Beskrivning

Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.

En mycket fin och välrenoverad familjebostad med 5 rum, två stora uteplatser, öppen spis och enastående läge med utblick över Edsvikens vatten.

 • Välkommen till ett hem mot Edsvikens vatten, med magisk sjöutsikt och gemensam badbrygga! Allt i ett hem med 5 rum på 127 kvm samt fina uteplatser på både fram- och baksida. Dessa bostäder ligger helt fantastiskt och bjuder på mycket livskvalitet tack vare det sjönära läget. Här kan du se fram emot den härliga känslan att följa vädret och årstiderna genom att se ut över vattnet varje morgon när du drar upp rullgardinen.
 • Planlösningen är väldigt trevlig med stora sällskapsytor på entréplan, där kök och vardagsrum skapar en frikostig samlingsplats för familj och vänner. Här finns en öppenhet och närhet fast rummen är skilda åt, så att vardagsrummet inte störs av köksarbete och tvärtom.
 • Uppe har du fyra rymliga sovrum varav två med egen utgång till balkongen, som är lika trivsam för morgonkaffet som för långa ljumma sommarkvällar. På sommaren nyttjar du förstås gärna även uteplatserna, en på vardera sidan vilket ger massor av utrymme för grillkvällar, sommarfester och mingel utomhus. Dessutom har du alltid sol på någon av altanerna, från morgon till kväll.
 • Bostaden är i fint skick och har genomgått ett flertal renoveringar, bland annat båda badrummen 2009, köket 2010, målning av alla rum 2012, målning av köket och två sovrum 2019. 2015 byttes alla fönster, fasad, altandörr och ytterdörr. I vardagsrummet finns en nyligen installerad braskamin och huset har relativt ny luftvärmepump.
 • Interiören är ljus och trivsam, med smakfull färgsättning och gedigna golv, ekparkett mestadels, laminat i ett par sovrum samt övre hall, klinker i entrén och mosaik i badrummen. Golvvärme finns i entrén och båda badrummen.
 • Tomten är en mysig trädgårdstäppa med gräsytor och plats för odlingslådor. Uteförrådet renoverades 2018. Till huset hör två bilplatser, en i garage och en utomhusplats.
 • Utöver ett underbart hem får du här ett riktigt önskeläge, precis vid Edsvikens vatten, där du har gemensam badbrygga, stora gräsytor och en härlig lekpark. Området är lugnt och tryggt med mycket grannsamverkan. Längs vattnet löper fina promenad- och löpstråk med inspirerande utsikt över vattnet, och det finns även andra fina löp- och promenadställen i Tegelhagens skog. Här finns också gott om andra aktiviteter för hela familjen och alla intressen. Det är nära till Sollentuna sim- och sporthall, Sollentunavallen, badminton- och tennishall. På fem minuter cyklar du till Edsvikens tennisklubb som har utomhustennisbanor. På vintern plogas en lång isbana för skridskoåkning och då kan du vara ute på isen inom ett par minuter. Efter ett antal varv smakar det gott med en kaffe eller en korv som scouterna arrangerar ute på isen. På sommaren finns seglarskola och båtklubb.
 • Promenerar du genom Tegelhagsskogen når du Ulriksdals Slott och Slottsträdgård, det är även nära till Edsbergs slott för mysiga utflykter. Vardagsservicen är väl utbyggd med bra förskolor och skolor inom räckhåll. Ungefär 700 meter bort ligger Gateau och Edvikens Piazza and Gelateria med hemmagjord glass, samt gymmet Puls & Träning.
 • På sju minuter (700 meter) når du närmaste busshållplats där det går buss till Sollentuna Centrum och pendeltågsstation samt till gymnasieskolan Rudbeck. Direktbussar till och från Stockholms city har du cirka 1,3 km från huset.
 • Välkommen till ett mycket tilltalande hus med önskeläge nära vattnet, med sjöutsikt och tillgång till såväl fina naturområden som service och kommunikationer.
 • Entrévåning
 • UTEPLATSEN på framsidan består av ett riktigt stort och inbjudande altandäck, väl inhägnat för att vara ostört och insynsfritt, och med bra ytor för grill, matbord och sköna utemöbler. Den nås även direkt från köket vilket är praktiskt när man ska duka ut för grillmys på sommaren.
 • HALLEN är perfekt planerad och yteffektiv, med en bra klädhörna direkt till höger och en rymlig klädkammare. Interiören är klinker i entrén och i övrigt ekparkettgolv samt vita väggar. Den inre hallen vid trapphuset kan med fördel möbleras med exempelvis förvaring eller arbetshörna.
 • KÖKET är renoverat 2010 och har en smakfull, funktionell interiör (Ikea) med vita luckor, stor praktisk köksö som även fungerar som bardisk, generösa arbetsytor och bra maskinpark som bland annat innefattar dubbel kyl och frys. Ovanför arbetsbänken pryds väggen av ljusgrönt snyggt kakel. Från köket har du direktutgång till framsidans uteplats via dubbeldörrar i glas, som även släpper in massor med ljus till kökets matplats. Golvet är ekparkett och väggarna är vita.
 • VARDAGSRUMMET öppnar upp över en frikostig yta som flödar av ljusinsläpp från stora glaspartier och altandörrar mot baksidan och uteplatsen. Här får familjen ett väl tilltaget sällskapsrum som är helt insynsfritt och rymmer en rejäl soffgrupp, hemmabio med mera. I hörnet tronar braskaminen som ger värme och mys under kulna vinterkvällar. Golvet är ekparkett och väggarna är vita.
 • ALTANEN är ett gediget trädäck där du kan njuta av sköna sommardagar och kvällar, bjuda in släkt och vänner på sommarfester och mingel. Den ligger delvis under tak (balkongen) och rymmer flertalet vilstolar eller andra bekväma utemöbler. Nedanför altanen har du den lilla trädgården, lättskött med plats för grönska och odling.
 • DUSCHRUMMET är renoverat 2009 med läckert golv i rött mosaikkakel som även går igen i duschhörnan. Övriga väggar är helkaklade i vitt. Rummet har en rymlig tvättställskommod samt handdukstork och en bra hörna för tvättpelare.
 • Övervåning
 • HALLEN är en bra plats för att ha en liten arbets- eller läshörna, alternativt förvaring. Hallen har laminatgolv och vita väggar.
 • SOVRUM 1 är ett ypperligt master bedroom, väldigt ljust och fräscht med vita väggar, underbar sjöutsikt, gott om plats för garderober och inte minst egen utgång till balkongen. Rummet inramas av vita väggar och laminatgolv.
 • SOVRUM 2 är något mindre än nr 1 men har samma lyx i form av egen access till balkongen. Använder man det inte som sovrum passar det utmärkt som allrum eller gäst- och arbetsrum, med härlig utblick över Edsvikens vatten. Även detta rum har vita väggar samt laminatgolv.
 • BALKONGEN sträcker sig längs hela baksidan av huset och har verkligen ett "första parkett"-läge mot vattnet, takåsarna och trädtopparna runt omkring. En riktigt härlig extra uteplats med högt läge och plats för vilstolar eller fikabord. Dessutom med tak så att du kan sitta här även under ett stilla sommarregn.
 • SOVRUM 3 och 4 är två spatiösa barnrum, båda med stort fönster mot framsidan och lättmöblerade ytor som rymmer både säng, skrivbord och soffhörna eller garderober. Interiören är vit även här, golven är ekparkett.
 • BADRUMMET är mycket stilrent och fräscht, här med blått mosaikkakel på golv och väggar och i övrigt vita stora kakelplattor. Badrummet är utrustat med badkar och det är praktiskt med dubbel tvättställskommod.
Fastighet
Tomtarea
162 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Taxering (lista)
Taxeringsvärden (lista)
Värderingsenhet Taxeringsvärde Värdeår
Småhusbyggnad 2 020 000 kr 1972
Småhusmark 3 568 000 kr
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2018
Skatt/avgift
8524 kr/år
Energideklaration
Utförd
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Sollentuna Helenelund GA:3 Last: Avtalsservitut: Villa Mm, 01-IM3-21/22.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer
Avtalsservitut Villa Mm
Planbestämmelser
Stadsplan
Rättigheter last
Last: Avtalsservitut: Villa Mm, 01-IM3-21/22.1
Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Sollentuna Helenelund GA:3
Inteckningar
Rubrik saknas"
185000
Rubrik saknas"
250000
Rubrik saknas"
360000
Rubrik saknas"
410000
Rubrik saknas"
453300
Rubrik saknas"
553300
Rubrik saknas"
580000
Rubrik saknas"
630000
Rubrik saknas"
2850000
Rubrik saknas"
2950000
Rubrik saknas"
4160000
Totalt
17 541 600 kr
Taxering
Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
2 020 000 kr
Markvärde
3 568 000 kr
Värdeår
1972
Totalt
5 588 000 kr
Skatt/Avgift
8524
Fakta
 • Antal Rum 5 rum varav sovrum 4
 • Hustyp Radhus
 • Boarea/Biarea 127kvm / 10kvm
 • Tomtarea 162 kvm

Budgivning pågår
Se Budhistorik
Bud Budgivare Tidpunkt
6 950 000kr 1 14 Januari 13: 20
7 500 000kr 1 15 Januari 15: 51
Fakta om bostaden
Hustyp
Radhus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Kajutan 11
Adress
Badvägen-6B
Postnummer
19133
Ort
Sollentuna
Marknadsförs som
Radhus
Byggnad
Byggnadsår
1972
Byggnadstyp
2 plans radhus
Boarea
127 kvm
Biarea
10 kvm
Antal sovrum
4
Antal rum
5
Fasad
Fasadsten
Fönster
3-glas isolerfönster
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Papp
Uppvärmning
Element, frånluftsvärmepump, golvvärme i entré och i badrummen
Ventilation
Självdrag
Driftkostnader
El
16 400 kr
Vatten och avlopp
2 700 kr
Vägavgifter
12 000 kr
Total driftkostnad
ca 31 100 kr/år
Alla bilder
Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.Välrenoverat radhus med unikt läge och sjöutsikt.
Karta
Anmäl intresse
  Ansvarig Mäklare
  Helene Darin

  Helene Darin

  Fastighetsmäklare

  0760- 83 44 55

  helene@susannepersson.se