Välkommen till en stilfull lägenhet med stora sällskapsytor, underbart ljusinsläpp och dubbla balkonger nära både shopping, natur och kommunikationer.

  • Antal Rum 4 rum
  • Hustyp Bostadsrättslägenhet
  • Boarea 100 kvm
  • Månadsavgift 4 530 kr. inkl. värme, kallvatten
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Ljus och modern 4:a i Sollentuna med två soliga balkonger!

Lägenheten om 100 kvm är placerad i hörnläge en trappa upp i huset där solen strålar in från stora fönster åt söder och väster. Närmare 3 m takhöjd ger en härlig rymd. Planlösningen bjuder på tre fina sovrum, badrum med skön golvvärme, gästtoalett och en stor öppen sällskapsyta med kök, matplats och vardagsrum. Allt går i en modern stil med ljusa grå färger med genomgående ljust parkettgolv.

Köket är både vackert och funktionellt med moderna vitvaror, smart förvaring, vackra marmorbänkskivor och guldiga detaljer. Vardagsrummet är generöst på både ljus och rum – perfekt för både sällskapliga stunder med familjen och när du vill bjuda över gäster. En annan höjdpunkt är ett fantastiskt master bedroom med både balkong och walk-in-closet. Inte nog med det, utanför vardagsrummet väntar en större balkong i perfekt sydvästläge där du kan njuta av solen hela dagen.

Lägenheten i sig bjuder på gott om förvaring, men du har också ett extra förråd om fem kvm precis utanför dörren. När du behöver tvätta finns tvättmaskin och torktumlare bekvämt inne i lägenheten. Parkering finns att hyra i garage eller så kan du ställa dig i kö för att hyra en parkeringsplats på gatan.

Läget i Sollentuna är utmärkt med gångavstånd till två köpcentrum, flera skolor, smidiga kommunikationer och fina promenadstråk. Stinsen köpcentrum ligger bara 550 meter bort där du hittar butiker och service, bland annat en stor City Gross. Fortsätter du några minuter bort finns ytterligare stora matbutiker – både Ica Maxi och Stora Coop. Åt andra hållet har du Sollentuna centrum på en kvarts promenadavstånd. Här finns allt från restauranger och butiker till bio och bibliotek.

För den aktiva finns både gym och flera idrottsplatser på gång- och cykelavstånd, bland annat friidrottsplatsen Sollentunavallen och Medley sim- och sporthall. Vill du ta en fridfull promenad kan du ta dig ner till vattnet på 20 minuter där det finns fina promenadstråk. Du kan bland annat följa vattnet bort till vackra Edsbergs slott.

När du vill ta dig ut från Sollentuna finns det fina kommunikationer både norr och söderut. Pendeltåg har du närmast vid Sollentuna station bara ett par minuter bort med cykel eller drygt tio minuters promenad. Härifrån tar du dig in till Stockholms city på bara en kvart. Ska du norrut kan ta snabbt ta cykeln till Häggviks station. Med bil tar det ungefär 20 minuter både till Stockholms C och till Arlanda.

Välkommen till denna både stiliga och funktionella lägenhet med strålande ljus och fantastiska soliga balkonger i fint läge nära till det mesta!

PLANLÖSNING:

HALLEN har gråa väggar och ljust parkettgolv som sträcker sig hela vägen till vardagsrummet på andra sidan lägenheten. Det finns gott om förvaringsutrymme med en hel rad av garderober till höger. Ytterligare förvaring finns längre in bredvid köket.

KÖKET är modernt och stilrent med grå skåpluckor, guldiga detaljer och bänkskivor i marmor upplysta med spotlights. Här finns också massor med förvaring i en lång rad av skåp och lådor. Ugn och mikro från Siemens är snyggt inbyggda i pelaren som delar av mot vardagsrummet. Här hittar du även kyl och frys i fullhöjd med dörrar i samma stil som skåpen.

MATPLATSEN ligger intill ett stort fönster som sprider härligt ljus över middagsbordet. Den generösa ytan ger rum för ett matbord för sex personer. Väggarna är ljusgråa och golvet i ljus parkett.

VARDAGSRUMMET bjuder på härlig rymd och ljus med stora fönsterytor och samma ljusa färger som matplatsen. Här har du gott om plats att umgås med både vänner och familj med rum för två soffor, fåtöljer, bord och bokhyllor. I hörnet förlängs sällskapsytan med den stora balkongen.

BALKONGEN ligger i perfekt soligt läge i sydväst. Den 7 kvm stora ytan ger plats åt ett mindre bord, sittmöbler och grill. Golvet pryds av brun trall.

SOVRUM 1 är det minsta av sovrummen och ett passande barnrum. Rummet har ett underbart ljusflöde från två stora fönster – ett i söder och ett mot balkongen i sydväst. Ljusgråa väggar och ljus parkett.

GÄST-WC ligger praktiskt intill hallen med wc, handfat och upplyst spegel. Väggarna är snyggt kaklade i vitt och golvet går i grå klinker.

SOVRUM 2 är ett generöst master bedroom med både en 4 kvm balkong i söderläge och en rymlig walk-in-closet. Rummet går i ljusa färger och den stora ytan ger plats för en stor dubbelsäng och nattduksbord på båda sidor.

SOVRUM 3 är ett fint och ljust rum perfekt för barnet eller tonåringen med plats för säng, skrivbord och förvaring. Ljusgråa väggar även här. Härligt solljus kommer in från ett stort fönster som vetter åt söder.

BADRUMMET är ljust och rymligt med vita kakelväggar och brunt klinkergolv med golvvärme. I ena hörnet finns en modern dusch med vikbara glasväggar medan andra hörnet ger dig en tvätthörna med arbetsyta, förvaring, tvättmaskin och torktumlare. I mitten har du wc och ett stort handfat med två lådor.

Energideklaration har ej gått att få tag på - kontakta fastighetsmäklaren för mer information. Inga i dagsläget planerade förändringar av månadsavgiften enligt uppgift från styrelsen (per 2019-07-30). Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Föreningsnamn
Brf Lumen
Antal lägenheter
90
TV och bredband
Multimediauttag för data/tele/tv. Gruppanslutning till Telia fiber.
Parkering
Det finns 29 garageplatser belägna i grannfastighet. Det finns dessutom 24 parkeringsplatser på andra sidan grannfastigheten mot järnvägen. Sedvanligt kösystem.
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Organisationsnummer
769625-3785
Äkta förening
Ja
Offentlig kontakt
Peter Godlund
Telefon Allmän kontakt
0733857365
Anteckningar
Mäklarbild: Österåkers Bostadsförvaltning AB (SBC) 08-54410970
Överlåtelseavgift
1 163 kr
Pantsättningsavgift
465 kr
Föreningen äger marken
Ja
Tillåts juridisk person som köpare
Nej
Tillåts delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Byggår
2017
Byggnadsår
2017
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Boarea
100 kvm
El
170 kr
Vatten och avlopp
125 kr
Försäkring
150 kr
Övriga kostnader
230 kr
Total driftkostnad
ca 675 kr/mån
Antal i hushållet
4
Kommentar
Obligatoriskt tillägg om 230 kr avser kabel-TV och bredband.
Kostnader för hushållsel och för uppvärmning av vatten enligt säljarens uppgifter.
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
5
Våning
2
TV
Telia Triple Play, data/tele/tv via fiber
Christoffer Robsahm1111x

Christoffer Robsahm

Fastighetsmäklare / Partner

0707-23 44 76

christoffer@susannepersson.se

image222

Susanne Persson

Fastighetsmäklare / Partner

0733-61 22 86

susanne@susannepersson.se

Turebergs Allé 41

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!