Beskrivning

Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!

Chans till en fantastiskt trivsam familjebostad med 6 rum, annorlunda och riktigt bra planlösning samt mysig trädgård, granne med stora grönområden!

 • I relativt nybyggda Stora Ursvik, intill stora naturområden med skogar och motionsspår, väntar denna suveräna bostad, med 6 rum och fantastisk utbyggnad på 165 mycket bra planerade kvm, samt närhet till skolor, förskolor, service och kommunikationer.
 • Huset är har en genomtänkt och väldigt fin lösning, med stora öppna sällskapsytor nere och ypperlig fördelning av sovrum och andra ytor uppe. Möblerbara hallutrymmen och ett litet kontor/barnkammare ger välkomna extrarum och flexibilitet. I vardagsrummet finns en påkostad kamin från Brunner som är något av kaminernas Rolls Royce.
 • Bostaden är även välförsedd med fönster och ljusinsläpp, och föreningen mellan vardagsrum, glasveranda och altan skapar en sömlös och enkel tillgänglighet där man lätt rör sig mellan ute och inne via utbyggnadens glasdörrar. Utbyggnaden tillsammans med takfönster ger ett ett sagolikt ljusinsläpp till hela sällskapsdelen.
 • Altanen på baksidan är väl tilltagen och får mycket sol då den ligger nästan helt mot söder. Strax sydväst om tomten finns en skogsdunge, så utöver hela Ursviks skogar och marker har du naturen även inpå knuten, vilket också gör att trädgården upplevs som privat och avskild.
 • Då området är relativt nyetablerat är bostaden modern och i utmärkt skick, med funktionellt kök och ljus, stilren interiör som möter dagens krav på ett lättskött och familjevänligt hem. Golven är genomgående parkett utom i badrum, duschrum och hall som har klinker med golvvärme.
 • Tomten är i lagom storlek, lättskött och mysig med bra insynsskydd av en häck på framsidan, även baksidan är ogenerad. På uppfarten ryms två bilar. Vissa växter i trädgården ingår ej utan kommer att tas med. Verisure larm finns som kan övertas.
 • Läget är suveränt med två skolor inom ett par minuter, även förskolor finns i närheten, liksom mataffärer, några restauranger och annan service, allt inom 5-15 minuter. Här kan du även snöra på löparskorna eller skidpjäxorna och ge dig ut i Ursviks motionsspår med flertalet slingor över ett vidsträckt naturområde - perfekt även för utflykter och friluftsliv med barnen.
 • Utöver områdets eget utbud är det nära till Hallonbergens centrum (med t-bana) och på andra sidan E18 finns flera större butiker. Nära ligger även Kista med massor av butiker samt Mall of Scandinavia. Icke att förglömma kan du enkelt ta dig till mysiga Sundbyberg med småstadskänsla och ett riktigt bra restaurangutbud.
 • Till närmaste busshållplats är det tre minuter och där går buss till bland annat Sundbybergs centrum och station. T-bana finns som sagt närmast i Hallonbergen, på ungefär en kvarts promenadavstånd. Dessutom får området ytterligare ett kommunikationsalternativ med Tvärbanan som kommer 2022.
 • Välkommen till en ovanlig, mycket välplanerad och praktisk bostad med villakänsla, trevlig liten trädgård och önskeläge nära både natur, service och kommunikationer!
 • PLANLÖSNING:
 • Entrévåning
 • HALLEN är välkomnande och praktisk, och öppnar upp till sällskapsdelen. Klinkergolv finns i entrédelen och hallen har utgång på motsatt sida till trädgården. Bra plats finns för klädavhängning och bredvid finns separat tvättstuga samt ett mycket elegant, helkaklat DUSCHRUM. En inre hall kring trapphuset ger utrymme för sittmöbler och har inbyggd förvaring.
 • KÖKET är sofistikerat och snyggt, med vit skåpinredning, rejäl köksö och modern maskinpark med bland annat integrerad diskmaskin i ergonomisk höjd. Gott om arbetsytor underlättar gemensam matlagning och ger mycket svängrum. Arbetsdelen har parkettgolv och vackert stänkskydd i marmor ovanför arbetsbänken. Ljusinsläppet är frikostigt från ett stort fönsterparti och köket öppnar upp mot en stor matsalsdel i anslutning till vardagsrummet.
 • VARDAGSRUMMET sträcker ut sig i en sagolik sällskapsdel med frikostiga ytor för soffgrupp, hemmabio med mera. Ljuset är magnifikt från ett stort fönsterparti och rummet förenar sig på ett väldigt fint sätt med glasverandan, vilket förstärker ljuset ytterligare. Den påkostade kaminen från Brunner i modern design är en utsökt detalj.
 • GLASVERANDAN blir som ett extra sällskapsrum, flödande av ljus runt alla sidor, i avskilt läge och med utrymme för en stor sittgrupp. Glasverandan fungerar som lite av en uteplats höst och vinter, med öppenhet och utsikt mot trädgården, en plats som man gärna reserverar för umgänge, prat och skratt.
 • ALTANEN löper längs med och runt hela kortsidan mot tomten. På altanen kan du inreda olika ytor, som grillning och matgrupp i någon av de takförsedda delarna, samt solhörna med vilstolar och myshörna med loungemöbler. Läget ger eftermiddags- och kvällssol, och ger även fin utsikt mot skogsområdet i anslutning. Du har även en stor markis 3x4m
 • Övervåning
 • HALLEN är långsträckt och fantastiskt ljus tack vare fönsterpartiet mot framsidan. Här kan man nyttja ytan till byråer/sideboard bokhylla och läshörna eller soffa. Hallen omges av vita väggar.
 • SOVRUM 1 utgör en avskild, utskjutande del och är perfekt som master bedroom, med fönster åt tre håll samt dessutom en fransk balkong. Rummet inramas av vita väggar och en fondvägg med träpanel, och har plats för både dubbelsäng och förvaringsmöbler.
 • SOVRUM 2 är det största rummet uppe och passar bra som tonårsrum eller barnkammare för två yngre barn. Men det kan även med fördel avdelas till två barnrum i samma storlek som nr 3, båda rummen får då fortfarande fönster. Interiören är ljusgråa väggar.
 • SOVRUM 3 är ett mysigt barnrum med hörnfönster och plats för säng, skrivbord med mera. Väggarna är målade i blått.
 • SOVRUM 4 är ett utmärkt litet barnrum, kontor och/eller gästrum. Förutom sänghörna finns platsbyggda förvaringshyllor och skrivbord. Väggarna är målade i ljust syrenlila. Ett högt fönster ger bra ljusinsläpp.
 • BADRUMMET är härligt stort och ljust, med vädringsdörr och gott om utrymme för extra förvaring. Golvet är klinker i ljusgrått och väggarna är helkaklade i vitt. Förutom ett stort badkar finns eleganta badrumsmöbler i form av vägghängd kommod och stor väggspegel med belysning.
Fastighet
Tomtarea
409 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Taxering (lista)
Taxeringsvärden (lista)
Värderingsenhet Taxeringsvärde Värdeår
Småhusmark 2 421 000 kr
Småhusbyggnad 4 149 000 kr 2009
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2020
Skatt/avgift
8524 kr/år
Energideklaration
Utförd
Datum
19 November 2015
Energiförbrukning
82 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
E
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Sundbyberg Frälsegården GA:1, Gemensamhetsanläggning: Sundbyberg Sundbyberg GA:5
Planbestämmelser
Ändring Av Dp Detaljplan Ändring Av Dp
Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Sundbyberg Frälsegården GA:1, Gemensamhetsanläggning: Sundbyberg Sundbyberg GA:5
Inteckningar
Rubrik saknas"
3500000
Rubrik saknas"
3880000
Rubrik saknas"
4180000
Rubrik saknas"
5040000
Totalt
21 640 000 kr
Försäkring
Bolag
Länsförsäkringar
Besiktning
Förbesiktigad
1
Taxering
Taxeringsår
2020
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
4 149 000 kr
Markvärde
2 421 000 kr
Värdeår
2009
Totalt
6 570 000 kr
Skatt/Avgift
8524
Fakta
 • Antal Rum 6 rum varav sovrum 4 - 5
 • Hustyp Friliggande villa
 • Boarea/Biarea 165kvm / 10kvm
 • Tomtarea 409 kvm

Budgivning pågår
Högsta bud

8 660 000kr

Fakta om bostaden
Hustyp
Friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Frälsegården 10
Adress
Marieborgsgatan-55
Postnummer
17462
Ort
Sundbyberg
Marknadsförs som
Övrig bostad
Byggnad
Byggnadsår
2008
Byggnadstyp
2 plan
Boarea
165 kvm
Biarea
10 kvm
Antal sovrum
4 - 5
Antal rum
6
Fasad
Liggande träpanel
Fönster
2-, 2+1- och 3-glasfönster isoler
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Sadeltak, betongpannor.
Uppvärmning
Vattenburen värme, frånluftsvärmepump samt luft-luft värmepump.
Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning
Driftkostnader
Uppvärmning
15 500 kr
Vägavgifter
2 712 kr
Försäkring
5 500 kr
Total driftkostnad
ca 23 712 kr/år
Antal i hushållet
5
Kommentar
Summa ca 1 750kr/mån. I kostnaden för uppvärmning ingår hushållsström. Kostnader för Tv/bredband, vatten & avlopp tillkommer. Uppgifter avseende driftkostnad kommer från säljaren.
Alla bilder
Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!Härligt hus med fantastisk utbyggnad, stor altan och kanonläge!
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Oscar Stridh

  Oscar Stridh

  Fastighetsmäklare

  0760-51 86 66

  oscar@susannepersson.se