En unik tvåa med NYC-känsla i klassiska industrikvarter. Rejäla fönsterpartier ger maximalt ljusinsläpp i denna karaktärsfulla lägenhet.

  • Antal Rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrättslägenhet
  • Boarea 80 kvm
  • Byggnadsår 1897, Renoverat 2017
  • Månadsavgift 4 452 kr. inkl. värme och vatten
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Ljus, toppmodern tvåa med New York-känsla i klassisk industrifastighet

Välkommen till en unik tvåa med New York-känsla som är renoverad med exklusiva materialval och stor känsla för detaljer. Den här karaktärsfulla lägenheten om 80 kvadratmeter har hög takhöjd och stort fönsterparti i det kombinerade kök- och vardagsrummet som ger maximalt ljusinsläpp, och som kronan på verket har inretts med en lyxig walk-in-closet. Lägenheten ligger på tredje våningsplanet i de klassiska industrikvarteren på Kungsholmen, nära Fridhemsplan och promenadstråken längs Karlbergssjön. Det forna industrihuset på Svarvarvägen från 1897 byggdes om till lägenheter så sent som 2017. Bostadsrättsföreningen bildades 2015.

Den helt igenom vitmålade lägenheten har kvar sin industrikaraktär i de generösa fönsterpartierna, det höga och lite ruffa betongtaket och frilagda, svartmålade pelare. Tack vare det vackra genomgående parkettgolvet och det centralt belägna köket med köksö känns lägenheten ombonad och välkomnande. De rymliga sällskapsytorna ger plats för en stor soffgrupp och matplats för fyra runt köksön. Väggarna gör sig bra för konst eller inredning som kan addera personlighet till hemmet.

Bostaden öppnar upp sin rymd så snart du kliver in genom entrédörren. Direkt till vänster finns plats för hallmöbel och spegel. Efter en kortare vägg följer en smyg bl.a. med kökets integrerade kyl och frys.

Till höger ligger det rymliga och estetiskt inredda badrummet med tvättmaskin och torktumlare bakom en dörr direkt till vänster. Väggarna är helkaklade och färgerna går i milt beige cremefärgat med en ljusare ton på golvplattorna. Duschen av regnduschkaraktär har glasvägg och taket har infällda spotlights. Såväl handfatet som spegeln ovanför är stora nog för två att samtidigt förbereda sig för dagen.

Köket har en 4 meter massiv bänkskiva med utrymme för alla behövliga maskiner. Diskret nedsänkt i skivan är den rostfria diskhon med tillhörande kran med generös höjd och smäcker form. Spishäll i elegant svart glas och ovanför den en snygg dold fläkt. Under bänkskivan finns spis, diskmaskin och rymliga köksskåp. Köksön erbjuder ytterligare arbetsyta och förvaring och samt matplats för fyra.

Det kombinerade kök- och vardagsrummet domineras av det vackra fönsterpartiet om fyra fönster som får lägenheten att kännas ljus och luftig året om. Utsikten vetter mot en stor, lugn innergård omgiven av vackra sekelskifteshus och inredd med fina planteringar. Rummet i sig är lättmöblerat och ger plats för en större soffgrupp och andra inredningsdetaljer.

Från vardagsrummet tar du dig till sovrummet vars väggar är målade i en behaglig ljusgrå ton. Rummet har karaktäristiska industribjälkar i taket. Även här finns ett vackert, större fönsterparti, med möjlighet till mörkläggning. Då fönstret vetter mot innergården kan den som förvärvar lägenheten se fram emot tysta, rofyllda nätter.

Från sovrummet når du lägenhetens verkliga skattkammare, en lyxigt inredd walk-in-closet. Här kan du likt Carrie Bradshaw frossa i dina bästa skor och outfits och förvara dem på bästa sätt. Denna walk-in-closet är inredd i mörkt trä med behaglig belysning i varje modul, stora speglar och glasluckor för de individuella facken så att du alltid ska kunna hålla bra överblick över dina aktuella kläduppsättningar.

På den lugna och trevliga innergården finns vackra krukor och planteringar och sittplatser för umgänge. I husets entréplan finns en förskola med inhägnad gård. I huset finns även tillgång till garageplats.

Lägenheten ligger i Kungsholmens klassiska industrikvarter som uppfördes runt förra sekelskiftet, som i dag är renoverade och till större delen omvandlade till bostadsrättsföreningar. De luftiga lokalerna har under många år lockat konstgallerier, reklambyråer och andra kreativa verksamheter. I närheten finns populära restauranger och butiker, och på fem minuter tar du dig till Fridhemsplan med bland annat Västermalmsgallerian. Lika nära är det till Karlbergssjön med båtbryggor och fina stråk längs vattnet för promenad och jogging.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Föreningsnamn
Brf Industriverket
Antal lägenheter
147
Antal lokaler
13
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Organisationsnummer
769629-5943
Äkta förening
Ja
Överlåtelseavgift
1 183 kr
Pantsättningsavgift
473 kr
Föreningen äger marken
Ja
Tillåts juridisk person som köpare
Ej angiven
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Byggår
1897
Byggnadsår
1897, Renoverat 2017
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
80 kvm
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
6
Våning
3
bredband
Ownit, 100/100 mbit/s
Roger Thalén1111x

Roger Thalén

Fastighetsmäklare / Partner

0761-09 97 51

roger@susannepersson.se

image222

Helene Darin

Fastighetsmäklare

0760- 83 44 55

helene@susannepersson.se

Svarvargatan 7

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!