En mycket fin, gedigen och välhållen villa med härliga ljusinsläpp, totalt 284 kvm längst in på återvändsgata - en drömbostad för hela familjen!

Alla bilder

Lars Ahlström

Fastighetsmäklare

JAG GILLAR MÄKLERI!

Branschkunskap, ärlighet, engagemang och tillgänglighet är centrala framgångsfaktorer för en duktig fastighetsmäklare, men den allra mest värdefulla egenskapen jag erbjuder dig som kund tror jag stavas erfarenhet. Jag började jobba som fastighetsmäklare 2000 och jag har sedan dess förmedlat hundratals fina lägenheter på Stockholms alla malmar och många villor i våra trevliga närförorter. Jag har även en civilekonomexamen, fördjupade studier i Stockholms bebyggelsehistoria samt 10 år med befattningar i marknadsföring och försäljning inom svensk handel. Varmt välkommen med en kontakt så lovar jag att erbjuda dig ett personligt försäljningsupplägg med bästa service och möjlighet att få bäst betalt för din bostad!

Kontakta mig

NÅGRA RADER FRÅN MINA KUNDER

MINA FÖRSÄLJNINGAR

Såld
Fågelsången
Lillebovägen 9
191 kvm / 7 rum 8 800 000 kr

Om Oss

Med stort engagemang för dig och din affär

Vi på Susanne Persson förmedlar både villor, bostadsrätter och fritidshus i Stockholm. Det vi vill erbjuda våra kunder är en trygg förmedling för alla parter i affären, med målet att få nöjda kunder som gärna anlitar oss igen.

Därför har vi valt att utmärka oss med ett stort personligt engagemang där vi skräddarsyr varje uppdrag efter kundens förutsättningar och behov. Vi åtar oss bara ett fåtal förmedlingar åt gången. På så sätt kan vi erbjuda dig som kund den uppmärksamhet och service som krävs för att skapa bästa möjliga affär. Dessutom blir vårt jobb mycket roligare!

Eftersom en försäljning ofta går hand i hand med att köpa bostad, är vi också måna om att göra dig väl förberedd när du hittat ditt drömboende.

Vi har valt att vara en renodlad, oberoende mäklare utan kopplingar till någon bank eller kedja. Däremot kan du få både ekonomisk och juridisk hjälp genom vårt nätverk.

Välkommen till Susanne Persson Fastighetsförmedling!