• Fin kvällssol på baksidan
  • Stort radhus 134 kvm
  • 4 stora sovrum på övre plan
  • Förening med låg skuldsättning
  • Lugnt läge nära ängen och skolor

  • Antal Rum 5 rum
  • Hustyp Bostadsrättsradhus
  • Boarea 134 kvm
  • Månadsavgift 5 160 kr. I avgiften ingår värme, vatten, parkering med laddbox och renhållning
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Stort radhus 134 kvm med eftersökt baksida där solen skiner från tidig eftermiddag till sen kväll. Den stora altanen gör att vardagsrummet känns extra rymligt under de varma årstiderna. Här väntar en, modern bostad med trivsam villakänsla och perfekt planlösning, hela 4 stora sovrum på övervåningen! Allt i lugna barnvänliga kvarter som samtidigt har närhet till både fina naturområden samt småstadskänslan och servicen kring Silverdals torg.

Planlösningen ger utrymme för både privatlivet och sällskapslivet, med en ljus, öppen och härlig entrévåning där kök och vardagsrum förenas över en stor yta för umgänge och gästfrihet. Till detta har du en övervåning med fyra stora sovrum så att alla familjemedlemmar får egen plats och underlättar för den som jobbar hemifrån.

Material och interiör är genomgående stilrena och tidlösa, i stilren skandinavisk design. Ytskikten är renoverade 2020-2021 och går i ljusa kulörer. Golven är genomgående i ekparkett utom badrummen som har klinker med golvvärme. Badrummet på entréplan har dusch, det på andra våningen badkar och båda badrummen har handdukstork.

I dessa hus har man även planerat bra för förvaring, bland annat finns en stor inredd klädkammare på övervåningen. Till huset hör en p-plats med laddbox och ett bra utomhusförråd för stolsdynor, grill och verktyg. Huset har flera uteplatser, främst baksidans altan i soligt och ändå insynsskyddat läge och den fina balkongen på övervåningen där man fångar de sista solstrålarna. Det finns också en mindre entréveranda på framsidan.

För familjen som vill bo lugnt och barnvänligt men samtidigt nära service och kommunikationer är läget optimalt - nära torg och butiker, samtidigt som det är promenadavstånd till såväl skog och badplats som kommunikationer. Silverdal är välplanerat med lekplatser, förskolor och skolor, här finns många grönytor och inte minst Edsvikens natur och motionsspår. När du vill äta gott har du Lillstugan ett stenkast bort - en anrik krog som är älskad av Silverdalsborna.

I närheten finns även stora härliga naturområden för promenader och strövtåg i skog och mark, bland annat finns fina motionsspår. Lägg till badplatser kring Edsviken, och familjen har här alla möjligheter till ett aktivt friluftsliv alla årstider.

Kring torget finns närlivs, restauranger, café och gym. Det går också snabbt att promenera eller cykla till Sollentuna centrum eller Mall of Scandinavia för större shoppingturer. När du ska till city eller jobb med mera har du bra kommunikationer bara några minuter bort, där det går bussar till t-bana i Kista och till pendeltågsstationerna i Helenelund och Sollentuna. Jobbar du inne i stan har du en utmärkt direktbuss till och från Norra Bantorget varje vardag.

Välkommen till ett kanonläge i Silverdal, i ett välplanerat hus med många sovrum och uteplatser, samt en härligt öppen och inbjudande sällskapsvåning!

Larm finns och abonnemang kan övertas. Kontakta mäklaren för frågor om energideklaration och ändring av årsavgiften. Överlåtelseavgift är 1.190 kr och betalas av säljaren. Pantsättningsavgift är 476 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren. Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Föreningsnamn
Brf Stadsparken i Silverdal
Antal lägenheter
38
Allmänt om föreningen
Brf Stadsparken är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten Måltiden 2 i södra Sollentuna, Silverdal.
Föreningens fastighet består av 38 radhus i två plan upplåtna med bostadsrätt. Föreningen disponerar över 38 öppna parkeringsplatser. Alla hus är uppförda under 2006-2007
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Organisationsnummer
769615-2086
Gatuadress
Johannesbergsvägen 42
Postnummer
191 38
Stad
Sollentuna
E-post
ordforande@brfstadsparken.se
Äkta förening
Ja
Offentlig kontakt
Anteckningar
Ekonomiska förvaltaren till föreningen:
HSB Norra Stor-Stockholm
kundcenter61@hsb.se
ordforande@brfstadsparken.se
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Föreningen äger marken
Ja
Tillåts juridisk person som köpare
Nej
Tillåts delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift betalas av
Säljare

ÖVRIGT

Larm finns och abonnemang kan övertas.

Kontakta mäklaren för frågor om energideklaration och ändring av årsavgiften.

Överlåtelseavgift är 1.190 kr och betalas av säljaren.
Pantsättningsavgift är 476 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Byggnadstyp
2 plans radhus
Boarea
134 kvm
Fönster
3-glas isolerfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluftsventialtion
Övriga byggnader
Förråd ca 10 kvm
Renoveringar
2021 - Tapetsering sovrum på övre plan
2020 - Nya ytskikt entréplan samt hall och sovrum på övre plan
2020 - Markiser på framsidan
2020 - Fasaden ommålad (föreningen)
2018 - Ny kyl och frys
2017 - Trädäck på baksidan
2014 - Nytt sovrum på övervåningen

El
1 064 kr
Försäkring
336 kr
Total driftkostnad
ca 1 400 kr/mån
Kommentar
Kostnad för TV och internet samt elbil tillkommer. Uppgifter avseende driftskostnaderna kommer från säljaren.
Hiss
bredband
Fiber via Sollentuna stadsnät, flera leverantörer att välja mellan.
Rådanvägen 13

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Sö 17/10 2021, KL 13:00 - 13:45

Patrik Bergström

Patrik Bergström

Fastighetsmäklare

0733-15 19 54

patrik@susannepersson.se

KONTAKTA MIG