• Antal Rum 6 rum varav sovrum 3 - 5
  • Hustyp Friliggande villa
  • Boarea/Biarea 203 kvm / 45 kvm
  • Tomtarea 779 kvm
  • Upplåtelseform Friköpt

Rymlig villa för den stora familjen belägen idylliskt i Norrvikens villastad

Stor villa totalt 248 kvm väntar i Norrvikens idylliska villastad. Det är en rymlig bostad där entréplanet har stora representativa ytor och kök med matplats samt renoverat duschrum. Övervåningen erbjuder tre bra sovrum och stort allrum samt renoverat badrum med bastu. Dessutom finns en oinredd vind med access från allrummet.

Till huset hör ett stort garage och en lättskött tomt med fina uteplatser i soligt läge mot både söder och väster. Norrviken erbjuder ett bekvämt familjeliv med endast 30 min restid dörr-till-dörr till city samt förskolor, skolor, fotbollsanläggning och badplatser inom 5 minuters gångavstånd.

Boytan på 203 + 45 kvm omfattar 6 rum varav 3-5 sovrum. Planlösningen är väldigt fin med spatiöst vardagsrum i vinkel, riktigt rymligt kök med rejäl matplats och bra storlek på alla sovrum. Uteplatserna är generösa med stenlagd framsida och en gedigen altan som sträcker sig längs två sidor av huset, vilket ger obegränsat med sol på sommaren.

Andra fördelar är tvättstuga med groventré till/från tomten och ett stort lättillgängligt förråd bakom garaget. Det finns även klädkammare och separat kapprum för ytterkläder. Tomten på 779 kvm är plan, lättskött och lekvänlig, med begränsad insyn och som sagt optimalt solläge. Utöver garaget ryms två bilar på uppfarten.

Norrviken är den lugna, populära villastaden nära både vatten, natur, service och kommunikationer. Här har du gångavstånd till förskola och skola, och även till matbutik och Järvafältets naturområden för friluftsliv och motion.

Rakt ner längs gatan går du på några minuter till Norrvikens station och centrum, där det finns en utmärkt Ica-butik, pizzeria och populära Percys med ett högklassigt utbud av chark och delikatesser. För större shoppingturer tar du dig snabbt till handelsplatserna i Rotebro eller Häggvik.

Från centrumet fortsätter du ner till Norrvikens vatten med bad och strandpromenad. Här finns det finns många aktiviteter att välja på under alla årstider; Norrvikens IP har fotbollsplaner inom- och utomhus, Sjösportcenter med kajak och under vintern när isen ligger plogas en skridskobana på sjön. Åt motsatt håll finns sjön Ravalen, med fina badplatser.

Närheten till pendeln gör kommunikationerna enkla och smidiga, med en halvtimmes restid dörr-till-dörr om man jobbar i Stockholms city. Med bil är du ute på E4 inom några minuter.

Välkommen till en rymlig och trivsam familjevilla med stora sociala ytor både inne och ute, inredningsbar vind och idylliskt läge mitt i Norrviken, nära allt!

PLANLÖSNING:

Entrévåning

HALLEN är ett stort kapprum där man kan välkomna många gäster. Praktiskt är det också med en separat del där man kan samla ytterkläderna, dessutom finns två inbyggda garderober. Hallen är inredd med vita väggar och ljusgrått golv.

DUSCHRUMMET är fräscht renoverat med gråa klinker och helkaklade vita väggar. Utöver duschhörna finns rymlig tvättställskommod och spegelskåp samt handdukstork och vädringsfönster.

KÖKET är rejält och spatiöst, med utrymme för en stor matgrupp med plats för många till bords. Även arbetsytor och skåpinredning är generösa och funktionella, allt är stilrent i vitt inklusive kakel och bänkskivor. Det grårutiga golvet ger en effektfull kontrast. Köket har utgång till framsidans stenlagda uteplats för enkel utdukning av måltider på sommaren.

VARDAGSRUMMET sträcker ut sig i en magnifik umgängesdel, med sagolikt ljusinsläpp från höga fönster i tre väderstreck, varav ett burspråk på den södra långsidan. Ytorna omfattar tre olika delar, där burspråksrummet kan stängas till med skjutdörrar. Vinkeldelen mot framsidan kan i sin tur nyttjas som exempelvis tv-lounge eller matsal. Storleken och flexibiliteten ger fina möjligheter att öppna upp för fest och mingel över hela vardagsrummet, men även att låta varje del ha varsitt användningsområde. Hela sällskapsdelen inramas av ljusa väggar och parkettgolv.

ALTANEN är ett gediget trädäck som löper längs både södra och västra sidan av huset, med större partier som skapar bra ytor för loungehörna och grill-/matplats. Särskilt gavelsidan mot väster är perfekt för middagar och långa ljumma kvällar medan solen sakta sjunker.

TVÄTTSTUGAN är ljus och praktisk, med bra arbetsytor och mycket förvaring samt diskbänk med tvättho. Groventrén ger bekvämt tillträde till tomten för att hänga tvätt eller byta om när man kommer hem från träning eller aktiviteter med barnen.

Övervåning

ALLRUMMET är övervåningens egen sällskapsdel, där barnen kan ha sitt eget vardagsrum för lek, tv och umgänge med vänner. Här är inga problem att möblera med soffgrupp och hemmabio, även en arbetshörna ryms bredvid trappan. Interiören är ljusa väggar till parkettgolv.

SOVRUM 1 i mitten har dubbla fönster mot baksidan och utgör ett elegant master bedroom med bra plats för skrivbord eller förvaring förutom dubbelsäng. Golvet är parkett och väggarna är ljust puderrosa.

SOVRUM 2 och 3 är två fina barnrum sida vid sida med fönster ut mot trädgården i väster. Båda rymmer flera möbler förutom säng och är inredda i vitt. Ett rum har heltäckningsmatta och det andra har parkettgolv.

BADRUMMET är renoverat i samma stil som duschrummet nere, med grått klinkergolv och helkaklade vita väggar. Badrummet har både badkar och separat duschhörna, samt bastu i anslutning. Här finns även en inbyggd hylla med förvaring förutom tvättställskommod och handdukstork. Ett takfönster släpper in mycket ljus.

Tomtarea
779 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
tomt parkering
Garage samt plats för 2 bilar på uppfarten.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Utförd
Nej
Datum
15 Mars 2022
Energiförbrukning
236 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
G
Byggnadsår
1979
Byggnadstyp
1 ½ plan
Boarea
203 kvm
Biarea
45 kvm
Antal sovrum
3 - 5
Fasad
Tegel och träpanel
Fönster
3-glas isolerglasfönster (något 2-glas)
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Betongplatta på mark
Uppvärmning
Takvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Renoveringar
2016 - Duschrum
2015 - Badrum och bastu
Uppvärmning
20 810 kr
Vatten och avlopp
4 332 kr
Renhållning
2 270 kr
Total driftkostnad
ca 27 412 kr/år
Kommentar
Summa ca 2 284 kr/mån. I kostnaden för uppvärmning ingår hushållsström. Kostnader för Tv/bredband och försäkring tillkommer. Uppgifter avseende driftkostnad är en uppskattning av säljaren.
bredband
Fiber från Sollentuna stadsnät
Rättigheter / Gemensamhets-
anläggningar
Last: Avtalsservitut: Villa, 0163-F5216.2
Inskrivna servitut och övriga gravationer
Avtalsservitut Villa Och Årlig Avgäld
Planbestämmelser
Stadsplan Stadsplan Tomtindelning Vattenskyddsområde
Rättigheter last
Last: Avtalsservitut: Villa, 0163-F5216.2
Totalt
1 996 000 kr
Taxeringsår
2021
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
2 787 000 kr
Markvärde
2 526 000 kr
Värdeår
1979
Totalt
5 313 000 kr
Skatt/Avgift
8 874 kr
BUDGIVNING PÅGÅR
Västra Stationsvägen 31

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Patrik Bergström

Patrik Bergström

Fastighetsmäklare

0733-15 19 54

patrik@susannepersson.se

KONTAKTA MIG