster ligger villans badrum med behaglig golvvärme för årets kalla dagar. Golvet är lagt i en sober grå slipad natursten av märket Azul Valverde och väggarna är helkalkade i vitt. Här finns dusch med skärmvägg i härdat klarglas, elektrisk handdukstork, handfat med vit kommod under en vägghängd spegel samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Blandarna är från tyska Grohe och wc-stol och tvättställ från IFÖ.

Efter hallen öppnar sig villans öppna och ljusa möblerbara kök. Ekparketten står sig fint mot kökets vita snickerier och bänkskiva i ljus marmor. Ugn, fläkt, spishäll och kökets integrerade kyl/frys samt integrerade diskmaskin är alla från Electrolux. Den rostfria diskhon är integrerad i marmorbänken och har en smakfull blandare i mässing från Tapwell. Liksom förvaringsskåpen har köksskåpen läderklädda mässingshandtag från Ballingslöv.

Det öppna och rymliga köket har plats för soffa och matbord intill de höga terrassdörrarna. Ljusinsläppet blir extra stort tack vare rummets generösa takhöjd med mindre fönster ovanför båda terrassdörrarna. Härifrån har du utsikt över tomten och kan följa årstidens växlingar från första parkett. Rummet har utgång till villans uteplats med trätrall. Här finns plats för exempelvis bord, stolar och en grill. På tomtens framsida finns även en träbänk för soliga dagar.

Trappan till övervåningen har räcke i härdat klarglas och vackra trappsteg i ek. Övervåningen har lågt i tak och räknas därför inte in i villas boyta. Här finns dock rum för en sovplats och avställningsyta. Låga fönster ger ljusinsläpp och i taket finns infällda LED Spotlights. Liksom i övriga rum har golvet vita väggar och vacker ekparkett.

Naturnära Väsjön i Södersätra har under de senaste åren vuxit fram runt sjön med samma namn mellan naturreservaten Törnskogen och Rösjön. Rösjön har en fin badplats som du når via ett charmigt koloniträdgårdsområde. I närheten finns även en populär skidbacke. Väsjön utvecklas nu till en modern stadsdel med bussar till Sollentuna Centrum och Danderyds sjukhus. I området finns parker, torghandel och natursköna strandpromenader. Inte långt från Väsjöbacken ligger Häggviks handelsplats liksom Edsbergs Centrum med närmare 20 affärer, restauranger, apotek, vårdcentral, skolor och ett stort utbud för träning och idrott.

Överlåtelseavgift är 1183 kr och betalas av säljaren. Pantsättningsavgift är 473 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren. Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Föreningsnamn
Brf Bystaden
Antal lägenheter
12
Parkering
Brf Bystaden har totalt 20 st parkeringsplatser och till varje parhus ingår två parkeringsplatser som och till varje minivilla ingår en parkeringsplats.
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Äkta förening
1
Föreningen äger marken
Ej angiven
Tillåta juridisk person som köpare
Ej angiven
Tillåta tvillingägande
Ej angiven

ÖVRIGT

Överlåtelseavgift är 1183 kr och betalas av säljaren.
Pantsättningsavgift är 473 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Byggår
2018
Byggnadsår
2018
Boarea
20.5 kvm
Antal rum
1,5
Kommentar
Summa ca 1 000kr/mån. Kostnader för Tv/bredband, vatten & avlopp och hushållsström tillkommer. Uppgifter avseende driftkostnad kommer från säljaren.
Hiss
Ledungsvägen 25

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Oscar Stridh
Fastighetsmäklare

Oscar Stridh

0760-51 86 66

oscar@susannepersson.se

KONTAKTA MIG