Stilrent stadsradhus om 169 kvm i mycket fint skick alldeles intill Sollentuna centrum, med takterrass och eget garage på entréplanet.

  • Antal Rum 7 rum
  • Hustyp Bostadsrättsradhus
  • Boarea 169 kvm
  • Månadsavgift 4 648 kr.
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Supercentralt radhus med 7 rum i tre våningar och underbar takterrass

I ett utomordentligt centralt läge nära Sollentuna centrum hittar du denna pärla till radhus i tre våningar byggd 2014. Med 7 rum varav 5 är sovrum är detta ett idealiskt hem för den stora familjen. Men också för den medvetna familjen eftersom huset använder en modern uppvärmningsteknik som ger ett miljösmart boende.

Planlösningen är modern, ljus och öppen med vinklat tak och stora fönsterpartier. Bostaden har enastående ljusinsläpp och en stor sällskapsdel med direktutgång till uteplatsen. Ytterligare en uteplats är den oslagbara takterrassen på tredje våningen med ett riktigt fint solläge i sydväst. En fin detalj är allrummets öppning ner till entréplanet, försett med ett räcke i klarglas.

De 5 sovrummen, som går att utöka till 6, är bra placerade och fördelade över de två våningarna, de är också i olika storlek vilket ger en bra mix av barnrum och vuxenrum. Alla är dock rymliga och lättmöblerade. Huset har genomgående parkett och klinkergolv.

Bakom huset finns en fin altan på nedre plan med staket och grind mot gården. Här finns plats att husera en sommarlunch eller grillkväll. På entréplanet har du ett eget garage som du når direkt från hallen. Närmare bilen kommer du inte!

Huset har ett kanonläge nära både service, natur och kommunikationer – lugnt och fridfullt och samtidigt med tillgång till stadspuls, shoppingcentrum och bra kommunikationer. Bara några minuters promenad bort ligger Sollentuna centrum med allt man kan behöva av butiker, mataffärer, restauranger och service. Här finns även bio, bibliotek, vårdcentral och gym.

Möjlighet till friluftsliv, strövtåg i skog och mark, bad, löpning och skidåkning har du i och runt Edsvikens skogar och motionsspår, allt på bara 10 minuters promenadavstånd. Rösjön med bad, löp- och skidspår ligger ca 10 minuter bort med bil. I Sollentuna finns också simhall och flertalet idrottsplatser, bland annat Sollentunavallen.

Till både bussar och pendeltåg i Sollentuna centrum är det bara 2 minuters gångväg. Med pendeltåget når du Stockholms city på bara en kvart och med buss kan du smidigt åka till bland annat Kista, Karolinska sjukhuset, Vällingby och Jakobsberg.

Välkommen till ett stort, centralt beläget bostadsrättsradhus i tre våningar med eget garage och fantastisk uteplats!

PLANLÖSNING:

Entrévåning

HALLEN är som en förlängd del av köket, så du kommer rätt in i händelsernas centrum. På golvet ligger snyggt, mörkt klinker och väggarna är vita. Från hallen når du garaget genom en dörr till höger.

KÖKET är ett ljust, härligt rum som går helt i vitt. Ovanför diskbänken har du två liggande fönster som både ger ljusinsläpp och plats för dina färska kryddor. Köket är fullt utrustat med moderna vitvaror, gott om skåputrymme och bra med arbetsytor. Spis och ugn är från Electrolux. Köket rymmer en matplats för minst 6 personer.

BADRUMMET är fräscht med svart klinkergolv och helkaklat i vitt. Här finns dusch, handdukstork och badrumsskåp med inbyggd belysning. Under handfatet finns en kommod för välbehövlig förvaring.

TVÄTTSTUGAN är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en praktisk arbetsyta när det är dags att tvätta, och gott om skåpförvaring.

VARDAGSRUMMET är charmigt oregelbundet till formen och har stora fönsterpartier som ger rikligt med ljus. Extra rymd skapas av öppningen i taket mot allrummet. I vardagsrummet finns det, som sig bör, gott om utrymme för en soffgrupp och andra möbler. Även en extra matplats ryms utan problem. Härifrån har du direktutgång till uteplatsen.

SOVRUM 1 ligger i direkt anslutning till vardagsrummet. Stora skjutdörrar i glas ger ljus och utgång mot uteplatsen. Idag används rummet som arbetsrum.

GARAGET hittar du i husets entréplan, vägg i vägg med hallen, och mäter cirka 20 kvm. I anslutning till garaget finns ett förråd som erbjuder förvaring av saker du inte vill ha in i huset. Garageporten är fjärrstyrd.

Övervåning

ALLRUMMET är ett stort rum som möter dig när du tar trappan upp till andra våningen. Öppningen i golvet med räcke i klarglas intill det stora fönsterpartiet skapar kontakt med entréplanet. Här kan du möblera så att det passar ditt syftet med rummet. Kanske ett spel- och lekrum, tv-rum eller ett extra vardagsrum?

SOVRUM 2 får betraktas som husets master bedroom. Rummet har ljusgråa väggar och får sitt ljus från den franska balkongen med glasdörrar. Snedtaket och den ena vinklade väggen gör rummet extra spännande.

BADRUMMET på övervåningen är större, men går i samma stil och inredning som det andra badrummet. Ljuset kommer både från takfönstret i snedtaket och det stående, långsmala fönstret. Duschen finns bakom en skyddande vägg av klarglas. Längst in rummet finns möjlighet att bygga en bastu.

SOVRUM 3 har ljusgråa väggar och snedtak med ljus från två fönster. Här finns plats för både säng, skrivbord och byrå.

SOVRUM 4 är ett mindre sovrum där det stora fönstret dominerar. Ett perfekt rum för den allra minsta.

SOVRUM 5 är rejält tilltaget med plats för allehanda möbler om så önskas. Rummet har extra mycket förvaringsutrymme tack vare två garderober och egen stor klädkammare.

WALK-IN-CLOSET når du från den centralaste delen av övervåningen, med ingång rakt under ett takfönster. Här kan du skapa en tilltalande och praktisk förvaring av dina kläder och prylar.

Takvåning

TAKTERRASSEN som du hittar via trappan från allrummet, är en av husets pärlor, ritat av arkitekten Per Aase. Ett oslagbart ställe i sydväst en skön sommardag. Här kan du möblera de 6,5 kvm med dina favoritutemöbler och hänga med familj eller vänner. En färgglad detalj är det gröngula glaset som omringar terrassens.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Föreningsnamn
Brf Sollentuna Stadsvillor
Antal lägenheter
5
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Organisationsnummer
769626-9062
Äkta förening
Ja
Överlåtelseavgift
1 183 kr
Pantsättningsavgift
473 kr
Föreningen äger marken
Ja
Tillåts juridisk person som köpare
Nej
Tillåts delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Byggår
2014
Utförd
Ja
Datum
18 Januari 2017
Energiförbrukning
45 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
C
Byggnadsår
2014
Byggnadstyp
3 plan
Boarea
169 kvm
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
El
1 250 kr
Försäkring
367 kr
Total driftkostnad
ca 1 617 kr/mån
Antal i hushållet
5
Hiss
Nej
bredband
Fiber
BUDGIVNING PÅGÅR
Bergsbovägen 12

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Madeleine Thorén

Madeleine Thorén

Fastighetsmäklare

0733-15 19 51

madeleine@susannepersson.se

KONTAKTA MIG