Välkommen till en luftig 2:a 62 kvm, med gavelläge, stor balkong mot söder och fantastiskt ljusinsläpp - nära natur, bad, service och kommunikationer.

  • Antal Rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrättslägenhet
  • Boarea 62 kvm
  • Månadsavgift 3 744 kr. I månadsavgiften ingår kostnad för värme, kallvatten, kabel-TV samt bredband. Utöver månadsavgiften tillkommer konstad för hushållsström ca 275 kr/månad, hemförsäkring ca 150 kr/månad, varmvatten ca 200 kr/månad. Sammanräknat per månad ca 625 kr, totalt per år ca 7 500 kr. Uppgifter från säljarna.
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Superfin 2:a 62 kvm med gavelläge och söderbalkong.

Kontakta fastighetsmäklaren för visning via stream samt för bokning av privat visning.

En mycket attraktiv gavellägenhet med fönster på alla tre sidor finns nu tillgänglig i strategiskt läge i Silverdal, nära både bad, natur, shopping och kommunikationer. Gavelläget och de många fönstren ger ett enastående ljusinsläpp i alla rum och en luftig känsla, samtidigt som lägenheten inte har någon insyn utom i en del av köket.

Planlösningen är yteffektiv och alla rum är stora och lättmöblerade. Det finns en välbalanserad öppenhet mellan kök och vardagsrum samtidigt som de är avgränsade från varandra. Planeringen och de många fönstren gör det till och med möjligt att dela av kök/vardagsrummet med en vägg för att skapa ytterligare ett sovrum om man så önskar, och på så sätt skapa en trea.     

Den 8 kvm stora balkongen ger bostaden ett extra rum på sommaren, med plats för både matbord och ett par vilstolar. Allt i perfekt söderläge med sol större delen av dagen. Dessutom ligger den både högt och fritt med trevlig utsikt över gården och skogen på andra sidan.

Huset är byggt 2010 vilket gör att bostaden är i mycket gott skick med modern interiör och materialval av bra standard. Alla rum har gedigna parkettgolv utom badrummet som har snygga klinker. Även köket är smakfullt och fräscht, badrummet inkluderar tvättdel. Det finns även bra med förvaringsutrymmen, bland annat en inbyggd fullhöjdsgarderob längs väggen i sovrummet.

Till lägenheten hör ett källarförråd på cirka 5 kvm. Föreningen har en solig gemensam gård samt cykelrum, barnvagnsrum och p-platser att hyra både utomhus och i garage.

Den låga avgiften inkluderar bredband och tv. Mer info om föreningen finns på silverdalshojden.se.

Utöver en elegant bostad får du här ett önskeläge i ett lugnt, barnvänligt område med närhet till såväl natur och vatten som bra vardagsservice. Det är gångavstånd till badplats och strandpromenad, och du kan direkt från huset ge dig iväg på en skogspromenad, löp- eller skidtur i Tegelhagens naturreservat. Via ett promenadstråk längs vattnet når du Nationalstadsparken och Ulriksdals slott med slottsträdgård, handelsträdgård och caféer.

Både förskolor och skolor av bra kvalitet finns på gångavstånd, liksom närservice kring Silverdals torg som har mataffär, café, gym, restauranger och några butiker. Idrottshall finns också i området. Anrika och populära Lillstugan är en riktigt bra krog när man vill gå ut och äta utan att behöva åka till stan. I Sollentuna och Kista har du massor av shopping och service på några minuters bilavstånd.

Alldeles i närheten går bussar både direkt in till Stockholm (pendlarbuss på vardagar) och till Sollentuna pendeltågsstation samt till Kista, Danderyds sjukhus och Mörby där du kan byta till t-bana. Du kan även promenera till pendeln i Helenelund. Med bil är du snabbt ute på både E4 och E18.

Välkommen till en stor, suveränt planerad 2:a, modern och i fint skick, med smakfull interiör, stor solig balkong och önskeläge centralt i Silverdal nära allt!

PLANLÖSNING:

HALLEN är centralt placerad och välkomnande med öppning mot vardagsrummet. Här har du ett ljust, fint kapprum med gott om plats för klädavhängning och förvaring. Golvet är ekparkett och väggarna är vita.

BADRUMMET är rejält stort för en tvåa, med bra plats för förvaring utöver vad som ryms i badrumsmöblerna. Interiören är väldigt fräsch med mörkt klinkergolv till vita helkaklade väggar. Duschhörnan omges av vikväggar i glas och tvättdelen är praktisk med arbetsbänk och överskåp ovanför maskinerna. Badrummet har även vädringsfönster och golvvärme.

SOVRUMMET till höger om hallen är väl tilltaget och får generöst med ljusinsläpp från ett stort fönster. Förutom dubbelsäng finns plats för byråer eller skrivbord, och en inbyggd garderobsvägg med spegelskjutdörrar löser förvaringsbehoven på ett elegant sätt. Golvet är parkett och väggarna är vita.

KÖKET är inrett med smakfull vit skåpinredning som omfattar flertalet skåp och praktiska utdragslådor, samt ett stort skafferi. Lösningen i köket är genomtänkt och trevlig med lagom mycket öppenhet mot vardagsrummet, men med viss avgränsning av en extra arbetsdel samt kyl och frys. Till detta har du en modern maskinpark inklusive diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. Kökets storlek ger plats för en stor matgrupp med enastående utsikt och ljusinsläpp genom två stora fönster åt två håll.

VARDAGSRUMMET är ett långsträckt sällskapsrum som är väldigt inbjudande, rymligt och lätt att möblera med stor soffgrupp, hemmabio och bokhylla med mera. Vardagsrummet får ett fantastiskt ljusinsläpp från tre väderstreck tack vare öppenheten mot köket och matplatsen. Ett lika trivsamt rum för både vardagsavkoppling och festliga tillfällen med vänner. Väggarna är vita och golvet är parkett.

BALKONGEN har en yta på hela 8 kvm, vilket gör den till en frikostig oas i härligt fritt läge mot söder med sol större delen av dagen på sommaren. Det öppna höga läget ger fin utsikt över gården och bort mot skogen. Allt som allt ett extra mysrum för sköna varma eftermiddagar och ljumma sommarkvällar.

Inga förändringar av årsavgiften är planerad under det kommande året enligt uppgift från föreningen. (2020-03-06) Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Föreningsnamn
Brf Silverdalshöjden
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Organisationsnummer
769617-4213
Äkta förening
Ja
Överlåtelseavgift
1 183 kr
Pantsättningsavgift
473 kr
Föreningen äger marken
Ja
Tillåts juridisk person som köpare
Nej
Tillåts delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Byggår
2010
Utförd
Ja
Datum
14 December 2014
Energiförbrukning
89 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
C
Byggnadsår
2010
Boarea
62 kvm
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme och värmepump-frånluft (El)
Ventilation
Frånluft med återvinning
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
4
Våning
3
bredband
Bredbandsnät från Telia består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar digitaltv, bredbandstelefoni och internetanslutning. Obligatoriskt tilägg om 200 kronor/månad är inräknat i månadsavgiften.
Margreteborgsvägen 12

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Rasmus Törnros

Rasmus Törnros

Fastighetsmäklare

0733-15 19 50

rasmus@susannepersson.se

KONTAKTA MIG