• Antal Rum 5 rum
  • Hustyp Bostadsrättslägenhet
  • Boarea 116 kvm
  • Månadsavgift 12 154 kr. I avgiften ingår värme & vatten samt grundutbud TV.
  • BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING 747 915 kr
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Hall: Välkomnande hall med mycket förvarings- och avhängningsutrymme i garderob med skjutdörrar. Hallen öppnar upp in mot kök och vardagsrum. Vitmålade väggar och golv i ljusa breda slipade och vitlaserade träplank.

Badrum: Rymligt och exklusivt renoverat badrum i stilrent val av kakel och klinker i grå nyans. Här finns både ett fristående badkar och tackdusch bakom industrivägg. Vägghängd wc och handfat på vit kommod och stor spegel ovanför med belysning. Spotlights. I badrummet finns även en separat tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Bosch samt generös avställningsyta ovan i marmor och förvaringsutrymme i vita skåp ovanför. Fönster.

Kök/Vardagsrum: Ett fullt utrustat och välplanerat kök från Blum med generösa arbetsytor och mycket förvaringsmöjligheter i skåp. Vita blanka luckor och vitt härdat glas som stänkskydd samt bänkskivor i grå komposit. Köket har en öppen planlösning med vardagsrummet och en rymlig köksö med sittplatser för minst fyra personer. Praktiskt eluttag med pop-up funktion. Integrerad kyl och frys i full höjd, fullstor integrerad diskmaskin och induktionshäll av större modell samt inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn. Vitmålade väggar, golv i ljusa breda slipade och vitlaserade träplank och fönster mot uteplats. Breda fönsterbänkar i trä.

Sovrum: Stort sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring bakom fyra stora skjutdörrar och garderobsinredning som ingår i överlåtelsen. Vitmålade väggar, tapet i beige/vitt/guld och fönster mot lugn innergård. Golv i breda och vitlaserade träplank

Sovrum/allrum: Detta rum används idag som tv-rum och kombinerat gästrum. För den som önskar kan rummet delas av och göras om till två sovrum. Stor dörröppning med fina skjutdörrar i glas. Vitmålade väggar, golv i breda slipade och vitlaserade träplank och fönster ut mot lugn innergård.

Badrum: Ett ytterligare helkaklat badrum i anslutning till den separata sovrumsavdelningen. Helkaklat i vitt med grå bård och mindre ljusgråa klinkerplattor. Duschhörna med vikbara väggar i delvis frostat glas. Handfat med stor spegel samt belysning ovanför. Två skåp för förvaring och elektrisk handdukstork.

Sovrum: Rymligt sovrum med plats för säng, byrå och skrivbord. Vitmålade väggar, fönster mot lugn och insynsskyddad uteplats och golv i ljusa breda slipade och vitlaserade träplank

Sovrum: Stort sovrum med plats för en dubbelsäng och ytterligare möblering. Vitmålade väggar, fönster mot lugn innergård och golv i ljusa breda slipade och vitlaserade träplank

Uteplats: Egen och ostörd uteplats i väst med ett insynsskyddat och härligt solläge. Trädäck omgiven av en låg vitmålad stenmur med ett avgränsande träplank. Det finns plats för en större matgrupp under tak och en loungegrupp för större sällskap. Grillmöjlighet finns för den som önskar. Uteplatsen är också utrustad med markis och infravärme.

Stor och smakfullt renoverad lägenhet med solig uteplats på naturnära Gärdet

Nu finns en unik chans att förvärva en smakfullt renoverad bostad med stor och insynsskyddad uteplats på naturnära Gärdet. Detta är välplanerade 116 kvm fördelat på 5 rum och kök i öppen planlösning och generösa ytor för större sällskap. Bostaden har fyra rymliga sovrum varav en används idag som tv-rum. Från vardagsrummet finns utgång till en stor uteplats - en perfekt förlängning av vardagsrummet på sommarhalvåret. Här har du möjlighet att grilla, och även odla i soligt och lugnt västerläge. Det rymliga badrummet är stilrent renoverat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare.

Här bor du på gröna Gärdet endast ett stenkast från innerstadens puls. Du har tunnelbanestationen Gärdet ca 8 minuter promenadväg från bostaden. Du kan också bekvämt ta buss nr 1 som bland annat stannar vid både tunnelbanestationen Gärdet, eller så åker du vidare mot innerstan. Inom fem minuters promenadavstånd, finns all tänkbar service; däribland Fältöverstens köpcentrum, med stort utbud av shopping, restauranger och caféer. Många populära skolor och förskolor finns också i närområde.

Välkommen att höra av er för att boka visning!

Föreningsnamn
BRF Smyrna
Renoveringar utförda och planerade
Det finns en långsiktig underhållsplan som togs fram 2015. I samband med det gjordes en besiktning av fastigheten och inga större renoveringar utöver normalt underhåll är planerade.

Planerat underhållsarbete
2020-2024: underhåll värmesystem (just nu under värdering och det är ännu oklart hur stort underhållsbehovet är). Kontrollerat 2023-06-12.

2023-2024: Hissarna renoveras. Bostadsrättsföreningen arbetar just nu med att upphandla arbetet. (Kontrollerat 2023-06-12)

Utförda underhåll:
2022: Låssystem
2020: Hissar, tvättstuga, entréer och trapphus samt underhåll värmesystem
2019: OVK (godkänd och ny besiktning kommer att göras 2024, kontrollerat 2023-04-03).
2018: Nya förråd
2018: Underhåll ventilation
2003: Stamspolning
Parkering
Föreningen är medlem i samfällighetsanläggningen Smyrna 2 och 5. Föreningen förvaltar garageplatser och utegården. Föreningens andel är 50 % för skötsel av markplan (innergård) samt 34,6 % av kostnaderna och intäkterna för garaget. Garageplats finns i huset och hyrs ut för 2 011 kr/mån. Till garageplatsen finns en separat kö. 36 platser tillhör bostadsrättsföreningen och för närvarande står 7 personer i kö. 8 laddplatser planeras anläggas inför sommaren. (Kontrollerat 2023-04-04).
Allmänt om föreningen
Brf Smyrna bildades 1993 och består av 84 (86) lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Bostadsrättsföreningen är en s.k. äkta bostadsrättsföreningen med lån/kvm på 7274 kr (2021). Fastigheten är upplåten med tomträtt och avtalet är just nu under omförhandling. Se bl.a. bostadsrättsföreningens årsredovisning och hemsida för närmare information.
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Organisationsnummer
716426-2763
Gatuadress
Sandhamnsgatan 42D
Postnummer
115 60
Stad
STOCKHOLM
Äkta förening
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person som köpare
Ja
Tillåts delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Gård
Trevlig gemensam innergård med gungor, lekborg och sandlåda för barnen. Det finns även utemöbler och grill. På vintern finns en av barnen i området uppskattad pulkabacke ett par minuter bort.
delade utrymmen
I varje trappuppgång finns ett allmänt utrymme för barnvagnar och städmaterial samt utrymme för barncyklar. I källaren finns cykelförråd.

En rymlig och välutrustad tvättstuga i port 42B med tider alla dagar kl 07.00 - 22.00. Tidsbokning görs med hjälp av boendes nyckeltagg på de elektroniska anslagstavlorna i husets entréer eller via internet.

Utanför varje trappuppgång finns ett soprum med kärl för hushållssopor, komposterbart material samt kärl för glas- och pappersåtervinning.

Extra förråd finns i uppgång A, B, D och E på varje våningsplan för medlemmar att hyra. Kölista finns hos styrelsen.

Det finns även en hobbylokal till som hyrs ut till boende. Den har tidigare varit ett gemensamt gästrum till uthyrning/utlåning.
Månadsvis information om avgifter
Det finns inga planerade avgiftshöjningar utöver senaste höjningen på 45 %. (Kontrollerat 2023-06-12)
Byggår
1993
Byggnadsår
1993
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
116 kvm
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övriga byggnader
Förråd i källare (hus E) på 6 kvm.
El
700 kr
Försäkring
200 kr
Total driftkostnad
ca 900 kr/mån
Årlig elförbrukning
2 400 kwh
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
7
Våning
2
Elförbrukning KWH /år
2 400
Sandhamnsgatan 42D

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Maryam Akhondipour

Maryam Akhondipour

Fastighetsmäklare / jur. kand.

073-664 30 51

maryam@susannepersson.se

KONTAKTA MIG