På en stor tomt i högt läge omgivet av skog, finns nu chans att skapa din egen drömvilla, med närhet till både Roslagens skärgård och Roslagsbanan!

  • Antal Rum 3 rum varav sovrum 1
  • Hustyp Fritidshus
  • Boarea/Biarea 50 kvm / 10 kvm
  • Tomtarea 1124 kvm
  • Upplåtelseform Friköpt

Chans till drömläge nära badsjö och kommunikationer.

Denna fastighet har stor potential och ett otroligt fint läge för dig som vill skapa ditt eget drömhem och bygga nytt. Allt i skärgårdsnära läge inte långt från Trälhavet. Här är det läget och tomten som är av främsta intresse då huset är av äldre modell med boyta 50 + 10 kvm.

Tomten har en generös storlek på 1 124 kvm och är en väldigt mysig naturtomt i högt läge på klipphällar och med fin inramning av grönska och träd. Läget är lugnt och barnvänligt med gångavstånd till sjön och Badholmen, och likaså gångavstånd till Roslagsbanan (Tunagård station).

Gott om service finns i Tuna och Margretelund, tomten ligger mellan dessa två områden och det går även snabbt att ta sig till Åkersberga centrum där det finns all service man kan önska. Förutom den närmaste sjön finns fler badplatser och vatten, samt dessutom stora skogsmarker och friluftsområden runt omkring Åkersberga.

Här kan du bestämma och designa ditt eget unika hus, med möjlighet att bygga en villa med 150 kvm byggnadsyta i två plan om högst 6,6 meters höjd. Detta gäller exklusive attefallsreglerna vilket ger möjlighet att antingen bygga 15 kvm större eller att bygga ett 25 kvm stort attefallshus.

Det befintliga huset omfattar kök, vardagsrum, sovrum samt ett litet kontorsrum. Det finns bra grundförutsättningar som kommunalt vatten och avlopp, och fiber är framdraget till vägen och det som återstår är dragning till det blivande huset.

Välkommen till en tomt i centralt och fint läge, nära både badplats, Roslagens skärgård och Åkersberga – en perfekt plats för att uppfylla din och familjens husdrömmar!

Tomtarea
1124 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Utförd
Nej
Byggnadsår
1930
Byggnadstyp
1 plan
Boarea
50 kvm
Biarea
10 kvm
Antal sovrum
1
Fasad
Trä
Fönster
2-gasfönster
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Grund
Torpargrund
Uppvärmning
Direktverkande el
SAMFÄLLIGHETSAVGIFT
2 160 kr
Total driftkostnad
ca 2 160 kr/år
Kommentar
Kostnad för uppvärmning, hushållsström, vatten och avlopp tillkommer.
Då huset är obebott har så har säljarna svårt att uppge exakta belopp.
Rättigheter / Gemensamhets-
anläggningar
Gemensamhetsanläggning: Österåker Tuna GA:4 ändamål: Vägar, Elledningar och/eller belysning, Grönområden Förmån: Avtalsservitut: Ledningar, 01-IM4-83/9551.1
Rättigheter förmån
Förmån: Avtalsservitut: Ledningar, 01-IM4-83/9551.1
Gemensamhets-
anläggningar
Gemensamhetsanläggning: Österåker Tuna GA:4 ändamål: Vägar, Elledningar och/eller belysning, Grönområden
Totalt
94 500 kr
Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
660 000 kr
Markvärde
1 855 000 kr
Värdeår
1930
Totalt
2 515 000 kr
Skatt/Avgift
8 524 kr
Eklidsvägen 7B

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Rasmus Törnros