• Renoverad familjevilla 201 kvm
  • Drömträdgård med pool
  • Solig stor tomt 1574 kvm
  • Nära kommunikationer och skolor

  • Antal Rum 7 rum varav sovrum 4
  • Hustyp Friliggande villa
  • Boarea/Biarea 156 kvm / 45 kvm
  • Tomtarea 1574 kvm
  • Upplåtelseform Friköpt

Poolvilla med sol från morgon till kväll finns på stor och plan tomt med underbar trädgård. I lugna kvarter väntar väl underhållet 20-tals hus totalt 201 kvm med 4 bra sovrum och stora sociala ytor. Huset är väl omhändertaget med modernt lantkök, nya badrum, bergvärme, braskamin, laddbox. Här finns allt som den moderna familjen söker – det är bara att flytta in!

Huset har en tilltalande planlösning med flera sällskapsrum på entréplan samt 3 sovrum och allrum på övre plan. Källaren med vattenburen golvvärme och egen ingång hyser ytterligare ett stort sovrum, perfekt för tonåringen eller gäster. Samtliga våningsplan har renoverats genom åren se även renoveringslista.

Trädgården är en av de finaste i Edsviken. Den stora insynsskyddade och soliga tomten möjliggör både stora och små trädgårdsdrömmar. Lummig grönska ramar in plana gräsmattor perfekta för barnens lek och spel. Här finns äppelträd, körsbärsträd, plommonträd, bärbuskar med svarta och röda vinbär, röda krusbär och hallon samt en vinranka. Det är en skön känsla att fylla skafferiet med den egna trädgårdens bär och frukt.

Poolen med poolhus är den naturliga samlingspunkten i trädgården. Det är inte bara svalkande bad i sommarhettan, poolhuset är även det inspirerande hemmakontoret nästan hela året. Trädgården rymmer också ett stort antal vackra buskar och träd som spirea, syren, parklönn, japanskt körsbär, prydnadskörsbär, prydnadsapel, prydnadshassel, pil. Här finns också prunkande rabatter med perenner, hortensia, ginst, rosor, pioner, julros, gullvivor och kärleksört. På tomten finns också ett isolerat förråd med eluttag.

Läget är oslagbart med gångavstånd till skolor och kommunikationer samt Edsvikens caféliv med Gelaterian och Gateau runt hörnet samt flera restauranger i området. Med cykeln är det nära till tennisbanorna, Sollentunavallen och simhallen perfekt när barnen är äldre. Mataffärer och shopping finns i närområdet vid Helenelund och Sollentuna Centrum. Smidiga kommunikationer med bussar vid Sollentunavägen och pendeln från Helenelunds station.

Edsviken erbjuder ett rikt båtliv med flera båtklubbar. Här finns också stora skogsområden för promenader och fina stråk hela vägen från Tegelhagen in till Hagaparken och stan via Ulriksdals Slott och Trädgårdar med butik, självplock och café. På vintern väntar skridskoåkning på isen med fika eller en tur till Väsjöbacken för utförsåkning.

Välkommen till en underbar familjevilla med pool på stor, solig och insynsskyddad tomt i lugna kvarter centralt i Edsviken nära skolor, kommunikationer och puls!

Tomtarea
1574 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
tomt parkering
Carport med laddbox och plats för en bil samt flera parkeringsplatser på tomten

Braskamin finns på entréplan. Pool (8 x 4 m) med lagun (3 x 0,5 m) Uppgifter beträffande boarea och biarea skiljer sig mellan uppmätning (156+45 kvm) och fastighetsutdrag (132+88 kvm). Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Utförd
Ja
Datum
14 September 2022
Energiförbrukning
108 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
D
Byggnadsår
1929
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Boarea
156 kvm
Biarea
45 kvm
Antal sovrum
4
Fasad
Träpanel
Fönster
3-glas isolerfönster
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Galvad plåt
Grundmur
Betong, betonghålsten och Leca
Tak
Betongpannor
Grund
Grundsulor, krypgrund och plintgrund
Uppvärmning
Bergvärme (borrdjup 210 m)
Ventilation
Självdrag
Övriga byggnader
Isolerat förråd med eluttag (9 kvm)
Lekstuga
Renoveringar
2018 - Tvättstuga med dusch (källare)
2018 - Stambyte, nya golvbrunnar och vattenburen golvvärme (källare)
2018 - Fönster (vardagsrum, veranda och sovrum)
2017 - Poolhus
2015 - Ny elcentral
2014 - Badrum (övre plan)
2011 - Pool
2011 - Bergvärme
2010 - Braskamin
2010 - Dränering
2010 - Vattenburen golvvärme i sovrum och pannrum (källare)
Uppvärmning
30 000 kr
Vatten och avlopp
4 000 kr
Renhållning
1 800 kr
Total driftkostnad
ca 35 800 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
Summa ca 2 983 kr/mån. I kostnaden för uppvärmning ingår hushållsström och elbil. Kostnader för Tv/bredband och försäkring tillkommer. Uppgifter avseende driftkostnad kommer från säljaren.
bredband
Fiber från Sollentuna stadsnät (SEOM)
Rättigheter / Gemensamhets-
anläggningar
Last: Avtalsservitut: Villa, 0163-F5216.4
Planbestämmelser
Detaljplan
Rättigheter last
Last: Avtalsservitut: Villa, 0163-F5216.4
Totalt
1 250 000 kr
Taxeringsår
2021
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
2 778 000 kr
Markvärde
4 692 000 kr
Värdeår
1958
Totalt
7 470 000 kr
Skatt/Avgift
8 874 kr
Kummelbyvägen 19

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Patrik Bergström

Patrik Bergström

Fastighetsmäklare

0733-15 19 54

patrik@susannepersson.se

KONTAKTA MIG