• Gavelläge med solig baksida
  • Elegant arkitektur med dubbel takhöjd
  • Lugnt insynsskyddat läge mitt i naturen
  • Nära kommunikationer, skolor och service

  • Antal Rum 4 rum
  • Hustyp Bostadsrättsparhus
  • Boarea 110.5 kvm
  • Månadsavgift 6 019 kr. I månadsavgiften ingår värme (delvis) och vatten. Obligatoriskt tillägg avseende TV och bredband tillkommer med 372 kr per månad.
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Elegant parhus 4 rum med bästa läge i Anneberg!

Gavelläge mot skogen med södervänd baksida och kvällssol, detta är ett av Annebergs allra bästa lägen. De vackra parhusen i Anneberg väntar på den som vill bo nära både natur, service och kommunikationer. Huset passar en barnfamilj och är även utmärkt för den som vill byta villan mot något mindre och ändå behålla villakänslan. Planlösningen omfattar 110,5 kvm och 4 rum i en vacker arkitektur där vardagsrummet har ett fantastiskt ljus tack vare många fönster och dubbel takhöjd. Interiören är stilren och avskalad utan radiatorer då hela huset har golvvärme.

Bostaden präglas av en tilltalande design med luftiga sällskapsytor och en känsla av att bo mitt i naturen. Hörntomten är lättskött och ger fantastisk utsikt mot en tät skog, dessutom finns utomhusytor på både fram- och baksidan vilket förstärker villakänslan. Att bo med så mycket natur inpå knuten så nära Stockholm är väldigt ovanligt och ger extra livskvalitet.

Just detta parhus har det bästa läget med gaveln mot skogen, vilket gör att det ligger både insynsskyddat och mycket lugnt. Baksidans altandäck har ett ljuvligt sommarläge med trädgård runt omkring och sol fram till tidig kväll. På motsatt sida har huset ytterligare en uteplats med stenläggning. Spaljéer tillsammans med det avskilda kvarteret och begränsad trafik gör bostaden väldigt barnvänlig.

Bostaden är i fint skick med smakfull och gedigen interiör. Dessutom har ett flertal renoveringar höjt standarden och kvaliteten ytterligare. Hallen har nytt stengolv samt belysning i tak, rummen är ommålade/tapetserade i stor utsträckning och alla golv slipade och oljade. Köket fick nya maskiner 2018 och nytt stengolv, ny bänk och diskho samt blandare från Hans Grohe 2019. Utomhus har bostaden fått tilläggsbelysning samt konstgräs på framsidan, ny altan samt markis.

Ett uteförråd finns alldeles bredvid huset, renoverat med nytt golv, belysning, element och värmeisolering samt nya skåp. Verisure-larm finns som kan övertas av köparen. Larmet har vibrationslarm i dörrar och fönster inklusive förråd, kameror är integrerade i detektorer, och det går att larma på när man är hemma via skalskyddet. I övrigt finns carport och plats för ytterligare en bil samt ett uttag för motorvärmare.

Hela området är en idyllisk oas med lugnet och närheten till naturen, samtidigt som det finns allt som behövs av vardagsservice och kommunikationer. Löpspår och skidspår finns inom gångavstånd och man kan åka skridskor på Enebybergs IP. Drygt 1 km bort ligger Catella Arena, Stockholms modernaste tennis- och padelcenter. En mycket bra förskola finns nära och skolor finns också lättillgängligt.

På Enebyängens handelsplats finns en stor Coop med bra utbud och deli. Här finns även apotek, Plantagen, en asiatisk krog, CG:s, och cykelaffär. Idrottsplats och tennisbanor finns också i närområdet. Vid Eneby torg finns fler restauranger och mataffär och det är heller inte långt till Mörby Centrum eller Täby Centrum.

För golfspelaren finns det knappast någon annan plats i Stockholm som ger bättre möjligheter att komma ut på träning. Här kan du greppa golfbagen och på fem minuter promenera genom skogen bort till en året-runt-öppen range med 59 utslagsplatser, golfpro och golfshop!

Anneberg är en lite avskild del av Enebyberg, byggt 2000–2001 och hållbart planerat med uppvärmning via dels solceller och dels bergvärmepumpar. En annan fördel är att en del av uppvärmningen ingår i avgiften. Föreningen är välskött och har två stora gemensamma gräsytor. Området präglas av fin granngemenskap där alla hjälps åt.

Trots det avskilda läget är kommunikationerna mycket smidiga med bussar och Roslagsbanan. Till Enebybergs station tar det bara tio minuter att promenera och från Enebybergsvägen går bussarna till Mörby/Täby centrum eller Danderyds sjukhus där det finns t-bana. I rusningstid går bussarna ofta och restiden till centrala Stockholm är en halvtimme.

Välkommen till ett mycket attraktivt parhus med elegant arkitektur och i lugnt och soligt önskeläge med skogen som granne och samtidigt närhet till kommunikationer, skolor och service!

PLANLÖSNING:

Entrévåning

HALLEN är yteffektiv och öppnar upp välkomnande mot trapphuset och sällskapsdelen. Här finns gott om plats för klädavhängning och även utrymme för ytterkläder och skor i inbyggda garderober. Stengolvet är nytt och väggarna är ljusgråa.

BADRUMMET är kombinerat med tvättstuga i ett väl tilltaget rum med klinkergolv, helkaklade väggar och vikväggar kring duschhörnan. Tvättmaskin och torktumlare är från Husqvarna och tvättstugan är även uppdaterad med ny bänk, ny diskho samt nya blandare från Hans Grohe.

KÖKET utmärks av ett magnifikt ljusinsläpp från fönster åt två håll, och det finns utrymme för en matplats för 4-6 personer. Köket är smakfullt och modernt inrett med stengolv som matchas av gråa stora plattor ovanför arbetsdelen. Ljusa bänkskivor i kompositsten, diskho och blandaren är från Hans Grohe. Maskinparken omfattar diskmaskin samt induktionshäll och ugn (Husqvarna), fläkt (Franke) samt kyl och frys.

VARDAGSRUMMET är fantastiskt med sin härliga rymd under det vackra snedtaket med vit träpanel, som sträcker sig upp till nock. Det skapar ett fantastiskt sällskapsrum med massor av ljus och generösa ytor för sällskapsliv och familjeliv, allt i insynsfritt läge med två stora glaspartier mot baksidan och altanen. I den ena hörnan ryms en extra matplats om man så vill, med ett eget stort fönsterparti på gaveln. Väggarna är vita och golvet parkett.

ALTANEN utgör ett väl tilltaget trädäck med markis och soligt läge på en insynsfri baksida. Kring altanen har du fina plana gräsytor i en trädgårdstäppa som vetter mot en djup skog. Här har du ett sommarparadis för såväl grillkvällar och trädgårdsmingel som lata dagar i en vilstol.

SOVRUM 1 innanför köket får mycket ljusinsläpp från ett stort fönsterparti och är i bra storlek, utmärkt som tonårsrum alternativt arbets- och gästrum eller föräldrarum. Väggarna är målade i en ljusgrå nyans och golvet är parkett.

Övervåning

ÖVRE HALLEN är delvis möblerbar med exempelvis bokhyllor, och har en fransk balkong med pardörrar i glas. Från balkongen har du fin utsikt mot skogen. Längs öppningen och räcket ut mot vardagsrummet löper spaljéer ända från taket och ger en sofistikerad avgränsning samt mer barnsäkerhet. Spaljéerna är specialbeställda.

SOVRUM 2 är ett ljust och rymligt master bedroom med en fönsterrad i avskilt läge mot baksidan, samt en garderobsvägg med interiör och skjutdörrar med belysning. Väggarna är vita och golvet parkett.

SOVRUM 3 är ett barnrum med bra plats för skrivbord med mera förutom säng. Rummet har ljusa väggar med en rutig fondvägg, samt parkettgolv. De måttsydda gardinerna i övre sovrummen ingår om så önskas.

BADRUMMET har ett ljust gråmelerat klinkergolv och helkaklade väggar. Badkaret har ny stänkvägg i glas. Kommod och dusch samt blandare från Hans Grohe. I övrigt finns spegelskåp och handdukstork.

Larm finns och abonnemang kan övertas (Verisure). Inga förändringar av årsavgiften är planerad under det kommande året enligt uppgift från ordföranden i föreningen. Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Föreningsnamn
HSB Brf Anneberg i Danderyd
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Organisationsnummer
769605-3961
Gatuadress
Santaravägen
E-post
brfanneberg.danderyd@gmail.com
Äkta förening
Ja
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Föreningen äger marken
Ja
Tillåts juridisk person som köpare
Ej angiven
Överlåtelseavgift betalas av
Säljare
Byggår
2002
Utförd
Ja
Energiförbrukning
145 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
E
Byggnadsår
2002
Boarea
110.5 kvm
Fönster
3-glasfönster
Renoveringar


Uppvärmning
2 500 kr
Total driftkostnad
ca 2 500 kr/mån
Kommentar
Summa ca 2 500 kr/mån. I kostnaden för uppvärmning ingår hushållsström. Kostnad för försäkring tillkommer, uppgifter avseende driftskostnaderna kommer från säljaren.
Hiss
Nej
Santararavägen 35

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Sö 04/12 2022, KL 13:00 - 13:45

Patrik Bergström

Patrik Bergström

Fastighetsmäklare

0733-15 19 54

patrik@susannepersson.se

KONTAKTA MIG