• Lugnt läge
  • Låg avgift
  • Välskött förening
  • Utsikt mot Riddarfjärden
  • Snabbt tillträde möjligt

  • Antal Rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrättslägenhet
  • Boarea 39 kvm
  • Månadsavgift 2 196 kr. inkl. värme, VA, sopor, kabel-TV och bredband
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

I lugna kvarter vid Riddarfjärden och Rålambshovsparken ligger denna charmiga nyrenoverade lägenhet. Entrén/kapprummet har god plats för klädavhängning. I anslutning till den möblerbara inre hallen finns också en klädkammare. I entrén och hallen ligger ett nyinlagt ekparkettgolv. Arbetsköket har inför försäljningen utrustats med ett nytt kyl/frysskåp och en ny spis. På golvet ligger ett klinkergolv. Mellan kök och vardagsrummet finns en "baröppning" med en bänk som lämpar sig både som arbetsyta eller som matbord. Innanför köket ligger ett mindre rum som med fördel kan användas som separat sovrum. På golvet ligger ett likadant ekparkettgolv som i hallen. Vardagsrummet är rejält och har plats för både soffhörna och matrumsmöbler. Här ligger fiskbensparketten kvar, om än nyslipad. Duschrummet är utrustat med dusch, WC, handfat och handdukstork, vitt kakel med blå bård på väggarna, blått klinkergolv. (Lägenheten disponeras som två rum och kök men är i föreningens register angiven som ett rum och kök.)

Fönsterrenovering i fastigheten pågår i detta nu. Fönsterna är tvåglasfönster med fint ljusinsläpp och med detaljer som spanjoletter. Tittar du ut och till höger ser du Riddarfjärden med Långholmen och Högalidskyrkan i fond.

I kvarteren ligger många populära restauranger och bagerier. En kort promenad längs Riddarfjärdens strandpromenad tar dig till härliga Mälarpaviljongen, och orkar du gå ett par minuter till når du bl.a. Orangeriet nedanför Kungsholms Torg. Till Rålambshovsparken tar du kanske picknickkorgen fylld med favoritmaten och tillhörande lämplig dryck för skönt häng i gräset. Annars finns ju alltid Boulebaren för dig som glömt korgen hemma...

Utförd
Datum
27 Juni 2019
Energiförbrukning
164 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
F
Byggnadsår
1931
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
39 kvm
Antal rum
2
Fönster
2-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
7
Våning
1
TV
Comhem
bredband
Fiber (leverantör Bahnhof)
Per Larsson1111x

Per Larsson

Fastighetsmäklare

070 495 74 55

per@susannepersson.se

image222

Susanne Persson

Fastighetsmäklare

0733-61 22 86

susanne@susannepersson.se

Sven Rinmans gata 3

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Sö 13/06 , KL 10:45 - 11:30

Må 14/06 , KL 16:45 - 17:15