• Öppna sociala ytor
 • Sex sovrum
 • Bergvärme
 • Pool
 • Kombinera boende och verksamhet
 • Lugnt läge mot naturreservatet

 • Antal Rum 7 rum varav sovrum 6
 • Hustyp Friliggande villa
 • Boarea/Biarea 154 kvm / 81 kvm
 • Tomtarea 992 kvm
 • Byggnadsår 1936, Tillbyggt 2001
 • Upplåtelseform Friköpt

Med lugnt och fint läge på skafttomt från återvändsgata ligger denna 30-talsvilla med gott om plats även för den stora familjen. Fina möjligheter att kombinera boende med egen verksamhet som exempelvis mottagning eller kontor tack vare separat ingång i souterrängplanet. I närområdet ligger både förskolor och en grundskola. Till busshållplatsen tar du dig gåendes på en minut.

Tomten angränsar direkt till Törnskogens naturreservat. På baksidan, mellan huset och skogen, ligger ett riktigt stort altandäck och den egna poolen. Poolen täcks av ett skjutbart pooltak. På framsidan finns också en stor altan med plats för loungehäng och grill. Utanför entrén finns också plats för exempelvis en cafémöbel.

Entréplanet har en härlig planlösning som inbjuder till samvaro och gemenskap. Hallen är rymlig och fyra fönsterrutor medför ett ljust välkomnande in i huset. I anslutning till hallen ligger en gästtoalett med vägghängd WC och handfat. Köket består dels av en arbetsdel, dels av en matrumsdel. Fullt utrustat i arbetsdelen med induktionshäll, fläkt, dubbla kyl/frys, inbyggnadsugn och diskmaskin, gott om bänkytor. Matrumsdelen har plats för ett riktigt stort middagssällskap då pandemin är över. Fönster åt tre håll ger mycket fint ljusinsläpp, under ena fönstret finns en trevlig platsbyggd sittbänk. Riktigt stort vardagsrum och även det har fönster åt tre håll. Här finns en värmande braskamin. Utgång till altanen.

Övre planet har hela fyra sovrum. Master Bedroom har hel garderobsvägg med skjutdörrar och här ligger en heltäckningsmatta. Övriga tre sovrum kan disponeras som just det eller varför inte som gäst-/arbetsrum om behovet finns. I två av dem ligger trägolv, i ett laminatgolv. Här finns också ett helkaklat duschrum med dusch, vägghängd WC och tvättställ samt golvvärme. Hallen har utgång till balkong med trappa ner till trädäcket och poolen på baksidan.

Souterrängplanet har en inre hall och passage med hel garderobsvägg med gott om plats för förvaring. Innanför passagen ligger ett stort sovrum, laminatgolv. Även i detta plan finns ett helkaklat duschrum med dusch, vägghängd WC och tvättställ samt golvvärme. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho, plastmatta. Bakom en dörr i tvättstugan finner du bergvärmepumpen. Från tvättstugan kommer man också in i ytterligare ett stort rum, med laminatgolv och en klädkammare. Detta rum når man också från groventrén, som har en separat ingång från gården. Det gör rummet lämpligt som antingen sov-/gäst-/arbetsrum eller som exempelvis kontor eller mottagning.

Tomtarea
992 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Utförd
Datum
10 Mars 2021
Energiförbrukning
104 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
D
Byggnadsår
1936, Tillbyggt 2001
Byggnadstyp
2 ½ plan i souterräng
Boarea
154 kvm
Biarea
81 kvm
Antal sovrum
6
Fasad
Trä
Fönster
3-glasfönster isoler, 2-glas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundmur
Betonghålsten
Tak
Betongpannor / falsad plåt
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Självdrag
Renoveringar
2001
El
9 845 kr
Försäkring
11 242 kr
Övriga kostnader
21 286 kr
Total driftkostnad
ca 42 373 kr/år
Antal i hushållet
6
Kommentar
Posten övrigt är den summerade kostnaden för uppvärmning, VA och renhållning samt bredband.
bredband
Fiber från SEOM
Planbestämmelser
Avstyckningsplan Ändring Av Dp
Totalt
5 550 000 kr
Företag
SEOM
Ellevrantör
Telinet
Bolag
Länsförsäkringar
Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
2 409 000 kr
Markvärde
2 329 000 kr
Värdeår
1968
Totalt
4 738 000 kr
Skatt/Avgift
8 524 kr
Högsta bud

10 125 000kr

BUDGIVNING PÅGÅR
HÖGS TA BUD 9 750 000 KR
Skältorpsvägen 12A

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Per Larsson

Per Larsson

Fastighetsmäklare

070 495 74 55

per@susannepersson.se

KONTAKTA MIG