VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

  Ola Rosendahl

  Fastighetsmäklare

  Ola Rosendahl är fastighetsmäklare hos Susanne Persson Fastighetsförmedling AB med lång erfarenhet från bostadsförsäljningar i Stockholm.

  Med stort engagemang och energi engagerar sig Ola i sin roll som mäklare, samtalspart och rådgivare till säljare och köpare. Ola förstår de utmaningar men också de möjligheter som varje bostadsaffär medför. Den energi som Ola får från möten med engagerade säljare och intresserade köpare är underbara drivkrafter för den som älskar försäljning och hela tiden strävar efter att överträffa förväntningarna hos kunderna.

  Ola har tidigare arbetat på några av de större mäklarföretagen i Sverige bland annat som franchisetagare och företagsledare men har även bakgrund inom bank och företagsledning inom andra verksamheter.

  Välkommen att kontakta Ola Rosendahl för ett samtal.

  Kontakta mig

  NÅGRA RADER FRÅN MINA KUNDER

  4.7/5 i betyg (59 omdömen)

  Mina Försäljningar

  Till salu
  Sollentuna
  Malvastigen 15D
  132 kvm / 4 rum 7 500 000 kr
  Till salu
  Budgivning pågår
  Viby, Sollentuna
  Starrgränd 17
  115 kvm / 4 rum 4 975 000 kr
  Såld
  SOLLENTUNA
  Torsvägen 6B
  184 kvm / 6 rum 11 500 000 kr
  Såld
  Helenelund, Sollentuna
  Lenalundsvägen 27
  4 400 000 kr

  Med stort engagemang för dig och din affär

  Vi på Susanne Persson förmedlar både villor, bostadsrätter och fritidshus i Stockholm. Det vi vill erbjuda våra kunder är en trygg förmedling för alla parter i affären, med målet att få nöjda kunder som gärna anlitar oss igen.

  Därför har vi valt att utmärka oss med ett stort personligt engagemang där vi skräddarsyr varje uppdrag efter kundens förutsättningar och behov. Vi åtar oss bara ett fåtal förmedlingar åt gången. På så sätt kan vi erbjuda dig som kund den uppmärksamhet och service som krävs för att skapa bästa möjliga affär. Dessutom blir vårt jobb mycket roligare!

  Eftersom en försäljning ofta går hand i hand med att köpa bostad, är vi också måna om att göra dig väl förberedd när du hittat ditt drömboende.

  Vi har valt att vara en renodlad, oberoende mäklare utan kopplingar till någon bank eller kedja. Däremot kan du få både ekonomisk och juridisk hjälp genom vårt nätverk.

  Välkommen till Susanne Persson Fastighetsförmedling!