• Charmig villa i 20-talsstil
 • Hörntomt
 • Påkostade materialval
 • Nybyggt gästhus
 • Stor altan
 • Integrerat SPA-bad
 • Elbilsladdare
 • Vackert anlagd trädgårdstomt

 • Antal Rum 6 rum varav sovrum 3 - 4
 • Hustyp Friliggande villa
 • Boarea/Biarea 161 kvm / 66 kvm
 • Tomtarea 821 kvm
 • Upplåtelseform Friköpt

Charmig och välrenoverad villa i 20-tals stil, med påkostade materialval och ett fantastiskt läge!

I Edsvikens lugna villakvarter hittar du denna utsökta bostad som under senaste åren genomgått smakfulla renoveringar i genomtänkta och påkostade materialval. Exteriört har man tagit fram den vackra trädgården med stenläggning, blomsterprakt och en väl tilltagen altan sträcker sig runt ena kortsidan med sol från morgon till kväll och ger plats för både loungemöbel, integrerat SPA-bad, varm-/kallvattendusch och grillplats.

Runt altanen växer nyanlagda rabatter upp och SPA-badet omges av en ny häck för insynsskydd. Från parkeringen i gatsten leder stengången fram till en pampig entrédörr i teak. Även det nybyggda gästhuset pryds av en vacker dörr i teak samt smakfulla materialval och påkostade detaljer likt huvudbostaden. Ulriksdals Slottsträdgård har anlagt vackra rabatter med både buxbom och lavendel. Trädgården är tämligen insynsfri och privat sommartid då den kantas av en tät, grönskande häck. Ett komplett bevattningssystem är installerat över hela tomten med spridare, sprinklers, droppslangar mm, allt med WiFi-styrning (Gardena). Den nylagda gräsmattan tas väl om hand av en robotgräsklippare från Husqvarna. Infarten rymmer 2-3 bilar och elladdare finns installerad. Ny elkabel från tomtgräns, SEOM kopplar på den i slutet av augusti.

Denna vackra villa är även renoverad interiört kommer fotas inom kort. För komplett specifikation över genomförda renoveringar och materialval/leverantörer se separat dokument nedan.

Bostaden har ett utmärkt läge nära Edsvikens Piazza & Gelateria med uppskattad uteservering, god mat och glass, perfekt för både besök och beställning/hämtmat. Även Gateau ligger väldigt nära. Några minuter bort har du Edsviken med strandpromenad och badplatser, och lite längre bort finns Tegelhagens naturreservat med skog och motionsspår för promenader, löpning med mera. Det är gångavstånd till Sollentuna Centrum med ett rikt utbud av butiker, service, restauranger, mataffärer, apotek etc. Det går även att ta buss till centrum och pendeltågsstation. Kommunikationerna är smidiga med pendeltåg från antingen Helenelund eller Sollentuna, där pendeln tar ca 9 min till Odenplan, och direktbussar in till Stockholms city på vardagar. Det går även snabbt att ta sig till t-banan och gallerian i Kista.

Välkommen till en smakfullt renoverad villa med välskött trädgård!

Tomtarea
821 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Utförd
Ja
Datum
07 September 2022
Energiförbrukning
90 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
C
Byggnadsår
1935
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Boarea
161 kvm
Biarea
66 kvm
Antal sovrum
3 - 4
Fasad
Puts
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övriga byggnader
På tomten finns ett vackert gästhus, även det smakfullt renoverat
Renoveringar
För komplett lista över renoveringar och material/leverantör se separat dokument
Uppvärmning
29 521 kr
El
30 396 kr
Vatten och avlopp
6 309 kr
Renhållning
4 123 kr
Total driftkostnad
ca 70 349 kr/år
Antal i hushållet
3
Kommentar
Summa ca 5 862 kr/mån. Detta inkluderar laddning av elbil samt åretruntuppvärmning av SPA bad. Exkl elbil och SPA-bad ligger förbrukningen på ca 36-38 000 kWh/år. Tillkommer gör kostnad för försäkring samt tv och internet. Uppgift avseende driftskostnader kommer från säljaren.
Rättigheter / Gemensamhets-
anläggningar
Last: Avtalsservitut: Villa, 0163-F5216.4
Planbestämmelser
Detaljplan
Rättigheter last
Last: Avtalsservitut: Villa, 0163-F5216.4
Totalt
9 000 000 kr
Förbesiktigad
Ja
Taxeringsår
2021
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
3 604 000 kr
Markvärde
3 909 000 kr
Värdeår
1948
Totalt
7 513 000 kr
Skatt/Avgift
9 287 kr
Nyodlingsvägen 22

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Madeleine Thorén

Madeleine Thorén

Fastighetsmäklare

0733-15 19 51

madeleine@susannepersson.se

KONTAKTA MIG