• Snygg arkitektur
 • Genomtänkt layout
 • Totalyta 170 kvm
 • Garage och parkering
 • Hög standard
 • Uteplats
 • Badrum på varje plan
 • Optimalt läge

 • Antal Rum 5 rum
 • Hustyp Bostadsrättsradhus
 • Boarea/Biarea 145 kvm / 25 kvm
 • Upplåtelseform Bostadsrätt

Stilfulla radhus i populära Silverdal

Snyggt designade och mycket genomtänkta radhus högt belägna på utmärkt adress i populära Silverdal. Carl Ek Fastigheter uppför nu åtta radhus med en totalyta om 170 kvadratmeter med eget garage i huset i början av Rådanvägen och fyra radhus om 103 kvm i slutet av Margreteborgsvägen. Samtliga med egen uteplats och genomgående hög standard med möjlighet till flera extra tillval.

.....

A-hus med garage. Boarea 145 kvm + biarea 25 kvm.

Husets flexibla layout skapar många möjligheter. Fem rum och kök är fördelade på tre plan och ett garageplan. Hela tre badrum, ett på varje plan. På övre plan finns tre sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt en rymlig klädkammare. Entréplan inrymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, samt ett badrum med möjlighet till dusch. Fint inramad uteplats som vetter mot trevlig innergård. På souterrängplanet finns ytterligare ett stort sovrum och badrum med möjlighet till bastu. Souterrängplanet är förberett för ett extra kök och kan enkelt användas som uthyrningsdel, generationsboende eller kontor för det egna företaget. Garageplanet har, förutom garage, goda förvaringsytor och en egen entré i gatuplan. Möjlighet till extra parkeringsplats utanför huset på entréplan. Högt läge och fin utsikt över fälten. Inflytt beräknas till senare delen av 2024. Välkommen till huset med det lilla extra!

.....

Området

För familjen som vill bo lugnt och barnvänligt men samtidigt nära service och kommunikationer är läget optimalt. Nära torg och butiker, samtidigt som det är promenadavstånd till såväl skog och vatten, som kommunikationer. I och omkring Silverdal finns alla möjligheter till friluftsliv, bad och träning året runt. Edsvikens vatten med fina badplatser är en avkopplande miljö. Skogarna har motionsspår för både löpning och skidåkning. På vintern kan du åka skridskor på plogade isbanor. Flera tennisbanor och idrottsanläggningar i närområdet. Den nödvändigaste servicen finns lättillgängligt kring Silverdals torg. För de lite större shoppingturerna finns Sollentuna centrum, Kista galleria och Mall of Scandinavia i närheten med all tänkbar service. Bra kommunikationer precis runt knuten med direktbussar till city och flera busslinjer till andra knutpunkter. Flera skolor och förskolor i närområdet.

Föreningsnamn
Silverdalsslänten
Antal lägenheter
12
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Organisationsnummer
769641-7414
Gatuadress
Silverdal
Stad
Sollentuna
Tillåts juridisk person som köpare
Nej
Byggår
2024
Byggnadsår
2024
Boarea
145 kvm
Biarea
25 kvm
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Nej
Christoffer Robsahm1111x

Christoffer Robsahm

Fastighetsmäklare / Partner

0707-23 44 76

christoffer@susannepersson.se

image222

Susanne Persson

Fastighetsmäklare / Partner

0733-61 22 86

susanne@susannepersson.se

Brf Silverdalsslänten - Hus A

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

On 27/09