• Högt läge.
  • Magnifik sjöutsikt.
  • Sol från morgon till kväll.
  • Möjligt att bygga attefallshus.
  • Privat väg.
  • Dubbelgarage.

  • Antal Rum 6 rum varav sovrum 5
  • Hustyp Friliggande villa
  • Boarea/Biarea 170 kvm / 55 kvm
  • Tomtarea 1783 kvm
  • Upplåtelseform Friköpt

Välkommen till ett makalöst hus i ett av Sollentunas bästa lägen med magnifik utsikt över Edsviken.

KONTAKTA FASTIGHETSMÄKLAREN FÖR VISNING!!

I ett utomordentligt fint läge på Falkberget i Landsnora, nära Edsviken och naturområden, väntar denna utsökta designvilla på 183 kvm med stor tomt där du kan uppföra ett attefallshus i Sollentunas absolut bästa läge.

Läget är fantastiskt fint, lugnt och barnvänligt i Landsnora, med känslan av en lantlig idyll varifrån du kan nå city på 20 minuter. Fem minuters promenad bort har du Edsviken och badberget med badklippor och sandstrand på solsidan av viken. 300 meter bort finns eljusspår till Rösjön där det även finns en fin badplats. Strandpromenaden längs vattnet är ett populärt stråk för både promenader och löpning längs vattnet och bort till Edsbergs slottspark. Det finns även möjligheter till fantastisk cykling och skidåkning i närheten, inklusive Väsjöbacken.

Flera bra förskolor och skolor finns lättillgängligt, de närmaste bara 1,5 km från huset (Gärdesskolan och Rudbecksgymnasiet). När du vill äta ute och äta riktigt gott på hemmaplan finns ett flertal restauranger och bistros i närheten, anrika Värdshuset från 1600-talet och slottsparkens caféer.

Samtidigt som läget är naturnära finns all den nödvändigaste vardagsservicen i nybyggda Sjöberg centrum med butiker och restauranger, Edsbergs centrum som har både mataffär och butiker med mera. Den lokala Ica-butiken har ett ovanligt bra sortiment för sin storlek. För större shoppingturer ligger Sollentuna centrum bara fem minuter bort med bil.

Från Danderydsvägen tio minuter bort går buss 607 och 627 till bland annat Sollentuna centrum och pendeltågsstation, Danderyds sjukhus och Kista där du har t-bana samt Karolinska sjukhuset och Mörby centrum. Det går även bra att pendla till city via E18, där du normalt har en restid på bara 20 minuter.

Välkommen till en villa utöver det vanliga, med en unik kombination av design, funktion och hemtrevnad, med en stor solig terrass med utomhus pol samt balkong från masterbedroom med magnifik sjöutsikt och enastående bekvämlighet, i önskeläge nära allt.

PLANLÖSNING:

Entrévåning

HALLEN med grå heltäckningsmatta på vitt klinkergolv, vitmålade väggar samt klädförvaring med spegeldörrar.

BADRUM1 med dusch, vitt klinkergolv med vitkaklade väggar.

KÖKET med grått klinkergolv samt maskinpark i rostfritt. Öppen planlösning. Kallskafferi. Stor arbetsbänk som också fungerar som bardisk.

VARDAGSRUMMET och MATSALSDELEN möter varandra i en öppen planlösning. Matsalsdelen är öppen till nock med 7m takhöjd. Vardagsrumsdelen har stora panoramafönster längs hela baksidan. Golv är ekplanka, vitmålade väggar.

SOVRUM 1 är utmärkt som sovrum/kontor, i frikostig storlek med fönster mot insynsskyddad baksida. Vita väggar och ekgolv.

ALTANEN sträcker sig över den soliga framsidan av huset. Poolen är insynsskyddad med solläge. Läget gör det möjligt att möblera i olika avdelningar, t ex grill och matplats och loungehörna. Trappor leder ner till trädgården.

Övervåning

SOVRUM 2 är ett master bedroom med access till balkong med strålande sjöutsikt samt kvällssol. Sovrummet har platsbyggd förvaringslösning. Golv med ekplanka, gråa väggar.

Från den rymliga övre hallen når du BALKONGEN, med högt, fritt läge och fantastisk sjöutsikt. En skön, lite avskild extra solplats där man gärna slår sig ner med en bok eller en kopp kaffe.

SOVRUM 3, 4 och 5 är tre bra sovrum, också dessa är i bra storlek men varsitt fönster och möblerbar yta. Alla sovrum har ekgolv.

BADRUMMET är välplanerat med mycket plats på få kvadratmeter, dubbla handfat, takfönster för naturligt ljusinsläpp. Längst in finns ett stort bubbelbadkar. Vitt klinkergolv, vitkaklade väggar samt detaljer i röd mosaik.

Tomtarea
1783 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
tomt parkering
Stort värmegarage om 55kvm med plats för två bilar samt uppfart med plats för fler bilar.

Täljstenskamin finns på entréplan. Larm finns och abonnemang kan övertas. Arean skiljer sig mellan taxering och uppgift från säljaren, mätning sker i samband med besiktning. (170 kvm boa enligt mätning och 55 kvm bia) och fastighetsutdrag (158 kvm boa). Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Utförd
Datum
08 April 2021
Energiklass
E
Byggnadsår
2003
Boarea
170 kvm
Biarea
55 kvm
Antal sovrum
5
Antal rum
6
Fasad
Trä
Fönster
3-glasfönster isoler
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Tegel
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
21 315 kr
El
10 126 kr
Vatten och avlopp
5 536 kr
Renhållning
3 561 kr
Total driftkostnad
ca 40 538 kr/år
Antal i hushållet
5
Kommentar
Summa ca 3378 kr/mån. I kostnaden för uppvärmning ingår hushållsström. Kostnader för Tv/bredband tillkommer. Uppgifter avseende driftkostnad kommer från säljaren.
bredband
Telia
Rättigheter / Gemensamhets-
anläggningar
Gemensamhetsanläggning: Sollentuna Lövhyddan GA:1
Planbestämmelser
Detaljplan
Gemensamhets-
anläggningar
Gemensamhetsanläggning: Sollentuna Lövhyddan GA:1
Totalt
5 000 000 kr
Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
3 763 000 kr
Markvärde
4 783 000 kr
Värdeår
2003
Totalt
8 546 000 kr
Skatt/Avgift
8 524 kr
Susanne Persson

Susanne Persson

Fastighetsmäklare

0733-61 22 86

susanne@susannepersson.se

Oscar Stridh

Oscar Stridh

Fastighetsmäklare

0760-51 86 66

oscar@susannepersson.se

Bössvägen 37

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!