VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Susanne Persson

Vi söker mäklare

Susanne Persson Fastighetsförmedling startade verksamheten 2006 och har sedan många år förankrat en stabil position i norrort, framför allt i Sollentuna. Vi är ett starkt och välkänt varumärke som får förtroendet från många nya och återkommande säljare. Teamet behöver nu förstärkas med fler mäklare och vi söker både en nyetablerad samt en mer senior mäklare.

NYETABLERAD MÄKLARE

Många nya mäklare behöver lång tid, ofta flera år, för att bygga upp ett kontinuerligt flöde av inkommande affärer. Det är ofta tålamodskrävande och kan även vara en ekonomisk utmaning. Vår grundare Susanne har tidigare, med framgång, anställt flera nyetablerade mäklare som trainees och dessa har inom några månader fått full beläggning i den egna kalendern. Vi söker därför dig som vill få chansen att ta rygg på en välkänd, etablerad och kvalitetsmedveten mäklare. Du kommer att vara med från A till Ö i affärerna och du får den unika chansen att träffa mängder av potentiella egna uppdragsgivare. Egenskaper som arbetsvilja, initiativförmåga och önskan att lära är egenskaper som vi gärna ser hos dig som söker.

Hör av dig till Susanne på 0733-61 22 86 eller susanne@susannepersson.se

ETABLERAD MÄKLARE

Du som hunnit skaffa dig erfarenhet och lärt dig yrket söker kanske nya utmaningar? Om du är intresserad av att arbeta för ett välkänt kvalitetsmäkleri, med frihet att följa alla kunder och förmedla bostäder i alla områden, så kanske det här är platsen för dig. Vi erbjuder en trivsam miljö, härliga arbetskamrater och ett väletablerat samt starkt varumärke. Vi är öppna för både dig som vill vara anställd och du som vill bli partner och driva eget företag under vår flagg.

Hör av dig till Roger på 0761-09 97 51 eller roger@susannepersson.se