• Vacker tomt
 • Grymt solläge
 • Fantastisk charm
 • Fint renoverad
 • Nära natur
 • 192 kvm i etage
 • Härliga sällskapsytor

 • Antal Rum 8 rum varav sovrum 5
 • Hustyp Friliggande villa
 • Boarea/Biarea 192 kvm / 43 kvm
 • Tomtarea 1131 kvm
 • Upplåtelseform Friköpt

Välkommen till en fantastiskt charmig villa med många rum!

Denna bostad är verkligen unik med sina fyra etage, rymd, charm och fantastiska ljusinsläpp. Med sin vackra trädgårdstomt som angränsar till en allmänning är läget både privat och lugnt och altanen på gavelsidan har perfekt läge med eftermiddags och kvällssol. Det stora vardagsrummet på det första etaget får ett underbart ljusinflöde från fönster i tre väderstreck och dubbeldörrarna till ytterligare en uteplats.

Här får du 8 rum varav 4-5 möjliga sovrum. Etage ett och två skapar tillsammans en ljus och representativ sällskapsdel samt kontor/gästrum. På tredje etaget finns tre sovrum med fönster i två väderstreck och generöst ljusflöde. Badrummet är smakfullt renoverat med en charmig stil som passar huset. En halvtrappa upp finns det övre allrummet, ett riktigt mysrum med öppen spis och gott om plats för familjehäng. Här finns även en balkong i sydvästläge samt villans master bedroom.

Läget är optimalt, nära naturen och samtidigt i ett lugnt äldre villakvarter. Baksidan gränsar till en allmänning vilket gör läget extra ostört och avskilt. Stora grönområden finns nära, med vackra stigar och löparspår. I närheten finns även hela Järvafältet.

Vardagsservice finns på gångavstånd, bland annat i Sollentuna centrum ca 1,5 km bort, med mängder av butiker, restauranger och biograf. Även Häggviks handelsplats ligger ca 1,5 km bort. 700-800 meter från huset har du både förskolor och skola. Ca 7 minuter till bussar mot stan, 15 min till Sollentuna centrum. Buss 528 går cirka 400 meter från huset och trafikerar både Sollentuna pendeltågsstation samt Helenelunds station. Jobbar du i centrala Stockholm har du pendelbuss till stan cirka 500 meter från huset, och till Kista företagspark är det cykelavstånd.

Välkommen till en otroligt charmig villa med vacker trädgårdstomt och fantastiskt läge intill grönområden!

Tomtarea
1131 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden. Taxeringsvärdet skiljer sig från fastighetsutdraget o uppgift från Skatteverket, vänligen kontakta fastighetsmäklaren vid frågor.

Utförd
Datum
20 April 2017
Energiförbrukning
91 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
E
Byggnadsår
1925/2008
Boarea
192 kvm
Biarea
43 kvm
Antal sovrum
5
Fasad
Stående träpanel
Fönster
3-glasfönster isoler
Stomme
Träkonstruktion
Bjälklag
Träkonstruktion
Utv. plåtarbete
Lackad plåt
Grundmur
Betonghålsten
Tak
Tegel, betongpannor, plåt
Grund
Betongplatta på mark och källare
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Självdrag
Övriga byggnader
Garage samt uppfart med plats för två bilar
Renoveringar
2021 Renovering källare och ytskikt i tvättstuga. Garage ombyggt till gym med nya ytskikt. Byte av tak på original byggnaden samt garage. Byte av V/A ut till gata.
2018 Gamla och nya delen renoverades med nya ytskikt, slipade golv, klinker i hallen samt ombyggnation av sovrum och trivselyta på övre plan.
2015 Nytt badrum öp och altan.
2008 Utbyggnad om ca 100 kvm, dränering, byte av fasad, nya fönster, kök, utbygge av altan samt toalett.
2005 Bergvärme
Uppvärmning
30 000 kr
Vatten och avlopp
4 000 kr
Renhållning
3 000 kr
Försäkring
8 200 kr
Total driftkostnad
ca 45 200 kr/år
Antal i hushållet
5
Kommentar
Summa ca 3 767 kr/mån. I kostnaden för uppvärmning ingår kostnaden för hushållsel. Uppgift avseende driftskostnader kommer från säljaren.
TV
Tv och internet via fiber
Totalt
6 900 000 kr
Bolag
Trygg Hansa
Förbesiktigad
Ja
Taxeringsår
2021
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
2 831 000 kr
Markvärde
3 981 000 kr
Värdeår
1929
Totalt
6 812 000 kr
Skatt/Avgift
8 524 kr
BUDGIVNING PÅGÅR
Fyndevägen 10

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Madeleine Thorén

Madeleine Thorén

Fastighetsmäklare

0733-15 19 51

madeleine@susannepersson.se

KONTAKTA MIG