VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Med stort engagemang för dig och din affär

Vi på Susanne Persson förmedlar både villor, bostadsrätter och fritidshus i Stockholm. Det vi vill erbjuda våra kunder är en trygg förmedling för alla parter i affären, med målet att få nöjda kunder som gärna anlitar oss igen.

Därför har vi valt att utmärka oss med ett stort personligt engagemang där vi skräddarsyr varje uppdrag efter kundens förutsättningar och behov. Vi åtar oss bara ett fåtal förmedlingar åt gången. På så sätt kan vi erbjuda dig som kund den uppmärksamhet och service som krävs för att skapa bästa möjliga affär. Dessutom blir vårt jobb mycket roligare!

Eftersom en försäljning ofta går hand i hand med att köpa bostad, är vi också måna om att göra dig väl förberedd när du hittat ditt drömboende.

Vi har valt att vara en renodlad, oberoende mäklare utan kopplingar till någon bank eller kedja. Däremot kan du få både ekonomisk och juridisk hjälp genom vårt nätverk.

Välkommen till Susanne Persson Fastighetsförmedling!

NÅGRA RADER FRÅN VÅRA KUNDER

Försäljningsprocessen har från första kontakten med Susanne för 10 månader sedan till genomförd försäljning präglats av hög professionalitet och samtidigt av en trivsam atmosfär. Mina förväntningar både på processen och resultatet har infriats.

–  säljare på Vikingavägen 22

Patrik är en toppenmäklare. Vi kände oss så trygga med honom. Det finns bara gott att säga om honom. Vi kan varmt rekommendera honom.

–  säljare på Alvägen 64

Madeleine var under hela uppdraget mycket professionell, tydlig, närvarande och kommunikativ. Jag kan varmt rekommendera Madelaine till andra som står i begrepp att sälja sin bostad!

–  säljare på Östra Banvägen 16B

VÅRT TEAM

Läs mer

Roger Thalén

Läs mer

Christoffer Robsahm

Läs mer

Maryam Akhondipour

VÅRT TEAM

Christoffer Robsahm
Susanne Persson
Roger Thalén
Patrik Bergström
Madeleine Thorén
Maryam Akhondipour
Helene Darin
Bengt Jähle
Nika Bastholm