• Första parkett mot Edsvikens vatten
  • Enplansvilla
  • Hörntomt
  • Insynsskyddat och soligt läge
  • Lugnt läge vid återvändsgata

  • Antal Rum 4 rum varav sovrum 3
  • Hustyp Friliggande villa
  • Boarea 119 kvm
  • Tomtarea 927 kvm
  • Upplåtelseform Friköpt

Första parkett mot Edsvikens vatten på insynsskyddad hörntomt i lugna kvarter – bättre blir det inte! Det är sant som det är sagt, att allt handlar om läget – och här är just läget nästan oöverträffat, öppet och fint mot en allmänning och med utsikt över Edsvikens vatten och båtbryggor ett stenkast från huset! Dessutom kan du snöra på dig tennisskorna hemma och knalla iväg till tennisbanorna ett par minuter bort.

Villan omfattar idag 4 rum på 119 kvm plus en fin inglasad veranda som har utsikt mot Edsviken. Huset omges dessutom av en stor plan hörntomt på en återvändsgata vilket ger mycket lugn och avskildhet samtidigt som du har en fri vy mot grönytorna mellan tomten och vattnet.

Bostaden är i behov av renovering, vilket gör det till ett bra alternativ för familjen som söker möjligheten att skapa något nytt och utforma bostaden efter egna behov och önskemål. Det finns dock delar som är nyare; taket som är från 2007 och glasverandan som byggdes 2012. Väl värt att bevara är också husets många och stora fönster som ger ett magnifikt ljusinsläpp i både vardagsrummet och alla sovrum.

För en mindre familj eller ett par med utflugna barn fungerar planlösningen i nuvarande form, med stort härligt vardagsrum, tre rejäla sovrum och spatiöst kök. Uterummet/glasverandan är ett riktigt fint extrautrymme och utöver denna finns ett traditionellt altandäck på framsidan.

Trädgården är som sagt väl tilltagen och plan, perfekt för spring, lek och bollspel. Vid infarten finns ett förråd och carport. När du behöver större ytor för picknick eller brännboll/fotboll med barnen eller vännerna, behöver du bara kliva ut på den stora ängen utanför tomten.

Livet på en återvändsgata ger en lugn miljö med väldigt lite biltrafik, men med snabb och smidig tillgänglighet till kommunikationer tack vare busshållplats 3 minuter bort.

Utöver direkt access till Edsviken med badplats, båtklubb och strandpromenad, bor du även granne med Tegelhagens naturreservat med motionsspår en minut från huset.

Det allra mesta av service och bekvämligheter hittar du inom gångavstånd, som förskolor och skolor, service med mera. Det är inte långt till Silverdal med eget torg, mataffär med mera, och med buss, cykel eller bil når du snabbt Sollentuna eller Mall of Scandinavia med massor av butiker.

Välkommen till ett av Edsvikens allra finaste lägen med alla möjligheter att skapa ett drömhus, på första parkett mot Edsvikens vatten!

PLANLÖSNING:

HALLEN är väldigt välkomnande med sin härliga öppenhet mot sällskapsdelen, som avgränsas med smäckra spaljéväggar i vitt. Här finns även bra plats för klädavhängning och förvaring, allt i en praktisk och rymlig entrédel med parkettgolv.

BADRUMMET nås både från hallen och master bedroom, och är inrett med ljusa klinker och kakel samt bra badrumsmöblemang. Praktiskt är en separat wc-del med tillhörande tvättställskommod utanför stora badrummet.

VARDAGSRUMMET är väldigt frikostigt med ytor och rymd, ett riktigt bra sällskapsrum i vinkel med maffigt ljusinsläpp från stora fönsterpartier längs både framsidan och gaveln. Här finns även en eldstad bredvid utgången till verandan. Väggarna är vita och rummet har ett ljust parkettgolv.

UTERUMMET som byggdes 2012 har bidragit med stort mervärde till huset, med ett mycket fint extra sällskapsrum, helt inramat av stora skjutglaspartier och med gediget trägolv. Här är det fritt fram att öppna upp glaspartierna vid sol och värme, och stänga igen för att förlänga säsongen och njuta av vår eller höst i ett fint ”mellanrum” mellan inne och ute.

KÖKET är rymligt och har bra ytor för både matlagning och en rejäl matplats. Arbetsdelen är i vinkel och även om inredningen behöver uppdateras är vitvarorna relativt nya och i rostfritt. Golvet är parkett.

SOVRUM 1 är husets självklara föräldrarum med avskilt läge innanför vardagsrummet, egen klädkammare och dessutom access till badrummet. Nuvarande inredning är heltäckningsmatta och vita väggar.

SOVRUM 2 är ett bra barnrum med mörkt parkettgolv och vita väggar, samt gott om plats för både säng, skrivbord och förvaring.

SOVRUM 3 passar bra till minstingen eller som arbetsrum. Även här ryms flera möbler. Rummet har blå heltäckningsmatta och vita väggar. Alla tre sovrum får riktigt mycket ljusinsläpp tack vare de stora fönstren längs hela baksidan.

TVÄTTSTUGAN har groventré direkt från framsidan och är i bra storlek, med interiör bestående av plastmatta, mönstrade tapeter, förvaringsskåp och diskbänk.

Tomtarea
927 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
tomt parkering
Carport med plats för 1-2 bilar

Öppen spis finns i vardagsrummet. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Utförd
Ja
Datum
17 Augusti 2022
Energiförbrukning
125 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
D
Byggnadsår
1977
Byggnadstyp
1 plan
Boarea
119 kvm
Antal sovrum
3
Fasad
Kalksandsten och träpanel
Fönster
Isolerglaskassetter
Stomme
Träkonstruktion
Grundmur
Betongbalkar på plint
Tak
Plåt
Grund
Krypgrund med träbjälklag
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump och elradiatorer
Ventilation
Mekanisk ventilation
Övriga byggnader
Förråd vid carport (ca 15 kvm).
Renoveringar
2012 - Uterum (Willab Garden)
2007 - Nytt tak
Uppvärmning
15 000 kr
Vatten och avlopp
3 400 kr
Renhållning
1 200 kr
Total driftkostnad
ca 19 600 kr/år
Kommentar
Summa ca 1 663 kr/mån. I kostnaden för uppvärmning ingår hushållsström. Kostnader för Tv/bredband och försäkring tillkommer. Uppgifter avseende driftkostnad är en uppskattning av säljaren.
bredband
Fiber finns framdraget till tomtgränsen beställ anslutning från SEOM Sollentuna stadsnät.
Planbestämmelser
Byggnadsplan Ändring Av Dp
Totalt
315 000 kr
Taxeringsår
2021
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
2 392 000 kr
Markvärde
4 403 000 kr
Värdeår
1977
Totalt
6 795 000 kr
Skatt/Avgift
8 874 kr
Mårdvägen 11

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Patrik Bergström

Patrik Bergström

Fastighetsmäklare

0733-15 19 54

patrik@susannepersson.se

KONTAKTA MIG