• Totalyta om 437 kvm
 • Eldstäder
 • 8-9 sovrum
 • 4 badrum
 • Ypperliga förvaringsmöjligheter
 • Låg drift
 • Soligt sydvästläge
 • Mysig trädgård
 • Nära service
 • Näsbypark C

 • Antal Rum 13 rum varav sovrum 8 - 9
 • Hustyp Friliggande villa
 • Boarea/Biarea 272 kvm / 165 kvm
 • Tomtarea 2148 kvm
 • Byggnadsår 1962, Utbyggt 1999
 • Upplåtelseform Friköpt

Rymlig havsnära familjevilla, om totalt 437 kvm, i Näsbypark med härlig tomt i sydvästläge

Varmt välkomna till ett härligt hem med plats för den verkligt stora familjen. Hela 13 rum och stort kök samt möjlighet till 8-9 sovrum och hela fyra badrum finns. Huset har en totalyta om 437 kvm (enligt taxeringsinformation). Huset för den stora familjen, generationsboende eller kanske familjen som vill ha kontor hemma. Huset är beläget i ett fantastiskt havsnära och soligt sydvästläge i exklusiva Näsbypark med närhet till service, kommunikationer, förskolor och skolor.

Huset har genomgående behaglig färgsättning, smakfulla materialval, vackra golv, stora sociala ytor och en ljus och luftig atmosfär med fint ljusinsläpp via många fönster. Här kan man umgås med familj och vänner eller om man vill hänga i sin egen lilla vrå för lite självsamhet ibland. Fantastiskt kök med all tänkbar funktionalitet, lättarbetat och färgsatt i behaglig grå nyans. Vid matplatsen får många plats runt bordet. Mysigt vardagsrum med fin eldstad höjer charmfaktorn ännu ett snäpp. Eldstad finns även i källarplan. De många och helkaklade badrummen underlättar morgonrusning innan arbete och skola tar vid. Bastu finns också att tillgå. En angenäm utmaning blir att välja sovrum då det finns så många. Ja, här finns helt enkelt plats för en härligt stor familj som vill ha gott om utrymme. Ljuvlig miljö både ute och inne, fina uteplatser, härligt tom i soligt läge där både barn och vuxna kan utmana varandra i en fotbollsmatch eller krocket.

Näsbypark är det mest exklusiva området i Täby. Havsnära med Stora Värtan i öster. Fina naturområden för rekreation och härliga promenader. Näsbypark centrum erbjuder god närservice med mataffär, restauranger, bibliotek, apotek, frisör och mycket mer. När man behöver något av "allt" så ligger Täby centrum bara några minuter bort.

Det finns gott om badplatser i närområdet. Sandstrand vid Näsängsbadet, klippbad vid Kråkudden och Norskogsbadet med utomhuspool. För den golfintresserade så är Täby/Danderyd lite av golfens mecka med många banor att välja på. Det finns även tennisbanor, båtklubbar och ridhus i närområdet. Näsby Slott är ett självklart utflyktsmål för en härlig slottslunch i mysig miljö.

I Näsbypark finns flera grundskolor, både kommunala och friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor i närområdet.

Kommunikationer finns med Roslagsbanan som tar er till Stockholms östra på ca 20 minuter. Även bussar mot Täby centrum och Mörby centrum. E18 nås snabbt och tar er vidare mot era mål.

Ta med hela familjen och känn er varmt välkomna på visning...

Tomtarea
2148 kvm
Övrigt
Stor friköpt plan tomt i fint sydvästläge. Privat oas med lummig baksida. Stor gräsmatta för stoj och lek. Eller kanske spännande tävlingar med familj och vänner. Badminton, krocket eller kubb. Plats finns för partytält när det är dags för trädgårdskalas och väderprognosen är lite osäker. På tomten finns två fantastiska ekar, varav en bär på många minnen, lite av trädgårdens själ där man kan sitta under och filosofera eller bara vara. Tystnaden, prassel i löv och småfåglarnas kvitter är ju som balsam för hela kroppen. Med tanke på säkerhet för små barn och husdjur så är hela tomten inramad av stängsel.
Sammanställning uteplats
Huset bjuder på många fina uteplatser. Sol eller skugga vilket man vill ha. Möjlighet till både morgonsol eller kvällssol. El finns draget till alla uteplatser om man behöver kanske en myggfångare, sätta upp elvärme eller belysning. Altanen på framsidan har plats för många sittande gäster runt matbordet. "Bryggan" på baksidan är perfekt för egen tid, yoga, läs en bok eller varför inte en slummer i hängmattan.
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
tomt parkering
Lång uppfart med plats för många bilar. Elbilsladdare finns och infarten har elektrisk grind.
Utförd
Ja
Datum
05 Juni 2023
Energiförbrukning
30 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiförbrukning
53 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
B
Byggnadsår
1962, Utbyggt 1999
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Boarea
272 kvm
Biarea
165 kvm
Antal sovrum
8 - 9
Fasad
Puts
Fönster
2 och 3-glasfönster
Stomme
Betong/lättbetong
Utv. plåtarbete
Koppar
Grundmur
Betong
Tak
Tegel och plåt
Grund
Källare med betongplatta
Uppvärmning
Bergvärme med dubbla djupa borrhål, delvis golvvärme och braskamin
Ventilation
FTX
Övriga byggnader
Friggebod
Renoveringar
2015 Ytskicksrenovering alla väggar och tak, slipning och lackning alla golv, trappor, mm. Nytt golv vardagsrum, Sovrum 1 och Sovrum 6. Översyn el inkl nya spots i köket och ny belysning uppfarten. Ombyggnad klädkammare, loft, dressingroom. Garderober till sovrum 5 och 6. Stängsel och grindar. Ny köksfläkt Fjärrkåpan. Radiator till klädkammare. Två nya ventilationsaggregat Systemair (källare och vind).
2017 Ny spis - Gorenje.
2018-2019 Trädgårdsplanering och anläggning inkl häck mot gatan. Altanbyggen inkl ny trädgårdsbelysning. Nya WC-stolar. Grindmotor framsidan. Klinker bakentrén. Markarbeten - omläggning plattor, avrinningsbrunnar fram- och baksida.
2020 Byte vattenmätare. Plåtarbeten balkong och kupa.
2021 Elbilsladdare: Charge Amps Halo.
2022 Renovering kök: luckor och bänkar. Nya vitvaror kök och tvättstuga. Relining avloppsrör. Ny fläktmotor till radonsug. Nytt tak och vindskivor bodar.
2023 skorsten sotad och kontrollerad.

Vitvaror
Spis 2017 Gorenje
Kyl och Frys 2022 Samsung
Diskmaskin 2022 Asko
Två tvättmaskiner 2022 Electrolux
Torktumlare 2022 Electrolux
Två äldre extrafrysar och emn äldre extrakyl i källaren.

Uppvärmning
37 500 kr
Vatten och avlopp
6 000 kr
Sotning
700 kr
Renhållning
2 300 kr
Försäkring
15 000 kr
Total driftkostnad
ca 61 500 kr/år
Antal i hushållet
5
Kommentar
I angiven kostnad för uppvärmning ingår även hushållsel (24 700 kWh/år schablonberäknat på 1,50 kr/kWh). Kostnader tillkommer för TV/bredband. Samtliga uppgifter är beräknade enligt schablon/nuvarande förhållande och kan både vara högre och lägre för nya ägare/boende beroende på avtal och familjekonstellation.
TV
Fiber
bredband
Fiber
Rättigheter / Gemensamhets-
anläggningar
Last: Avtalsservitut Va-Ledningar, 01-IM4-84/26224.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer
Avtalsservitut Va-Ledningar
Planbestämmelser
Byggnadsplan (1927-06-03)
Rättigheter last
Last: Avtalsservitut Va-Ledningar, 01-IM4-84/26224.1
Totalt
9 900 000 kr
Taxeringsår
2021
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
5 000 000 kr
Markvärde
6 000 000 kr
Värdeår
1972
Totalt
11 000 000 kr
Skatt/Avgift
9 287 kr
BUDGIVNING PÅGÅR
Centralvägen 20

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Susanne Persson

Susanne Persson

Fastighetsmäklare / Partner

0733-61 22 86

susanne@susannepersson.se

KONTAKTA MIG