Rymligt brf-parhus för den stora familjen med solig altan och 4 sovrum, braskamin, 2 badrum och tvättstuga, nära buss, förskola och Sollentuna centrum

  • Antal Rum 6 rum
  • Hustyp Bostadsrättsradhus
  • Boarea/Biarea 152 kvm / 4 kvm
  • Månadsavgift 2 792 kr.
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Fint brf-parhus med 4 sovrum och mysig braskamin

Missa inte detta trivsamma parhus i Fågelsången i Sollentuna, med härlig trädgård och stora sällskapsytor. Med en boyta om hela 152 kvm och 4 sovrum finns det gott om plats för den stora familjen, för både avskildhet och umgänge, i ett utmärkt läge nära Sollentuna centrum.

Planlösningen är genomtänkt och social med luftiga gemensamma ytor där nere och alla 4 sovrum på övervåningen. Det stora vardagsrummet är spatiöst och ger möjlighet till stort umgänge, och som kronan på verket finns den uppskattade braskaminen som skänker extra livskvalitet. Altanen, som du når via vardagsrummet, ligger i ett härligt soligt läge och blir under den varma årstiden en naturlig förlängning av vardagsrummet.

Huset är ljust med påkostade material som klinker i kök, matplats, hall, badrum och tvättstuga samt parkett i alla övriga utrymmen. Väggarna är genomgående ljusa och golvvärme finns installerat i duschrummet på övre plan. Vindsförrådet om ca 20 kvm når du via en lucka i allrummet på övre plan. Ett larmabonnemang finns och kan övertas.

Tomten har ett önskeläge mot en allmänning med en liten lekpark. Trädgården erbjuder en träaltan, en ny stenlagd gång och grusade ytor runt altanen och vid cykelförrådet. Här finns ett praktiskt förråd om ca 4 kvm och uppfarten rymmer plats för upp till tre bilar.

Utöver ett trivsamt hus är läget väldigt bra i lugna Fågelsången, nära både naturområden och service. På sommaren går det snabbt att promenera och cykla till Edsvikens strandpromenad och badplats eller grönområden med motionsspår, likaså att ta sig till Järvafältets friluftsområde.

I Sollentuna centrum finns allt man kan behöva med butiker, service och restauranger. Du når både centrum, pendel och t-bana på fem minuter med bil eller cykel. Någon minut bort går också bussar till Sollentuna centrum, Helenelund, Spånga, Vällingby, Jakobsberg som exempel. I rusningstid går en direktbuss till Stockholms centrum och som tar ca 30 minuter.

Välkommen till ett parhus med påkostade material i fint läge och med härliga ytor för den stora familjen.

PLANLÖSNING

Entrévåning

HALLEN är välkomnande och yteffektiv med grått klinkergolv och vita väggar. Här är det gott om plats för förvaring, inklusive ett litet förråd under trappan.

VARDAGSRUMMET ligger till vänster om entrén och är stort och luftigt med mycket ljusinsläpp tack vare en stor fönstervägg med utgång till altanen och ett gavelfönster från golv till tak. Här ryms gott och väl två soffor för socialt umgänge, liksom en rejält tilltagen matplats för den stora familjen och för härliga middagar med släkt och vänner. Det absolut mest tilltalande är braskaminen som inbjuder till mysiga stunder framför brasan under kalla vinterdagar likväl som svala sommarkvällar. Golvet består av mattlackad ekparkett och väggarna är vita.

ALTANEN kompletterar vardagsrummet med en frikostig öppen yta när du vill njuta av sol, värme och sommarhimmel. Här finns gott om plats för både grill, sittgrupp och matplats och är ett härliga ställe för sommarkvällar med vänner och familj. Intill trädäcket ligger en ny stenlagd gång och även en grusad yta som passar utmärkt för en studsmatta.

KÖKET är elegant med vita luckor, grått klinkergolv och rostfria vitvaror. Kaklet är matchande i grått och arbetsbänkarna är oljad ek. Det finns gott om plats för förvaring, och ovanför den infällda diskhon sitter ett fönster som gör diskandet till ett rent nöje. Ovanför arbetsbänkarna flödar ljuset tack vare generös belysning.

MATPLATSEN ligger i öppen planlösning med köket och har grått klinkergolv och ljusgråa väggar. De öppna ytorna ger flexibla möjligheter att utöka och minska matplatsen beroende på om det är vardag eller fest med många vänner på besök.

BADRUMMET är sobert med grått klinkers och avlångt vitt kakel upp till tak. Badkaret erbjuder vardagslyx efter en lång dag. Under handfatet finns en praktisk kommod för smart förvaring.

TVÄTTSTUGAN har tvättmaskin och torktumlare men också plats för väldigt mycket förvaring. När det är dags att tvätta kommer du att uppskatta den långa arbetsbänken med under- och överskåp samt möjlighet att hänga tvätt på tork. Rummet är helkaklat i vitt avlångt kakel och har grått klinkergolv.

Övervåning

ALLRUMMET på övervåningen är ett bra extra sällskapsrum, perfekt som både tv-salong och barnens eget tillhåll för lek, kompisar och soffhäng. Interiören är stilren med snyggt parkettgolv och vita väggar. Rummet får en extra elegant touch med den inbyggda hyllan. I taket sitter luckan till vindsförrådet som ger 20 rymliga kvm.

SOVRUM 1 är husets naturliga master bedroom med plats för dubbelsäng och utsikt mot gatan. Väggarna ljusgrå och golvet är parkett.

SOVRUM 2 kan bli ett mysigt barnrum med plats för säng, skrivbord och lekytor. Väggarna är ljusa och på golvet ligger parkett.

SOVRUM 3 gör sig bra som ungdomsrum med plats för säng, bokhylla och andra möbler. Rummet är ljust med vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM 4 kan bli ett lite större ungdomsrum med utsikt mot trädgården. Här finns plats för säng, stol och bord samt bokhylla. Väggarna är ljusblå och golvet är parkett.

DUSCHRUMMET är ljust med ett litet fönster och har infälld takbelysning. Duschhörnan har eleganta glasväggar och hela rummet ger mycket svängrum. Interiören är elegant med grått, uppvärmt klinkergolv och helkaklat med vitt avlångt kakel.

Larm från Verisure kan övertas. Andel av årsavgift har ej gått att få fram. Inga planerade avgiftsförändringar enligt uppgift från styrelsen (2019-04-15). Överlåtelseavgift samt pantsättnings avgift per pant betalas av köparen. För frågor avseende planerade renoveringar vänligen kontakta fastighetsmäklaren. Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Föreningsnamn
Täcket 2
Antal lägenheter
4
TV och bredband
SEOM
Renoveringar utförda och planerade
2019 installation av laddboxar för elbil.
2020 stamspolning.

Planerat underhåll;
Fasadtvätt.
Ommålning av fasader inom 2-3 år.
Planing och omläggning av sten och asfalt på minst två uppfarter.

Föreningen har en underhållsplan som löper till 2030
Parkering
Egna bilplatser i anslutning till entréer.
Allmänt om föreningen
Brf Täcket 2 är en äkta förening som bildades 2010 och upplåter marken med äganderätt. I föreningen finns fyra bostadsrättsradhus om 152 kvm vardera.

En överlåtelseavgift tas ut om 1 338 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 535 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2023.
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Organisationsnummer
769621-6188
Äkta förening
Ja
Överlåtelseavgift
1 338 kr
Pantsättningsavgift
535 kr
Föreningen äger marken
Ja
Tillåts juridisk person som köpare
Nej
Tillåts delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Byggår
2010
Utförd
Ja
Datum
28 November 2012
Energiförbrukning
82 kwh/kvm (Atemp) per år
Byggnadsår
2010
Boarea
152 kvm
Biarea
4 kvm
Uppvärmning
1 065 kr
El
959 kr
Vatten och avlopp
337 kr
Försäkring
418 kr
Total driftkostnad
ca 2 779 kr/mån
Kommentar
Kostnad för TV (ca 2.520 kr per år) och kostnad för internet (2.451 kr per år) tillkommer. Uppgifterna avseende driftskostnaderna kommer från säljaren.
Hiss
Nej
TV
Viasat
bredband
Fiber
Susanne Persson1111x

Susanne Persson

Fastighetsmäklare / Partner

0733-61 22 86

susanne@susannepersson.se

image222

Oscar Stridh

Fastighetsmäklare

0760-51 86 66

oscar@susannepersson.se

Lillebovägen 52D

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!